Wody toaletowe damskie

Bvlgari Extreme Pour Homme EDT

Bulgari Pour Homme Extreme Woda toaletowa 50ml spray

• 18 października 2012 o 19:56
    Zielona herbatka w wersji extended
    Nie wiem czemu, ale moja poprzednia recenzja zostala usunieta :O Ale nic nie szkodzi, i tak nic nie wnosila merytorycznego :D Dzis stalem sie wlascicielem 50 ml Extreme\\\\\\\'a. Zaczalem testy od razu. Zapach bardzo odswieza juz od pierwszych minut, wyraznie czuje herbate z cytryna z dodatkiem kwiatu czarnej porzeczki, jest odswiezenie i to jakie! Dopiero po paru godzinach uwalniaja sie nastepne nuty. Pieprz z dodatkiem kardamonu wyostrzaja zapach, i to jak, az kreci w nosie. Zakonczenie jest bardzo cieple, miekkie-ambrowo-pizmowe. Trwalosc testuje - jak na EXTREME jest niezle - 8 do 10 godzin, pierwsze 3 z ogonem. Zapach mozna stosowac i na dzien, i na wieczor, przez caly rok. Nadaje sie zarowno do uzycia codziennego, jak i na specjalne okazje. Jest przy tym bardzo wydajny, max. 3 chmurki wystarcza, aby pachniec do 10 godzin!
    anaruko
    9 kwietnia 2008 o 11:00
    ładny, ale...
    jako facet powiem tylko tyle, że zapach jest naprawdę bardzo ładny, świeży, baaardzo długo utrzymuje się na ciele (na moim nadgarstku wytrzymuje cały wieczór, noc, poranną kąpiel i dalej jest dobrze wyczuwalny!), ale dla pań może być zbyt ostry i agresywny, może drażnić delikatne noski. Zalecam przeto ostrożne dawkowanie tego zapachu... Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 kwietnia 2007 o 14:18
    szalenie zmyslowy
    Maz uzywa 3 butelki tego zapachu. Woda ma niepowtarzalne nutki herbaciane, jest przyjemna dla otoczenia, nie meczy, nadaje sie na lato, wiosne, jesieni zime. Zaskakuje trwaloscia i wydajnoscia. Buteleczka przypomina elegancka piersiowke.. Czy zapach nadaje sie do stylu ubioru eleganckiego czy sportowego? Odpowiem do kazdego!!! Mozna tulic sie do swojego meza by wdychac aromat tej wody CUDO!!!Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań:3
    bansiq
    21 grudnia 2006 o 17:43
    gorzka herbata z liściem cytry
    Kupiłam go w ciemno dla mojego faceta i trafiłam w dziesiątke, zaciekawił mnie opis bo szukałam coś właśnie herbacianego, nie cierpie w perfumach zapachu tabaki fe , a meczył juz tomorrow i nie mogłam juz tego znieść, Extreme jest super to coś więcej niz herbata z cytryną, w nim czuć leśne akcenty, jest świetny,lekko dymny i orientalny, pasuje na codzień i na wyjścia ten zapach ma to coś , chyba zamówie mu kiedys aque bvlgari Używam tego produktu od:dzisiaj Ilość zużytych opakowań:zaczete pierwsze
  • 10 stycznia 2006 o 14:20
    ma to coś
    Muszę przyznać, że sama czasem użyję tej wody...jest po prostu piękna:) czuć nuty herbaciane, odrobinę przypraw, ale na mojej skórze wyczuwam też delikatny słodki akord, co powoduje, że stają się bardzo kobiecym zapachem. Natomiast na męskiej skórze, mmmmm...również cudne, acz zupełnie inne. Dobrze, że są tak mało popularne, w natłoku różowych landynek i kwiatuszków miło go mieć.