Wody perfumowane damskie

Prada Infusion De Fleur D`Oranger EDP

Prada Infusion De Fleur D´Oranger Woman Woda perfumowana 100ml spray

• 21 grudnia 2020 o 10:13
    Mydlany
    W tych perfumach czuć właściwie tylko 2 zapachy: owocowo-gorzki kwiat pomarańczy i stare mydło. Perfumy są płytkie i mdłe, zapach mydła nie dodaje im uroku. Jeśli ktoś kojarzy dezodorant le petit marseillais kwiat pomarańczy - to jest właśnie taki zapach. Tani. Ok na dzień dla starszej osoby. Nie są to perfumy, o które ktoś będzie pytał ;)
    • Flakon
  • 5 października 2014 o 9:48
    interesujace zaskoczenie
    Zaznaczyłam, że to nie jest mój typ. Nigdy bym się nie zainteresowała, ale kupiłam w ciemno odlewkę 50 ml i ten zapach zdominował moje lato ad 2014. Bardzo mi sie spodobał, bardzo elegancki, nie męczący. Kwiat pomarańczy dominuje, więc jeśli ktoś chce wyobrazić sobie ten zapach proponuję powąchać żel pod prysznic "kwiat pomarańczy" (nazwa nawiązuje do Marsylii). Jest tam nuta zapachowa, która jest sercem tej Prady, przy czym perfumy są intensywniejsze i bogatsze, a jednocześnie bardzo proste - nie przekombinowane. Ładnie sie rozwijają. 0,5 gwiazdki odjęte dlatego, że to nie jest jeszcze mój ideał, ale jest blisko :) Używam tego produktu od: 3 - 4 m-ce Ilość zużytych opakowań: ok. 30 ml
  • 31 lipca 2013 o 15:07
    Lato , ach to ty!
    Perfumy z kategorii kwiatowo-owocowej, o ciekawym, pudrowym akordzie przywodzącym na myśl zapach salonu fryzjerskiego. Podobne do Chloe Eau De Fleurs Neroli, lecz nie tak przestrzenne i krystaliczne. Dosyć wyraźnie czuć , że to siostra Prady irysowej - ta również jest aksamitna, gładka, ale nie tak słodka. Odnalazłam tu naprawdę przepiękne neroli i kwiat pomarańczy ,które to przełamują słodycz jaśminu i tuberozy lekką goryczką . W efekcie powstaje świeży, ale bardzo ciepły i kobiecy aromat, który fantastycznie komponuje się z rozgrzaną skórą, słońcem i gorącym, letnim powietrzem. Jest elegancki, ale na co dzień - orzeźwia, dodaje energii i wciąż można czuć się kobieco. Tego lata używam naprawdę intensywnie :) Pomarańczowy kolor płynu i koreczka w pełni oddaje ducha zapachu. Bardzo trwały! Używam tego produktu od: 05.2013 Ilość zużytych opakowań: 50 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie