Podkłady

Lancome Teint Visionnaire Podkład i korektor w jednym

Lancome Teint Visionnaire Perfecting Makeup Duo 30ml Podkład 01 Beige Albatre

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2023 o 8:37
    Ładne opakowanie i subtelnie rozświetlające działanie
    Mam suchą skórę. Ten podkład idealnie się na niej sprawdza. Nie wysusza. Zapewnia dobre krycie. Przekonuje mnie wodnista konsystencja, która dobrze rozprowadza się na skórze. Podkład zapewnia subtelnie rozświetlające wykończenie. W ciągu dnia nie wymaga poprawek. Odcienie są ok, zapach również. Bardzo podoba mi się opakowanie.
  • 26 maja 2019 o 18:55
    Dla mnie bomba!!
    Jednak nie wolno się kierować opinia innych jeśli chodzi o kosmetyki typu podkład. Połowa tu jest niezadowolona. Gdybym zajrzała przed zakupem- nigdy bym nie kupiła. I błąd!! Bo jest cudny. Dla cery dojrzałej, mieszanej ten podkład to bajka. Przestała mi się po godzinie świecić strefa T, żaden inny podkład nigdy tego nie dokonał. I jest taki cudownie rozświetlający. Najbardziej zmęczona cera wyglada przepięknie. Testowałam go w temperaturze 30 stopni, upał był okropny. Makijaż nie drgnął. Dzizas, aż nie wierze.. ❤️❤️❤️
    Zalety:
    • Wszystko. Dosłownie.
    • Cena adekwatna do jakości wg mnie.
    Wady:
    • Brak.
  • 23 czerwca 2018 o 11:32
    Dobry, ale mogło być lepiej
    Kupiłam go na swoje wesele, był bardzo polecany jako jeden z najlepszych podkładów (mocne krycie, piękne wykończenie, itp.). W sumie podkład dobry - krycie dobre, zapach ok., bardzo ładne opakowanie i jeszcze korektor. Jednak przy mojej cerze mieszanej sprawdził się średnio - zaczynał bardzo szybko się świecić także trzeba go było ciągle matowić - polecałabym raczej przy cerze suchej lub normalnej. Nie przekonywała mnie też do końca dość wodnista konsystencja. Odcienie ok, chociaż pani w drogerii dobrała mi trochę zbyt ciemny :) Cena dość wysoka w porównaniu do jakości.
    Zalety:
    • Dobre krycie
    • Ładne opakowanie
    • Dołączony korektor
    Wady:
    • Zbyt wodnista konsystencja
    • Szybko zaczyna się świecić
    • Wysoka cena
    TynaPo
    3 listopada 2017 o 2:55
    w dobrym kierunku
    Sama mam mieszany typ skory z klopotliwa strefa T i rozszerzonymi porami. Niestety po nalozeniu tego podkladu skora bardzo sie blyszczala i w rezultacie kosmetyk nie utrzymywal sie zbyt dlugo na skorze. Cena kosmetyku jednak zmusila mnie do dalszej wspolpracy. Co okazalo sie milym zaskoczeniem. Jak dla mnie konieczne okazalo sie zastosowanie transparentnego pudru sypkiego. Co najwazniejsze po dluzszym stosowaniu zauwazylam ze skora jest bardziej nawilzona a zaskornikow jakby mniej.
    Zalety:
    • wydajnosc ( wystarcza 2 aplikacje )
    • konsystencja - podklad bardzo dobrze sie rozprowadza
    • nie wysusza skrory
    • nie zatyka porow
    Wady:
    • blyszcz sie po nalozenie ( wymaga nalozenia pudru i poprawek wciagu dnia )
    Triciaa
    15 lutego 2017 o 22:21
    Nie zachwyca a rozczarowuje
    Podkład kupiony za namową koleżanki która pracuje w sephorze i jest zakochana w Lancome. Nigdy nie byłam fanką drogich kosmetyków z drogerii i dzięki temu zakupowi jestem teraz wręcz przeciwniczką. Podkład nie wart swojej ceny. Znacznie lepiej sprawdza się podkład z rossmana typu rimmel czy loreal niż ten "bubel". Odcień (02) fatalny- "Lys ROSE" a kolor pomarańczowo/żółty . Mam dosyć jasną karnację brak skłonności do zaczerwienień,skórę suchą z tendencją do mieszanej w okolicach strefy "T" i nieliczne niedoskonałości na brodzie i czole. Krycie oceniam na słabe w odniesieniu do zapewnień producenta. Kolor w zupełności nie dopasowuje się do skóry. Jaśniejszy odcień 01 jest już ŻÓŁTY jak kurczak wielkanocny także wgl odradzam. Z plusów ma na pewno to ,że posiada korektor, jego konsystencja przypadła mi do gustu, ładnie się trzyma i ukrywa cienie pod oczami. Konsystencja podkładu także jest okej, chociaż nie polecałabym go osobom ,które dopiero zaczynają bawić się w makijaże ponieważ szybko trzeba go rozprowadzić równomiernie na twarzy, inaczej mogą powstać smugi. W skrócie: PLUSY + korektor i podkład w jednym +konsystencja obu produktów +trwałość +wydajny +dość łatwy w aplikacji +nie wysusza MINUSY -gama odcieni tragiczna -dopasowywanie się do karnacji równe 0 -stosunek jakości do ceny równe 0 -opis producenta to ściema -krycie jako takie dla osób z niewielkimi niedoskonałościami -opakowanie korektora kiepskiej jakości (rozleciało się po tygodniu używania) -nie rozświetla* -CENA Jeśli ktoś koniecznie musi kupić ten podkład to polecam wziąć próbki i wypróbować go w domu i w codziennym życiu bo w sephorze jest zupełnie inne światło i to że konsultantka Cię umaże jakimś podkładem i jest ładnie to nie znaczy że jest to odcień i podkład dla ciebie.

Zobacz także inne Podkłady