Szampony do włosów

Eveline Cosmetics My Life My Hair, Enzymatyczny szampon oczyszczający

Eveline
Enzymatyczny szampon oczyszczający
Eveline Cosmetics Cosmetics - My Life My Hair - Enzymatyczny szampon oczyszczający do włosów normalnych i przetłuszczających się - 500 ml

Nasi użytkownicy zostawili 129 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2025 o 12:12
    Fajny szampon oczyszczający
    Używam enzymatycznego szamponu oczyszczającego Eveline My Life My Hair od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył. Przede wszystkim świetnie oczyszcza skórę głowy – mam wrażenie, że usuwa wszelkie zanieczyszczenia i resztki kosmetyków, ale jednocześnie nie wysusza. Włosy po nim są lekkie, odbite u nasady i dłużej pozostają świeże. Podoba mi się też jego delikatna, nieobciążająca formuła. Nie podrażnia skóry głowy, co dla mnie jest bardzo ważne, bo niektóre szampony oczyszczające potrafią być zbyt agresywne. Poza tym dobrze się pieni i ma przyjemny zapach. Jeśli ktoś szuka szamponu do dogłębnego oczyszczania, ale bez efektu „siana” na głowie, to zdecydowanie warto spróbować!
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Ładnie pachnie
    • Wygodne opakowanie
  • 4 grudnia 2024 o 19:20
    Średni
    Liczyłam na solidne oczyszczanie (jak po szamponie z solą morską) a nie robi nic więcej niż większość szamponów do włosów normalnych. U mnie wcale się nie sprawdził.
    mm2991
    15 sierpnia 2024 o 20:40
    Dobry szampon
    Szampon charakteryzuje się dużym opakowaniem - z aplikatorem w postaci pompki co zdecydowanie jest to ułatwienie w użytkowaniu, ale niestety w tym przypadku było to utrudnienie, ponieważ często się zacinał. Szampon ma ładną szatę graficzną, bardzo delikatnym zapach , przyjemny. Szampon dobrze myje włosy, dobrze się pieni i mega super oczyszcza skórę głowy i włosy. Nie plącze włosów, łatwo się spłukuje po zastosowaniu. Zdecydowanie włosy są znacznie bardziej oczyszczone, sypkie oraz, przedłuża świeżość włosów. Produkt wydajny.
  • 5 lipca 2024 o 23:47
    Dobrze oczyszcza
    Szampon jest gęsty, bezbarwny. Dość dobrze mył moje przetłuszczające się włosy. Używałam go średnio raz na tydzień i to wystarczało, aby porządnie oczyścić skórę głowy. Pewnie kupię jeszcze nieraz. super sprawdzała mi sie pompka, nigdy się nie zacinała i nie sprawiała problemów. Opakowanie też dobrej jakości, nie zniszczyło się pod prysznicem.
    MMLY
    3 lipca 2024 o 20:03
    Eveline enzymatyczny szampon oczyszczający
    Duża butla 400 ml starczyła na długo. Szampon do włosów normalnych i przetłuszczających się. Dobrze się pienił i domywał włosy. Używałam go co drugie mycie na przemian z innym szamponem. Jestem zadowolona z działania i kupię ponownie.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Duża pojemność
    Wady:
    • Słaby zapach