Balsamy do ciała

Oeparol Essence, Lipoceramid, Masło do ciała ujędrniająco - odżywcze z kwasami omega i ceramidami

Oeparol Essence Ujędrniająco odżywcze masło do ciała z kwasami omega i ceramidami 200ml

• 17 lutego 2020 o 14:10
    Dla mnie rewelacja !
    Dla mnie rewelacja!!!! Nic tak nie nawilżyło mojej skóry. Przede wszystkim nie uczuliło mnie i nie podrażniło. Jest przebadane dermatologicznie i hipoalergiczne. Uwielbiam opakowania ze słoiczka, można dozować tyle produktu na palce ile się potrzebuje. Głęboko zregenerowało moją skórę i przywróciło jej ładny zdrowy kolor. Miała wrażenie ,że po posmarowaniu nawodnienie skóry jest utrzymywane przez cały dzień. Dzięki wysokiej zawartości masła Shea, skóra odzyskuje gładkość i elastyczność. Cena przystępna, naprawdę warto zakupić.
    Zalety:
    • skład
    • hipoalergiczny
    • skuteczność
    Ania_de
    6 lipca 2017 o 8:30
    Bardzo dobry produkt
    Bardzo fajny produkt. Zgadzam się z opiniami że nie jest wcale za tłuste! Dostałam je, ja również nie byłam przekonana do formy "masła" ale to warto kupić. Ma przyjemny zapach, szybko się wchłania, pozostawia uczucie elastycznej nawilżonej skóry. Kosztuje niewiele a jest naprawdę porównywalne z drogimi produktami aptecznymi. Ja często mam problem z przesuszona skóra na nogach i na to świetnie mi pomaga.
    Zalety:
    • Zapach, efekt, konsystencja
  • 29 września 2016 o 15:27
    Warto
    Warto było się trochę przekonać do takiej formy pielęgnacji jak masło - na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego, bo jestem bardzooo niecierpliwa, nie lubię czekać aż takie masło się wchłonie - no ale jak już mowa o nawilżaniu, to jestem w stanie się przekonać do masła, tym bardziej, że to nie jest tak leppkie i naprawdę ratuje moją suchą skórę - a to nie lada wyzwanie. Do tej pory balsamy nie były skuteczne, teraz po regularnym stosowaniu Oeparolu widzę, że też moja częstotliwość nawilżania nie musi być tak częsta jak na poczatku bo skóra w końcu jest nawilżona. Na jesien to mój niezbędnik :)
  • 9 września 2016 o 16:07
    Świetne
    Masło rewelacyjnie ujędrniające. To pierwszy produkt oeparolu który sobie kupiłam w zesżłym roku po wakacjach (cena była promocyjna więc się skusiłam) gdy skóra była totalnie przesuszona słońcem i czerwona na raczka. Pierwsze co się rzuca w oczy- opakowanie. Nie za małe nie za duże, mieści się do walizki i nie powoduje że muszę szukać specjalnego miejsca na półce w domu. A co do efektów. Bałam się że może mi jeszcze bardziej podrażnić zniszczoną skórę, ale na szczęście zupełnie nie! Szybko się wchłonęło, bardzo przyjemnie się rozsmarowuje i zapach jest delikatny więc potem jak się spryskałam perfumami to masła nie było już czuć. Nie zostawia żadnych tłustych śladów, nic nie ścieka na ubranie. I po kilku dniach takiego smarowania rano i wieczorem skóra się bardzo mocno odżywiła i przestała się marszczyć, wygładziła więc jestem naprawdę mile zaskoczona. Plusy: -przystępna cena -mocne nawilżenie -nie ścieka i nie tłuści się -delikatny zapach, który szybko znika -poręczne opakowanie -szybko się wchłania -uelastycznia przesuszoną skórę
  • 12 września 2014 o 10:26
    Masło do ciała z kwasami omega i ceramidami Oeparol Essence.
    Masło do ciała znajduje się w poręcznym, plastikowym słoiczku. Po odkręceniu wieczka ujrzymy folię zabezpieczającą, dzięki której mamy pewność, że nikt przed nami nie używał kosmetyku. Szata graficzna bardzo ładna i czytelna. Na etykiecie znajdziemy wszelkie niezbędne informacje (skład, termin przydatności, sposób użycia, pojemność itp.). Konsystencja niezbita i lekka, taka kremowa. Bardzo dobrze rozprowadza się na ciele. Dość szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu. Zapach delikatny, nie utrzymuje się długo na skórze. W składzie mamy szereg drogocennych substancji , jak olej sojowy, masło shea, olej z nasion wiesiołka, kompleksy ceramidów. Warto zaznaczyć, że wyżej wymienione składniki nie występują w ilościach śladowych, więc faktycznie mają szansę coś zdziałać. Żeby nie było tak pięknie , to mamy dwie substancje, których szczególnie nie lubię. Konserwant DMDM Hydantoin, który jet pochodną od formaldehydu oraz emulgator Laureth-7 (PEG). Przejdźmy do działania masełka. Skóra staje się miękka, gładka w dotyku i pozostaje taka przez około 12 godzin od aplikacji. Poziom nawilżenia jest zadowalający i nie znika zaraz po nałożeniu. Kosmetyk mnie nie uczulił, ani nie działał u mnie komedogennie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania 200 ml