Szampony do włosów

Dove Hair Therapy, Split Ends Rescue Szampon do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2020 o 19:45
    Dove, Hair Therapy, Split Ends Rescue (Szampon do włosów)
    Szampon ten to totalna porażka. Bardzo wysusza włosy. Ogólne na początku wydawał mi się bardzo w porządku . Ładny zapach, butelka, delikatny i przyjemny. Ale, po pierwszym umyciu szybko zmieniłam zdanie. Robi on z włosów dosłownie suche siano. Włosy są przesuszone, szorstkie w dotyku, matowe, przeciążone. Suche na końcach a sama skora szybko mi się przetłuściła mimo, ze nie mam problemu z przetłuszczaniem się włosów. Mam wrażenie, ze nie domywa odpowiednio włosów. Włosy sa bardzo oklapnięte u nasady. Użyłam go dwa razy i resztę zużyłam jako płyn do mycia podłogi.
    Zalety:
    missi13
    12 października 2018 o 12:31
    sredni
    bardzo łądnie pachnie, nie jest drogi i dostępny niemalże w każdej drogerii, hipermarkecie itp... Dobrze mi się myje nim włosy, nie zauwazylam żeby je jakoś specjalnie wzmocnił, czy zwiększył im objętość. Mysle ze nadaje się dla włosów "normalnych" nie dla zniszczonych
  • 30 września 2016 o 23:41
    Nijaki
    Po firmie Dove spodziewałam się więcej. Ten szampon ma mniejszą pojemność niż standardowe szampony, kosztuje sporo (jedynie w promocji cena jest do zaakceptowania). Zapach ma klasyczny i bez wyrazu. Szampon słabo oczyszcza i moje włosy wręcz obciąża. Nie kupię go już nigdy.
    lifrete
    23 lutego 2015 o 10:40
    dobry szampon!
    Mam włosy długie, gęste, niskoporowate i przetłuszczające się. Myję je co dwa dni. DZIAŁANIE: Szampon, pomimo swojej białej barwy, bardzo dobrze oczyszcza włosy. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jego oczyszczającym działaniem. Włosy po umyciu są gładkie i lśniące, a co więcej nie potrzebowałam po nim odżywki. Włosy nie były splatane przy spłukiwaniu. Oczywiście nie były tak gładkie jak byłyby po odżywce, ale wciąż to mój pierwszy szampon, który miał w sobie tyle z odżywki. Warto zaznaczyć, że przy tym jak gładkie były włosy nie obciążał on ich dodatkowo. Włosy przetłuszczały się tak jak przy innych szamponach. Co do ochrony końcówek - to jest szampon, a nie nożyczki. Tyle w tym temacie. Co raz rozklejone nigdy nie wróci do pierwotnej formy. Szampon bardzo mocno się pieni, a to daje nam wrażenie dodatkowego oczyszczenia, a przynajmniej ja tak mam :) KONSYSTENCJA: Bardzo gęsta, w białym kolorze. DOSTĘPNOŚĆ/CENA: Swój kupiłam w rossmannie za około 6zł, ale akurat był w CND ZAPACH: Przyjemny i bardzo zbliżony do innych szamponów dove. WYDAJNOŚĆ: Niestety bardzo kiepska. Pomimo tego, że mocno się pieni mnie wystarczył na około miesiąc stosowania dwa razy w tygodniu. Może wynika to z tego, że mam gęste włosy i po prostu potrzebuję więcej szamponu. Za to odejmuję gwiazdkę. OPAKOWANIE: Kiepskie, ponieważ bardzo trudno postawić je "na głowie" bez oparcia. Generalnie według mnie to dobry szampon, który warto kupić. Używam tego produktu od: październik 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 września 2014 o 16:08
    Jest całkiem niezły
    Moja wrażliwa skóra głowy nie polubiła tego szamponu, ponieważ dostała łupieżu, ale tak jest z prawie każdym szamponem. Włosy natomiast go pokochały. Jeszcze nigdy nie były tak jedwabiście gładkie i miękkie w dotyku. Przestały się tak elektryzować, a to jest nie lada wyzwanie. Nie kupię więcej, bo łupież jest nie do zniesienia. Szkoda, bo naprawdę połubiłam ten szampon. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 1 całe duże