Kremy i maski do stóp

Mediaexpert.pl
Scholl Active Repair K+ Krem Regenerujący popękane pięty 60ml

• 3 marca 2025 o 7:34
    godny polecenia
    Może nie należy do najtańszych kremów ale polecam go bo bardzo dobrze regeneruje pięty. Pracuję jako magazynier i prowadzę aktywny tryb zycia i moje stopy zawsze są dośc zniszczone poprzez przebyte kilometry dlatego kupiłem go w drogerii Natura i jestem zadowolony. Krem wchłania się dość szybko i już po pierwszej nocy widać efekt nawilżenia i wygładzenia skóry na pięcie a ja muszę dbać o to aby jej nie przesuszyć bo mi potem pęknie i jest ogromny bół. U mnie zawsze obecny w szafce nocnej.
    Zalety:
    • bardzo dobry i skuteczny
    Syntiaa
    19 kwietnia 2024 o 10:40
    Mój faworyt na popękana skórę pięt
    Długo szukałam czegoś skutecznego na mój problem pękającej szorstkiej skóry pięt, stosowałam różne kosmetyki od skarpetek po emulsje kremy itp. ale każdy z powyższych dawał minimalna ulgę i pomoc. Natomiast krem regenerujący od Scholl w te 7 dni co pisze na opakowaniu zdziałała normalnie cuda moje pięty nigdy nie były tak gładkie ! Jestem zadowolona i polecam przetestować na własnej skórze ! Nie zawiedzie cię się !
    Zalety:
    • efekt
    • skuteczność
    • fajna konsystencja
    Wady:
    • póki co nie widzę żadnych wad
    JMajaa
    8 lutego 2024 o 13:18
    Skutecznie walczy :)
    Po krem Scholl na pękające stopy sięgnęłam zeszłego lata. Stopy, głównie pięty po urlopie stały się strasznie popękane i szorstkie. Szukałam rozwiązania problemu i... natrafiłam na powyższy krem. Poleciła mi go teściowa i powiem, że wart jest każdych pieniędzy. Jego efekty można już zauważyć po kilku dniach. Stopy stały się gładkie i co najważniejsze nie są popękane. Żaden krem nawet robiony w aptece, nie może się z nim równać. Konsystencja kremu jest tłusta, dlatego najlepiej używać go na noc. Na szczęście przez noc krem się znacznie wchłania pozostawiając gładką skórę, przyjemną w dotyku. Opakowanie jest bardzo wydajne. Krem na stałe zagościł w mojej kosmetyczce :)
    Zalety:
    • skuteczność
    • szybkość działania
  • 25 sierpnia 2023 o 21:19
    pomaga
    Bardzo dbam o stopy ale latem są ona bardziej wrażliwe i wysuszone, pięty w szczególności. Nie sądziłam, że produkt jest aż tak dobry i tak wydajny. Bardzo wygładza, pięty są miekkie, nie przesuszają się. Najlepszy efekt uzyskuje się po uprzednim wymoczeniu stóp, wygładzeniu peelingiem i pumeksem. Wtedy stopy są jak u niemowlaka. I jeszcze jedno, na efekty nie trzeba długo czekać.
  • 11 sierpnia 2023 o 18:01
    Polecam u mnie świetnie się sprawdził.
    Używam go od około miesiąca i jestem pozytywnie zaskoczona już po pierwszym użyciu jest uczucie ukojenia ale po dwóch tygodniach widać pierwsze efekty. Miałam spierzchniętą skórę na piętach i jedno pęknięcie, którego nie mogłam niczym wygoić. Krem sobie z tymi problemami świetnie poradził. Pięty są gładkie, rozjaśnione i nie ma uczucia szorstkiej skóry. Jak dla mnie jest to świetny krem Ma swoją cenę ale jakość do ceny jest adekwatna więc wg mnie naprawdę warto wydać te pieniążki. Zapach obojętny mało wyczuwalny. Zazwyczaj aplikuję przed snem na noc i wtedy ładnie się wchłania, pozostawia uczucie że jest coś na stopach całkowicie się nie wchłania ale jest to miłe uczucie właśnie delikatności.
    Zalety:
    • Jakość
    • Działanie