Wody perfumowane damskie

Christina Aguilera Red Sin EDP

Christina Aguilera Red Sin Woda Perfumowana 30 ml

• 11 maja 2023 o 13:18
    Nic wartego grzechu
    Jego zapach to ,typowe wg mnie, zimowe aromaty. Pachnie pieczonym jabluszkiem z cynamonem. Gdzies w oddali czasem przebije sie jakby roza ale na chwile i bardzo delikatnie. Dla mnie jest to nic wiecej jak slodkie jablko z cynamonem albo szarlotka. Piekny zapach. Zimowy dla fanek slodkosci.
  • 7 grudnia 2022 o 22:01
    Ładny lecz bardzo ulotny
    Red Sin dostałam w prezencie. Zapach ukryty jest w zgrabnej, kobiecej buteleczce. Woń jest ciepła, słodka, odrobinę przyprawowa z nutką elegancji. Spotkałam się z wieloma opiniami, że perfumy przywodzą na myśl święta Bożego Narodzenia. Osobiście nie mam takich skojarzeń ale Red Sin to dla mnie aromat typowo zimowy. Ciężko opisać mi jak zapach ten się rozwija ponieważ jego ogromną wadą jest trwałość. Mam wrażenie, że nie wytrzymuje nawet dwóch godzin od aplikacji. Dlatego używam go jedynie po wieczornej kąpieli kiedy kładę się do łóżka. Mąż twierdzi, że pachnę bardzo ładnie i kobieco. Równie ciężko jest mi ocenić ten produkt. Ogólnie rzecz biorąc zapach przypadł mi do gustu. Lubię otulić się nim zimową porą. Jednak przez beznadziejną trwałość chyba nie mogę dać więcej niż 3 gwiazdki. Aromat umyka nim tak naprawdę rozpocznie swoją grę na skórze.
  • 27 sierpnia 2020 o 18:10
    Kuszący zapach!
    To jedne z moich ulubionych perfum. Mają przyjemny soczysto-słodki zapach. Wszystko za sprawą nut zapachowych: jabłka, cynamonu, imbiru, drzewa sandałowego, cyklamenu oraz piżma. Wszystko to daje kuszący efekt, który pobudza kobiecość. Flakonik jest śliczny, zgrabny, ozdobiony czerwoną koronką. Jego pojemność sprawia, że zmieści się w każdej torebce, więc śmiało można zabrać perfumy na przyjęcia, bankiety i inne wyjścia. Red Sin są trwałe. Ich aromat utrzymuje się przez wiele godzin. Wystarczy zaaplikować niewielką ilość. Polecam! Produkt wart swojej ceny. Idealne perfumy na jesień i zimę.
    Zalety:
    • słodko- soczysty zapach
    • flakonik
    • trwałość
    • pojemność
    Wady:
  • 17 listopada 2019 o 19:17
    Tak pachną święta!
    Red Sin zamawiałam w ciemno! Uwielbiam zapachy Christiny, a stacjonarnie nie udało mi się znaleźć testera. Cena w promocji bardzo kusiła, więc zaryzykowałam. Na całe szczęście zostałam ich właścicielką na przełomie listopada/grudnia i to był strzał w dziesiątkę! Flakonik Red Sin to (jak zwykle u Aguilery z resztą) małe dzieło sztuki! Piękny kształt, zmysłowy nadruk przypominający koronkę i mała, czarna kokardeczka. Idealnie pasuje do zapachu, który kryje się w środku. A co mamy w środku? Pierwsze psiknięcie i oszalałam - tak pachną święta! Red Sin jest cudownie klimatyczny, przyprawowy, taki "spicy". Mamy jabłuszko (czerwone, nie świeże, lecz jakby lekko kandyzowane), tonę cynamon i imbiru. Pachnie niesamowicie zimowo, świątecznie, ale uwaga uwaga - nie jest to zapach z tych spożywczych, jadalnych. Mimo wszystko nie nasuwa skojarzeń z jakimiś świątecznymi żelami pod prysznic z Avonu, tylko wciąż jest elegancki, kobiecy, kuszący. Nazwa zobowiązuje, to prawdziwy "red sin". Niestety, poważnym grzechem jest tutaj trwałość :( Tak, jak pisały moje poprzedniczki, ten zapach jest okropnie nietrwały, bardzo odstaje od innych zapachów Christiny. Cena jest kusząca, ja nabyłam je tanio w internecie. Mimo, że są bardzo ładne i stosowanie ich zimą daje mi dużo frajdy, to zniechęca mnie strasznie ta trwałość...
  • 26 lutego 2019 o 10:38
    Tak pachnie czerwień
    Perfumki udało mi się kupić za kilka euro w Holandii, brałam w ciemno, lecz miałam już kilka zapachów tej marki, więc nie bałam się kupić go bez powąchania. Zapach bardzo mi się spodobał, nie jest za ciężki ani za lekki, taki w punkt. Można go spokojnie używać na dzień.Zapach mi bardzo dobrze dobraną nazwę- rzeczywiście jeśli kolory miałyby zapach to byłby zapach czerwieni. Perfumy są troszkę słodkie, ale bardzo uwodzicielskie. Zapakowane w oryginalny flakon, ozdobiony czarna kokardką oraz wytłoczoną koronką. Jego minusem jest trwałość- szybko się ulatnia i po 3 godzinach lub nawet krócej nie czuć go wcale.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie