Wazelina do ust

Kosmed Petroleum Vaseline Wazelina kosmetyczna

Kosmed Petroleum wazelina 100ml

• 1 marca 2019 o 19:14
    Najlepsza
    Jest super, zawsze do niej wracam. Natłuszcza skórę, szczególnie w zimę kiedy skóra jest bardzo wysuszona. Korzystam z niej kiedy chcę zmyć bardzo mocny makijaż. Bardzo wydajne opakowanie. Jedynym malutkim minusikiem jest zapach
    ewisz
    16 marca 2018 o 21:13
    Hit!
    Wazelinę firmy Kosmed poleciła mi moja mama. Jestem nią zachwycona od pierwszego użycia. Doskonale natłuszcza suche miejsca na ciele. Zazwyczaj używam jej do spierzchniętych ust i henny rzęs, ale tak naprawdę jest wielofunkcyjna. Ma doskonałą konsystencję, bezproblemowo rozprowadza się po ciele. Jej delikatny zapach sprawia, że użytkowanie jest znacznie przyjemniejsze. Duże opakowanie zapewnia sporą wydajność. Cena jest bardzo niska w stosunku do jakości.
    Zalety:
    • natłuszczenie
    • skład
  • 11 grudnia 2013 o 20:13
    Mój Ci tłuścioszek
    Odkryta przez przypadek zostanie na zawsze. Używam jej głównie do nóg gdyż to one domagały się nawilżenia i zmiękczenia skóry. Czasami nakładam też grubszą warstwę na ręce. To co obiecał na pudełku producent w 100% się u mnie sprawdza. Także gorąco polecam! Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego opakowania
  • 9 października 2013 o 21:33
    Cóż więcej można chcieć?
    Od czego by tu zacząć? Może od tego, że ogólnie lubię tę firmę (wiem, może Kosmed nie jest znany w całej Polsce, ale w mojej okolicy jest dość znany, są jego produkty w aptekach i lokalnym katalogu). Jestem też fanką kosmetyków, które spełniają swoją rolę bez niepotrzebnej otoczki i ściemy. Taka właśnie jest ta wazelina, moim zdaniem. *Dostajemy porządny słoik, bez oszukiwania jakimiś dziwnymi wypełnieniami w słoiku. *Są w niej witaminy a nie jakieś dziwne receptury młodości i koenzymy nie-wiadomo-czego. *jest przyjemna w użytkowaniu, ma dość miły zapach jak na wazelinę, konsystencja jak wazelina, bez szału ale też bez zawodu ;) Tania i przydatna rzecz. Pierwszy raz użyłam jej, gdy odmroziłam sobie nos i okolice twarzy pod nosem, w zimie, ponieważ nosiłam źle szalik (wdmuchiwałam powietrze pod szalik i skraplająca się para wodna zamarzała mi na twarzy). Pani w aptece poleciła mi właśnie tę wazelinkę, byłam zadowolona z efektów. Później smarowałam nią też usta w zimie, przesuszone łokcie, pięty, itd. Ciężko ją zużyć, bo jest jej duuużo ;) Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 marca 2013 o 12:01
    Uniwersalna
    Po ten produkt wysłała mnie mama po przeczytaniu reklamy w gazecie. Musiałam ją zamówić, ale na szczęście była w hurtowni. Idąc po odbiór, spodziewałam się małego pudełeczka, płaskiego, a tu moim oczom ukazało się dość głębokie i spore pudełko. Mazidełko ma formę wazeliny, więc można go używać i używać i końca nie będzie widać :D W składzie mamy bardzo dobroczynne składniki-wymienione w opisie wyżej. Od razu zaznaczam, że nie śmierdzi naftą w żadnym wypadku! Ba, ja jej tam nie wyczuwam, tylko rumianek ;) Ma ona dość szerokie pole do popisu, bowiem pomaga na różne problemy skórne [siostra uczulona na nikiel jej używa, bo ma przez to łuszczącą się skórę na twarzy, chwali ją sobie], na pękające pięty i dłonie-świetnie je regeneruje. Ja używam też do smarowania spierzchniętych ust w ciągu dnia jak jestem w domu, czy na noc. W tym przypadku również sprawdza się doskonale. Mam zamiar jeszcze wypróbować na skórki wokół paznokci ;) Myślę, że każdy powinien ją mieć w apteczce, tym bardziej, że jest szalenie wydajna, a kosztuje tylko 11,50! Polecam na problemy skórne :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe