Żele pod oczy

Avon Planet Spa, Luxury Spa, Reviving Eye Smoother [Luxuriously Refining Eye Gel Mask] Rewitalizująco-wygładzający żel do pielęgnacji okolic oczu z czarnym kawiorem

• 7 maja 2025 o 12:18
    Czarny kawior
    Żel charakteryzuje się lekką formułą, jest wodnisty, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Drobinki w nim zawarte rozświetlają okolicę oczu, a pierwszym wrażeniem jest zdecydowanie odczuwalne chłodzenie oraz napięcie skóry. Tubka jest wygodna w użytkowaniu, nadmiar kosmetyku można nawet do nie wciągnąć. Pachnie ładnie, nie odpychająco. Stwierdzenie, że rewitalizuje jest tu nie co ponad wyraz, ale czegóż oczekiwać od kosmetyku za takie gorsze. Działanie uważam za adekwatne do ceny jaką za niego zapłacimy. Jest wydajny, stosując go 2 x na dzień tubkę zużyłam w okresie ponad 2 MSC.
    Zalety:
    • Tani
    • Dobrze się prezentuje
    • Zawiera rozświetlające drobinki
    Wady:
    • Działanie na poziomie przeciętnym
  • 24 kwietnia 2023 o 16:21
    Nie zrobił na mnie wrażenia
    Rewitalizująco-wygładzający żel do pielęgnacji okolic oczu z czarnym kawiorem zabuduje się w malutkiej tubce, z której łatwo można wydobyć odpowiednią ilość żelu. Ma żelową konsystencję z malutkimi złotymi drobinkami. Drobinki lekko rozświetlają skórę wokół oczu, niestety więcej korzystnych skutków nie zaobserwowałam. Plus za to, że nie podrażnia oczu. Produkt ten nie zrobił na mnie wrażenia i nie zdecyduję się na jego ponowny zakup.
    U konsultantki
  • 11 października 2022 o 14:57
    Luksusową to on ma tylko nazwę...
    Dostałam ten żel w prezencie do zamówienia. Pomyślałam sobie że fajnie, bo tak jakoś nigdy nie wpadłam na pomysł, żeby samemu kupić sobie cos pod oczy. Producent obiecuje mi rewitalizację i wygładzenie. Niestety ani tego ani tego nie doczekałam się używając tego żelu. Żel ten ma za to inne zalety. Takie trochę niespodziewane. Przyjemnie chłodzi zaraz po aplikacji oraz nawet chwilę potem. To bardzo przyjemne, relaksujące uczucie. Żel ładnie się rozprowadza, ładnie pachnie. Jednak nie mogę dać wysokiej oceny ze względu na to, ze nie spełnia obietnic producenta. Za samo chłodzenie nie mogę go dobrze ocenić.
    Zalety:
    • efekt chłodzący
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta
  • 6 marca 2022 o 12:45
    Bez rewelacji
    Żel pod oczy z kawiorem z serii Planet Spa. Małe opakowanie do wyciskania ma w sobie złote drobinki, które rozjaśniają skórę pod oczami. żel dosc fajnie się wchłania i łatwo die apilikuje. Niestety bardzo ciężko jest wycisnąć cała zawartość opakowania Co do działania lekko chłodzi o może delikatnie łagodzi obrzęki pod oczami, i rozświetla ta okolice. Niestety to tyle jeśli chodzi o działanie dodatkowo często sie kulkuje i mam wrażenie ze zapycha pory
    Zalety:
    • Fajna formie żelu który chłodzi
    • Niska cena
    Wady:
    • Kiepskie efekty
    • Nie nadaje sie pod makijaż
    U konsultantki
    Gogo145
    30 grudnia 2021 o 20:28
    Delikatnie rozświetla i nawilża skórę wokół oczu
    Żel był dodatkiem do zakupów, które zrobiłam w sklepie internetowym. Moja skóra wokół oczu cienka, delikatna z niewielką ilością zmarszczek widocznych w zasadzie kiedy się uśmiecham , bez cieni , zasinień itp . Produkt znajduje się w małej, zgrabnej czarno - złotej tubce ,dodatkowo zabezpieczony jest w kartonik utrzymany w tej samej kolorystyce . Konsystencja produktu lekka, żelowa w bezbarwnym kolorze z delikatną poświatą różu i połyskującymi drobinkami. Produkt bezwonny. Żel łatwo rozprowadza się na skórze, dość szybko wchłania i pozostawia efekt delikatnego rozświetlenia wokół oka . Skóra w tych miejscach jest dodatkowo delikatnie nawilżona i pełna blasku. Żel stosowałam solo pod oczy jak również w ciągu dnia na makijaż. W obu przypadkach sprawdził się i dobrze współgrał z pozostałymi kosmetykami. Podsumowując - to dobry, rozświetlający , lekko nawilżający produkt do codziennej pielęgnacji skóry wokół oczu pod warunkiem że dysponujemy jeszcze innymi produktami pielęgnacyjnymi te okolice. Traktuję go jako dodatkowy rozświetlacz i nawilżacz w ciągu dnia . Jeżeli zależy Ci jedynie na tym, to w porządku, ale jeżeli myślisz o działaniu przeciwzmarszkowym to ten produkt Ci tego nie zapewni .
    Zalety:
    • delikatnie nawilża i rozświetla skórę wokół
    • oczu
    • nie podrażnia
    • dobrze współgra z innymi kosmetykami
    • nadaje się pod i na makijaż
    • duża wydajność produktu
    Wady:
    • poza rozświetleniem i delikatnym nawilżeniem nie zauważyłam innych pozytywnych właściwości produktu

Zobacz także inne Żele pod oczy