Balsamy do ust

Essence Hydra Kiss Olejek do ust 01 Hydra Kiss 4 ml
Essence Hydra Kiss Lip

• 4 marca 2025 o 12:20
    Całkiem ok
    Mam nr 01 kiss from the rose. Delikatny róż Nie nazwałabym produktu olejkiem. Bardziej błyszczykiem. Daje natychmiastowe ukojenie suchym ustom. Dość dobrze nawilża. Nie klei się. Jak to błyszczyk nie trzyma się zbyt długo, ale efekt nawilżonych ust zostaje z nami na dłużej. Zapach - trochę chemiczny, ale nie przeszkadza przy noszeniu. Cena niska Opakowanie - 4 ml. Opakowanie dość duże a w rzeczywistości mało błyszczyka w środku. Po wyjęciu aplikatora produktu robię się o połowę mniej! W związku z tym bardzo szybko się kończy. Bardzo duży aplikator.
    Zalety:
    • Nawilzenie
    Wady:
    • Szybko się kończy, bo w opakowaniu produktu jest niewiele
  • 3 marca 2025 o 21:20
    Ciekawie wygląda ale zupełnie mi nie przypasował.
    Olejek kupiłam w kolorze czarnym Midnight mystery bo myślałam że jest to swego rodzaju olejek reagujący na pH ust. Nie wiem skąd takie przekonanie pewnie ten dziwny kolor troszkę mnie zmylił. Tego typu produkty szybko się u mnie kończą . Używam olejków, błyszczyków non stop-w domu , w pracy, na spacerze. Ten nie przypadł mi do gustu a dlaczego ? Już piszę . 1. zapach ma bardzo dziwny, sztuczny, plastikowy . Mnie osobiście odrzuca i przez to niechętnie po niego sięgam. Mam wrażenie że z upływem czasu jego zapach popsuł się jeszcze bardziej. 2.kolor czarny który na ustach daje minimalną szarawa poświatę. Mnie się ten efekt ochładzania koloru warg nie podoba . Jak znam życie to takie dziwne kosmetyki znajdą zawsze swoich fanów. Do plusów zaliczę : -ładne opakowanie i duży puchaty aplikator. Osobiście wolałabym mniejszy ale już przywykłam bo teraz większość producentów robi takie aplikatory na wzór drogich marek -gęsta formuła która długo otrzymuje się na ustach, oczywiście pamiętajmy że to tylko błyszczyk więc słowo ”długo” nie oznacza tu wielu godzin. -olejek nie klei się i nie zlepia ust -ochrania wargi przed spierzchnięciem ,delikatnie nawilża, -nadaje zdrowy połysk Dla mnie jest to produkt ciężki do zużycia i nie przyjemny w użytkowaniu przez brzydki zapach. Nie polecam tego odcienia.
    Dariax_
    16 lutego 2025 o 21:54
    Tani i dobry gęsty olejek dający delikatny efekt
    Mi nie odpowiada jego zapach, jest dla mnie sztuczny. Konsystencja jest bardzo gęsta, łatwo przesadzić z nałożeniem za dużej ilości produktu, gdzie potem usta się bardzo kleją i jest niska wydajność. Posiadam odcień pink champagne, który ładnie przyciemna mój kolor ust, w sumie wydobywa z niego głębię. Na ustach olejek przy nałożeniu odpowiedniej ilości wygląda ładnie, naturalnie, usta wyglądają na wypielęgnowane i dobrze nawilżone. Trwałość jak to bywa przy błyszczykach jest słaba, ale zawsze można dołożyć produktu, a cena jest naprawdę bardzo dobra. Nie wiem czy do niego wrócę, bo mam dużo błyszczyków w swojej kolekcji, ale od siebie mogę polecić. Widziałam, że są ciekawe kolory, takie jak czarny, który też może fajnie przyciemnić usta, więc może w przyszłości się skuszę.
  • 2 lutego 2025 o 21:18
    Dobry błyszczyk w niskiej cenie
    Błyszczyk jest w bardzo niskiej cenie i to skusiło mnie do pierwszego zakupu. Mam kolor 03 i daje on na ustach bardzo ładny efekt - efektowny połysk oraz delikatny kolor. Po nałożeniu daje przyjemne uczucie delikatnego nawilżenia bez nadmiernego klejenia się ust, jednak produkt dość szybko się ściera, przez co efekt nie jest zbyt długotrwały - dość częsta cecha w przypadku błyszczyków. Za tą cenę można go reaplikować, wybaczam. Bardzo lubię też poręczne opakowania oraz gruby, całkiem spory aplikator.
    Zalety:
    • Daje ładny efekt na ustach
    • Po nałożeniu daje uczucie nawilżenia
    Wady:
    • Średnia trwałość
  • 17 stycznia 2025 o 13:32
    Niezły choć nie idealny
    Do zakupu błyszczyka/olejku zachęciła mnie jedna z wersji kolorystycznych (czarna). Oczywiście na ustach produkt nie wygląda na czarny, a jedynie mocno ochładza ich naturalny kolor i wygląda to świetnie. Konsystencja olejku jest dość ciężka i gęsta, a duży aplikator nabiera tego produktu naprawdę sporo. Nałożony w dużej ilości jest raczej nieprzyjemny, wargi kleją się do siebie. Natomiast jeśli się mocno wytrze aplikator o brzeg i zostanie tylko trochę produktu, to nałożony taką cienką warstwą sprawdza się dobrze i nosi się go całkiem komfortowo. Dodatkowo pielęgnuje usta na tyle że nie czuję potrzeby używania żadnych balsamów do ust. Czarna wersja kolorystyczna ma na dole niedużą ilość różowego koloru, ale miesza się to wszystko ze sobą po kilku zanurzeniach aplikatora.
    Zalety:
    • kolory, właściwości pielęgnujące, cena
    Wady:
    • ciężka formuła

Zobacz także inne Balsamy do ust