Lakiery klasyczne

P2 Cosmetics Volume Gloss Gel Look Polish Lakier do paznokci z efektem żelu

• 11 maja 2021 o 23:09
    Spoko lakier do paznokci
    Kupowałam te lakiery w drogerii za granicą. U nas obecnie nie wiem gdzie można je dostać. W pewnym momencie były moimi ulubionymi. Spodobała mi się kwadratowa butelka i duży pędzelek. Był wygodny i równomiernie rozprowadzał lakier. Sam lakier był dobrze napigmentowany, dobrze krył. Ja zawsze maluję dwie warstwy, wtedy krycie jest trwalsze, również w tym przypadku. Daje ładny efekt i myślę, że można go porównać właśnie do obiecanego efektu żelu. Cena również atrakcyjna. Polecam!
  • 21 czerwca 2020 o 22:55
    Super!
    Lakiery p2 Volume Gloss kupiłam przypadkiem - będąc w drogerii Hebe. Bardzo spodobały mi się dwa kolory - różowy i czerwony, Choć muszę przyznać, że pozostałe również robiły bardzo dobre wrażenie i długo zastanawiałam się, czy nie wybrać kilku innych kolorów. Buteleczka jest bardzo ładna (przypomina nieco moją ulubioną serię lakierów innej marki). Pędzelek i nakrętka są naprawdę wygodne, przez co aplikacja jest naprawdę wygodna. Dobre i równomierne rozprowadzanie lakieru jest również możliwe dzięki naprawdę fajnej konsystencji. Kolory są bardzo ładnie napigmentowane - po wyschnięciu lakieru otrzymujemy naprawdę ładny, intensywny kolor. Krycie jest zdecydowanie zadowalające - do uzyskania super efektu wystarczyły u mnie dwie cienkie warstwy. Trwałość u mnie okazała się naprawdę super! U mnie - lakiery tej serii miały tak naprawdę same plusy (nie zauważyłam jakichkolwiek wad). Dlatego - śmiało polecam
    Zalety:
    • intensywność kolorów,
    • gama kolorów,
    • ładne krycie,
    • bardzo dobra trwałość.
  • 4 października 2017 o 23:33
    Spełnia moje oczekiwania
    Lakiery kupilam ok 2 lat temu, uzywabe razem z topem utrzymywalnsie bardzo slugo jak na zwykle lakiery. Lakier długo utrzymywał blask, nie odpryskiwal i mial na prawdę ladna game kolorystyczna, niestety w chwili obecnej nie umiem znalezc tych lakierow w szafie p2, a szkoda bo skusilabym sie znowu.
    Zalety:
    • Gama kolorystyczna
    • Trwalosc
    Wady:
    • Dostępność
  • 7 sierpnia 2017 o 10:48
    Niewypał
    Recenzja dotyczy koloru 010 little princess (jasny różowy) Kupiłam lakier w Hebe cena ok.13 zł. Szukałam właśnie jasnego różu. Pani ekspedientka poleciła mi ten mówiąc że jest trwały i lakier na paznokciu wygląda jak hybryda. Stwierdziłam że musi być dobry. Niestety przeliczyłam się. Pierwsza warstwa kiepsko się nakłada nie równomiernie i powstają prześwity a po nałożeniu 2 jest już lepiej ale strasznie odpryskuje i baaardzo długo schnie. Trwałość masakra!!! nigdy już go nie kupie i dziwie się że ma aż takie dobre recenzje. Lakiery essence są dużo trwalsze nie trzeba nakładać drugiej warstwy bo kolor jest intensywny i cena o połowę niższa NIE POLECAM P2 !!!
    Zalety:
    • kolor i ładne opakowanie
    • pędzelek też nienajgorszy
    Wady:
    • nietrwały
    • odpryskuje
    • kiepsko się maluje
    • 1 warstwa słaba 2 za ciężka i za gruba
    mikia20
    23 marca 2017 o 23:09
    Piękne kolory i wykończenie
    P2 ma świetne lakiery, cały wybór różnych wykończeń a wybór kolorów w wersji Gloss Gel jakby stworzony na moje zamówienie. Mam kolor 220 Charming Girl, jest to kremowy jasny różofiolet (jakby róż wymieszać z lawendowym kolorem), bez drobinek za to z pięknym połyskiem. Chłodny pastel, jeden z lepszych kolorów jakie mam w swojej kolekcji. Sam lakier jest dość rzadki (otwarty dwa lata temu nie zgęstniał ani odrobinę), z prostym i wygodnym pędzelkiem. Dwie cienkie warstwy dają całkowite krycie i wysoki połysk. Trwałość - normalna, nie zauważyłam zbyt szybkiego odpryskiwania, ale też wybitnie supertwały nie jest. Na wiosnę na pewno kupię więcej pasteli z tej serii. Polecam jak najbardziej.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne