Pudry do twarzy

Lavera Trend Sensitiv, Mineral Compact Powder Puder mineralny w kompakcie

kimiki
    23 stycznia 2015 o 23:17
    extra jakość
    Puder kompaktowy lavera 2w1 różni się od standardowych kompaktów: jest bardziej kremowy jeśli chodzi o konsystencję i nie da się go nakładać jako puder wykańczający makijaż. Ma dośc mocny świeży zapach ulatniający się po aplikacji. Najlepiej nakładać go załączoną do niego gąbeczką. Krycie od delikatnego po średnie- na prawdę bardzo miłe zaskoczenie. Spokojnie zakrywa moje naczynka i wszelkie inne zaczerwienienia. Posiadam kolor porcelanowy ( najjaśniejszy)-tonacja żółta. Wydawał się dla mnie za ciemny ( jestem wyjatkową bladolica) ale dałam mu szansę...i okazuje się, że po roztarciu ładnie stapia się ze skórą. Nie matuje na długo. Nie wysusza skóry, wręcz pielegnuje. Idealny podkład na zimę i jesień. Świetne opakowanie, estetyczne i poręczne. Łatwo się je otwiera; posiada lusterko. Mocne zamknięcie nie ma szans, żeby puder otworzył nam się w torebce. Świetny naturalny produkt. Używam tego produktu od: ponad tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 25 kwietnia 2014 o 9:44
    Zdecydowanie tak
    Bardzo dobry puder, matowi cerę na długo, doskonały do wykończenia makijażu nie podrażnia, pięknie pachnie ma bardzo eleganckie opakowanie z lustereczkiem co pozwala na szybkie przypudrowanie noska w ciągu dnia, dołączona jest również gąbeczka. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 czerwca 2013 o 11:56
    kilka małych ale
    Udało mi się go kupić po okazyjnej cenie, bo aż za 25 zł, spora więc przecena. Generalnie-jak wszystkie naturalne kosmetyki-początkowo mnie uczulił. Jednak po kilku użyciach moja cera się przyzwyczaiła i jest zdecydowanie lepsza po używaniu naturalnych kosmetyków. Lubię za: -zapach -matowy efekt -wydajność -bardzo dobre opakowanie -konsystencja (o ile tak mogę to nazwać) Nie lubię za: -cenę (bez takiej obniżki nie kupiłabym go.) -początkowe uczulenie -efekt matowej skóry nie utrzymuje się zbyt długo, dlatego puder obowiązkowo w torebce Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1