Szczotki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Her666
    29 marca 2025 o 0:08
    Wykonanie i trwałość baaardzo słabe
    Produkt zakupiłam z myślą, by mieć go w torebce zawsze wtedy gdy go potrzebuje, jako że dodatkowym atutem było lusterko i mini rozmiar nie zastanawiałam się. Niestety szczotka po kilku użyciach wypada z opakowania i ciągnie włosy. Lusterko trzyma się już długo i tylko to ratuje ten produkt przed wyrzuceniem.
    Zalety:
    • Mini rozmiar
    • Lusterko
    Wady:
    • Bardzo słabe wykonanie opakowania jak i szczotki
  • 10 marca 2024 o 14:17
    Tandentne wykonanie, ciągnie włosy. Na plus lusterko i mały rozmiar
    Kupiłam ten produkt w Rossmanie. Uznałam, że potrzebuje małej, poręcznej szczotki w torebce. Lubię od czasu do czasu przeczesać włosy np. w pracy. No ale do rzeczy. Moje włosy są gęste i grube i jak się okazało - zbyt wymagające dla tego produktu. Po pierwsze - opakowanie się poddało. Plastik się porozklejał, lusterko wisi już na włosku. Sama czynność czesania jest dla mnie katorgą - przeokropnie ciągnie mi włosy, rwie, mimo że zaczynam to robić od samych końców, trzymając jednocześnie dłonią pasma w połowie ich długości. Tyle dobrze, że nie kosztowała dużo. Mam je dalej, ale niezbyt chętnie po nie sięgam w celu czesania włosów. Korzystam już tylko z lusterka.
    Zalety:
    • rozmiar i wbudowane lusterko, poza tym nie widzę innych zalet
    Wady:
    • rwie i ciągnie gęste włosy, możliwe że jest ok dla cienkich włosów
    • opakowanie wykonane z bardzo słabej jakości plastiku - rozpadło mi się
  • 8 października 2023 o 15:51
    Ogólnie jest to dobry produkt do torebki w korzystnej cenie.
    Kupiłam w drogerii, bo potrzebowałam pilnie małej szczotki do torebki. Znudził mi się grzebień i postanowiłam wypróbować coś nowego. Wybór padł na małą szczotkę z lusterkiem od For Your Beauty, ponieważ lubię tą markę a jej produkty z reguły mi się sprawdzały. Wybrałam szczotkę w kolorze czarnym, ale dostępne są inne kolory. Szczotka ma gumowaną, półmatową powierzchnię i logo marki w środkowej części. Design produktu jest przemyślany – mamy tutaj małą szczotkę oraz lusterko ukryte w małej, płaskiej formie, która zmieści się nawet do malutkiej torebki. Lusterko jest dość małe, ale spokojnie posłuży nam do poprawek makijażu. Szczotka jest wkładana do środka, więc, aby ją używać należy lekko wypchnąć ją do góry. Szczotka dobrze czesze włosy, nie ciągnie i nie szarpie, gorzej radzi sobie z poplątanymi włosami, bo wtedy jest trochę problematycznie. Minusem jest to, że trudno otworzyć szczotkę, zawiasy są mocne i trzeba użyć trochę siły. Ogólnie jest to dobry produkt do torebki w korzystnej cenie. PLUSY Szczotka z lusterkiem Mały, kompaktowy rozmiar Korzystna cena Dużo kolorów MINUSY Ciężko się otwiera Trudno rozczesać nią poplątane włosy
  • 25 sierpnia 2021 o 12:59
    W sam raz do torebki
    Szczotka jest malutka i składana, dzięki czemu świetnie się sprawdzi do torebki czy w podróży. Po otwarciu z jeden strony mamy lusterko, a z drugiej szczotkę. Szczotka dobrze rozczesuje i włosy i ich nie szarpie. Niestety po dłuższym stosowaniu szczotka odchodzi od całej reszty, zresztą tak samo jak lusterko więc wykonanie jest bardzo słabe.
  • 24 lipca 2021 o 11:26
    Super
    Szczotka jest tania, praktyczna, idealnie mieści się do torebki oraz do torby na fitness specjalne zamknięcie zabezpiecza ząbki szczotki przed uszkodzeniem, jest bardzo wygodna, łatwa w użyciu