Szczotki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 marca 2025 o 0:23
    Jest super
    Szczotka do włosów jest jedną z moich ulubionych szczotek ,fajnie rozczesuje moje włosy które się plączą dość intensywnie, nie wyrywa włosów, nie zaciąga, cena nie jest wygórowana, dostępna w Rossmanie, jestem bardzo zadowolona i polecam ❤️
  • 21 czerwca 2024 o 13:52
    Rewelacyjna szczotka do włosów długich
    Mam długie włosy z tendencją do plątania, co jest szczególnie problematyczne po myciu, kiedy trzeba je rozczesać. Ta szczotka idealnie wpasowała się w moje potrzeby. Świetnie się sprawdza zarówno do czesania mokrych włosów, jak i suchych. Szczotka wykonana jest z drewna, wygląda bardzo estetycznie. Szeroka rączka jest poręczna i zapewnia wygodę użytkowania. Generalnie szczotka prezentuje się solidnie. Ogromnym plusem jest naturalne włosie, zakończone kuleczkami, co sprawia, że szczotka przyjemnie masuje skórę głowy. Szczotka do włosów długich For Your Beauty to produkt dobrej jakości, który działa dobroczynnie na włosy i skórę głowy. Super szczotka, jestem z nie bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • estetyczny design,
    • solidna konstrukcja,
    • bardzo dobrze rozczesuje długie włosy,
    • przyjemnie masuje skórę głowy,
    • gwarantuje zadbany wygląd kosmyków.
    Wady:
  • 14 maja 2024 o 20:24
    Fenomenalna.Najlepsza szczotka do włosów jaką dotychczas miałam.
    Kiedy tylko zobaczyłam akcesoria do stylizacji włosów w Drogerii to właśnie ta szczotka zachęciła mnie do zakupu przez swój solidnie wykonany design i nie będę ukrywać, że potrzebowałam nowej, porządnej do rozczesywania włosów. Bez względu na panujące trendy trzeba kochać swoje włosy, czy to kręcone,gładkie,superproste,falowane. Trzeba tu szczerze przyznać, że warto dbać nie tylko o piękny fryz, ale i o skórę głowy. Bo przecież piękne włosy to przede wszystkim zdrowa skóra głowy. Ta szczotka jest wykonana z drewna, solidnie wykonana duża. Ogromny plus to Antystatyczne włosie z dzika Szczotka do włosów FOR YOU BEAUTY Daje wspaniałe efekty Zapewnia stymulacje mikrokrążenia skóry głowy. Nadaje połysk Wygładza włosy Dodaje witalność i blask fryzury Skóra głowy zyskuje dobroczynny masaż Relaksuje i odpręża zmęczoną skórę głowy Łatwo i bezboleśnie rozczesuje włosy Poprawia kondycję skóry głowy Ogranicza wypadanie włosów Zmniejsza elektryzowanie się włosów i poprawia ich wygląd Wspomaga ukrwienie i pielęgnuje skóry głowy Zdecydowanie korzystnie wpływa na włosy
  • 7 maja 2024 o 10:39
    Najlepsza szczotka jaka miałam kiedy kolwiek
    Szczotka do włosów jest drewniana . Idealna do długich i gęstych włosów. Bez problemu rozczesuje włosy moje długie. Używam od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Spełnia wszystkie rolę. Jakość szczotki na duży plus. Szczotka po myciu jest w stanie idealnym.
    Zalety:
    • Jakość
    PK1020
    31 marca 2024 o 12:57
    Idealna do długich i gęstych włosów
    Drewniana szczotka do włosów długich For Your Beauty idealnie sprawdza się na moich długich i gęstych włosach. Szczotka zawiera zarówno szpilki z tworzywa sztucznego jak i naturalne włosie. Te połączenie sprawia, że włosy rozczesują się łatwo a problem związany z podrażnioną skórą głowy całkowicie został wykluczony. Moje włosy po użyciu szczotki są gładkie i błyszczące. Szczotka ma drewnianą obudowę i prezentuje się bardzo estetycznie.
    Zalety:
    • 1. Dobrze rozczesuje długie włosy
    • 2. Nabłyszcza
    • 3. Estetyczne wykonanie szczotki