Wody toaletowe damskie

Masumi Eau de Masumi EDT

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 grudnia 2013 o 18:44
    ponadczasowy inny szorstki i drapiezny
    trwaly zapach minionej dekady coraz rzadziej go wyczuc na kims kiedys szal pozniej sie znudzil i odchodzi do lamusa na pewno tajemniczy i zmyslowy na pewno gorzki i szorstki dla kobiet pewnych siebie inny od wszystkich dosc trwaly zalezyod partii niezmienny od wielu wielu lat Używam tego produktu od: 20 lat Ilość zużytych opakowań: 3 cale opakowania
    Kate012
    2 listopada 2010 o 11:33
    Swietny!
    Jak juz ktos chyba pisal, firma Coty umie jednak zrobic dobry zapach, a nie wypuszczac tylko jakies duszace, slodkie zapachy od gwiazdeczek amerykanskich. Masumi to naprawde swietne perfumy. Na pewno skladniki zapachowe nie powtarzaja sie w co drugich buteleczkach na polce w sklepie, jak to teraz sie zdarza w wiekszosci przypadkow. Nie jest ani slodki, ani orzezwiajacy czy swiezy. Jakis taki nieokreslony, ale to plus, wedlug mnie. Wydajny bardzo, poniewaz zapach jest mocny i zeby nie bolala glowa ani mnie, ani osob z otoczenia psikam sie tylko raz. Swietny, uwielbiam go, na pewno kupie jeszcze nie raz. Używam tego produktu od:3 lat? Ilość zużytych opakowań:kilka, nei liczylam ile dokladnie.
  • 14 października 2010 o 15:21
    Niepowtarzalny
    Nie znalazłam jeszcze piekniejszego zapachu. Kilkanaście lat temu podbieralam mamie, potem miałam własny. Ma wdzięk i coś co sprawia ze czyje sie w nim zawsze elegancka i pewna siebie. Bardzo optymistyczny, kojarzy mi sie z beztroskimi wakacjami. Od kilku lat niedostepny w zadnej drogerii, niekiedy pojawia sie na allegro. Niedawno własnie przez allegro kupilam buteleczke z data ważnosci 1994, a pachniał cudownie jak kiedys :) Przewąchałam juz dziesiatki roznych Escad, Diorów i co tylko znalazłam w podobnej gamie w drogeriach, ale ten zapach naprawde jest niepowtarzalny, a obawiam sie ze niedługo bedzie tez nieosiagalny... :( Używam tego produktu od: z przerwami kilkanascie lat Ilość zużytych opakowań:3 x deo, 1 woda, 1 w trakcie
    cuciola
    21 września 2009 o 23:07
    Wspomnienie z gimnazjum
    Ten zapach kojarzy mi sie z czasem gimnazjalnym..wtedy to wlasnie do mnie przywedrowal jako prezent od mamusi. Bardzo go lubilam za jego swiezosc,choc tresciwosci nabieral dopiero na nadgarstku. Opakowanie mysle,ze pozostawia duzo do zyczenia ale jesli nastolatki szukaja zapachu,to szczerze moge polecic. Raczej letni zapach. Używam tego produktu od: byl chyba wtedy 2002 rok Ilość zużytych opakowań: 50 ml
    gizix
    27 lipca 2008 o 17:18
    Bardzo dobry:)
    niebieskie masumi kojarzy mi się z wakacjami, szaleństami i młodością. Wydaje mi się że są stworzone bardziej z myślą o młodych osobach. używam ich już bardzo długo aa nadal jestem zachwycona ich zapachem. - długo się trzyma - śliczny zapach Mój KWC!! Używam tego produktu od:5 lat Ilość zużytych opakowań:duzo