Kremy i maski do stóp

Exclusive Cosmetics Krem do stóp pielęgnacyjny

• 1 stycznia 2017 o 20:04
    Niezły
    Kupiłam za totalne grosze, chyba akurat był wycofywany ze sklepu, nie wiem dlaczego. Z pewnością chłodzi, bywa to przyjemne, wiadomo, według potrzeb. Wchłania się przez chwilę, ma dosyć konkretną konsystencję jak na krem do stóp, ale efekty są zadowalające. Stopy są odświeżone i bardziej miękkie, dla mnie to duże plusy i wystarczające powody, by uznać ten krem za dobry. Pachnie niestety intensywnie, zapach jest miętowy, świeży. Opakowanie wygodne, miękka tubka.
  • 11 listopada 2015 o 13:04
    Krem całkiem OK.
    Krem dorwałam w drogerii za kilka złotych i przyznam szczerze, że jestem z niego zadowolona ;) zapraszam do recenzji. Krem jest zamknięty w przeciętnej, praktycznej tubie, którą można z łatwością przeciąć. Zapach jest intensywny, mentolowy, bardzo odświeżający. Dobrze odświeża i zapewnia stópkom lekkość, walczy z nieprzyjemnym zapachem. Właściwości nawilżające niestety wypadają bardzo słabo, krem długo się wchłania, a nie nawilża jak powinien. Uczucie zadbanych stóp znika po kąpieli i stopy wracają do stanu sprzed użycia kremu. Jako krem z niskiej półki cenowej wypada całkiem nieźle, ale do ideału mu daleko. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 lipca 2015 o 14:22
    Zwykły, przeciętny tani krem.
    Krem jak krem. Szału nie robi, ale w takiej cenie cudów się nie spodziewałam. Krzywdy też nie wyrządził :) Pachnie specyficznie, to mentol i trochę jak olejek z drzewa herbacianego. Ma lekką, kremową konsystencję, dość szybko się wchłania. Nie nawilża rewelacyjnie niestety. Jak dla mnie to krem idealny na lato. Bo jest lekki i doskonale odświeża, dezodoruje skórę. Nie klei się i nie lepi. Fajnie chłodzi i pozostawia stopy takie lekkie. Ale do dobrego treściwego, nawilżającego kremu mu daleko :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 1 maja 2015 o 14:50
    Zwyklak.
    Jest to krem bardzo zbliżony do innych jakie używałam. Pozostawiał nawilżone stopy, dobrze wchłaniał się, pachnie kamforą i eukaliptusem, ale da się przeżyć. Pewnie kiedyś do niego wrócę. Konsystencja: lekka, kremowa formuła, szybko wchłania się, nie wchodzi w zmarszczki, nie bieli stóp. Działanie: stosowany codziennie na noc pozostawia grzbiet stopy gładki i delikatny. Z piętami nie radzi sobie idealnie, ale nie mam mu tego za złe, jest to miejsce do zadań specjalnych. Szybko wchłania się, jest okej. Do codziennego użytku sprawdzi się. Zapach: mocno wyczuwalna kamfora i eukaliptus, czyli pachnie jak większość kosmetyków do stóp. Nie przepadam za takim zapachem, ale przecież nie wącham sobie stóp :p: Opakowanie: podoba mi się, bo jest miękkie, jest aksamitne w dotyku, łatwe do przecięcia. Klips porządnie wykonany, Dostępność: kupiłam w Rossmannie. Plusy: - dobry do codziennego użytku - pozostawia nawilżony grzbiet stopy - wydajny - tani - ładne opakowanie, dobre do przecięcia Minusy: nie mam. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 75 ml.
  • 3 grudnia 2014 o 23:47
    przyjemnie chłodzi
    Właśnie przed chwilą wykończyłam tubkę tego kremu, więc mogę na "świeżo" zdać recenzję. Zacznę od zapachu. Miętowo-eukaliptusowo-nijaki. Niby chemiczny, ale mi się nawet podoba. Jest orzeźwiający. Konsystencja raczej z tych rzadszych. Przez to łatwo się go rozprowadza i szybciej się wchłania. Czy działa? No, nie wiem. Stopy, zwłaszcza zimą mam zawsze przesuszone, więc rzadko który krem robi z nimi cokolwiek. Tego używałam w ciągu dnia, na noc co drugi dzień robiłam maskę i stopy mają się w miarę względnie. Lubię w nim efekt chłodzenia. Jestem typem, któremu zawsze jest gorąco, więc nawet zimą z chęcią smaruję stopy takimi ochładzaczami. Czy zapobiega poceniu nie wiem. Nie mam z tym problemu. Na pewno krzywdy nie zrobi. Wydajność jak dla mnie standardowa. Przy używaniu 1-2, czasem 3 razy na dobę wystarczył mi na trzy tygodnie, więc nie jest źle. Wielkim plusem jest cena. To chyba najtańszy krem do stóp jaki znalazłam. Polecam, choć zaznaczyłam opcję, że nie wiem czy kupię ponownie, ale to dlatego, że szukam swojego ideału, a ten krem nim nie jest :) Używam tego produktu od: od trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno 75ml