Farby do włosów

Venita Multi Color Farba do włosów bez amoniaku (nowa wersja)

Venita Multi Color Farba bez amoniaku 10.01 Popielaty Blond

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 września 2014 o 22:02
    całkiem ok
    Oceniam kolor orzech laskowy nr 4.34 przygotowanie w miseczce, po wymieszaniu dosyć gęsta konsystencja - łatwo się nakłada i nie spływa z włosów zapach przyjemny - nie ma charakterystycznego drażniącego mnie zapachu amoniaku, nakładanie zajęło ok. 15 minut i na włosach zostawiłam jeszcze na 20 minut. Zawsze waham się czy nie skrócić nieco czasu trzymania farby na włosach? po zmyciu - nie było problemu z rozczesaniem włosów po wysuszeniu - włosy miękkie, przyjemne kolor - nieco ciemniejszy niż myślałam włosy - błyszczące po kolejnym myciu - kolor trzyma się całkiem dobrze. Używam tego produktu od: pierwszy raz Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 sierpnia 2014 o 15:32
    Taka sobie
    Na samym początku byłam bardzo zadowolona z tej farby - użyłam koloru płomienna iskra. Na moim brązie naprawdę ładnie złapało - wyszedł wyrazisty rudy brąz. Aplikacja była bezproblemowa - farba ma dobrą konsystencję, nie spływa, dobrze się nakłada i nie śmierdzi. Niestety, ten produkt ma 2 poważne wady. Jedną z nich jest brak trwałości. Kolor wymywa się szybko i nierównomiernie - kilka dni po farbowaniu, koleżanka spytała, gdzie robiłam pasemka, bo fajnie wyglądają. Dość szybko wymywa się z odrostów i odróżniają się one od reszty włosów. Drugą jest wypadanie włosów - farba ich nie zniszczyła, jednak trochę ich wypadało przez kilka dni po farbowaniu. Podsumowując - fajny kolor, ale nie warto. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Sowa06
    3 lipca 2014 o 9:58
    Kolor 7.4, nie kupię ponownie
    Farbowałam kolorem 7.4 - płomienna iskra, jakoś pod koniec kwietnia. Farbę nałożyłam na wypłowiały rudy i na odrosty w kolorze ciemnego blondu. +Konsystencja - dosyć gesta, nie spływa z włosów - Zapach jest okropny, może nie tak ostry jak przy farbach z amoniakiem, ale naprawdę paskudny +/- Średnio wydajna, mam włosy prawie do łokci i ledwo wystarczyły mi 4 opakowania +Cena +Kolor wychodzi naprawdę ognisty, wpada w czerwień (mi się podobał) - Mocniej \'złapało\' na odrostach, więc było nierównomierny - Aplikacja to jakiś koszmar, włosy strasznie mi się plątały - Włosy były suche i szorstkie - Intensywny kolor trzymał się około tygodnia, potem zaczął się wypłukiwać i zachwyt minął bardzo szybko... Używam tego produktu od: użyłam pod koniec kwietnia 2014 Ilość zużytych opakowań: 4 całe
  • 26 lutego 2014 o 22:24
    Bardzo dobra i niedroga
    Włosy farbowałam naturalnym blondem 7.0. Przyjemny zapach (nie śmierdzi) Dobrze się miesza i nakłada Nie spływa z włosów 30 minut na włosach Po spłukaniu i wysuszeniu Włosy mięciutkie, aż miło dotykać Łatwo się rozczesują i nie elektryzują Kolor idealnie pokrył odrosty i siwe włoski Po kilku myciach wcale nie traci na intensywności Farba warta polecenia i wypróbowania. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 grudnia 2013 o 21:02
    ognista
    Zdecydowany kolor Płomiennej iskry sprawdził się na moich wyszedł naprawdę ognisty i błyszczący. Zalety farby - głęboki kolor - połysk - miękkość - łatwe nakładanie - delikatny zapach - niska cena wady - trudna dostępność

Zobacz także inne Farby do włosów