Rozświetlacze

FM Group Make Up, Multicolour Highlighter Wielokolorowy rozświetlacz

• 13 marca 2021 o 22:22
    Zwykły puder, a nie rozświetlacz...
    Na start mojej recenzji mówię, iż ten produkt od FM to totalny bubel. Nie daje on żadnego efektu. No brak jakiegokolwiek efektu. Ani tafli, ani nic. Trudno ocenia się produkt, który nic nie daje. Samo wytłoczenie piękne w panterkę, ale co z tego jak środek jest do d... Jest zbyt prasowany i tępo się go nakłada. Można go jako pudru używać, ale i jako puder to żadna rewelacja to to nie jest. Powoduję, że szybko ciastkuje się makijaż i wyświeca. Miałam go krótko i oddałam komuś tam, bo inaczej wyrzuciłabym go, chociaż strasznie tego nie lubię robić i marnować, ale przy tak słabym produkcie to trudno, by nie się tego czynu nie dopuścić. Mamy teraz tyle świetnych i nie drogich rozświetlaczy i nie ma co marnować kasy na taki bubel wstrętny. Samo opakowanie na plus, bo trwałe, pożadne i z lusterkiem.
    U konsultantki
  • 25 lutego 2019 o 15:53
    Słaby
    Niestety, ale zawiodłam się tym rozświetlaczem. Skusiłam się ze względu na fajny wzorek i chęć poznania jego możliwości, ale produkt po prostu jest słaby. Prawie go nie widać, nie ma efektu ''glow''. Za taką cenę nie polecam.
    Zalety:
    • wzorek
    Wady:
    • nie widać żadnego efektu
    • za drogi jak na taką jakość
    U konsultantki
  • 6 czerwca 2015 o 17:30
    jest ale jakby go nie bylo
    niby kupilam , niby mam , ale naloze dobrze , nie naloze tez dobrze ... brokatu nie ma ale dzialania jakiegos tez nie ma ... w sumie jakbym zgubila to bym zapomniala ze mialam . szybko sie zuzywa a efektos brak. Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: koncze pierwsze
    nnatkaa
    1 maja 2015 o 10:46
    Nie ma szału
    Mam odcień golden jewel. Taki jakiś nijaki ten rozświetlacz. Przede wszystkim bardzo żółty, od razu uzyskuje się nim mocny efekt, więc można przesadzić. W opakowaniu zbyt dużo go nie ma, szybko więc się zużywa a cena jednak jest wysoka. Znam dużo tańsze rozświetlacze, które dają piękny efekt tafli, a ten z FM jest jakiś taki... nijaki. Tafli nie ma, ale na szczęście brokatu też nie. Jedyne plusy to trwałość i opakowanie z lusterkiem. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    tinka06
    20 kwietnia 2015 o 19:14
    Rozświetla jak promienie słońca
    Używam go w kolorze Golden Jewel. Bardzo ładnie rozświetla i modeluje twarz. Produkt bardzo delikatny, szybko się kruszy. Nie podrażnia i nie wysusza twarzy. Twarz promienieje naturalnym blaskiem, rozświetlam nim też zewnętrzne kąciki oczu. Utrzymuje się przez cały dzień bez żadnych poprawek i to jest duży plus:) Oprócz niego używam też kuleczek brązujących, żeby dodać twarzy opalenizny. Bardzo ładne i eleganckie opakowanie z lusterkiem. Bardzo wydajny. \\nMinusy: \\n- wysoka cena \\n- trzeba uważać, żeby z nim nie przesadzić, bo wtedy twarz będzie się świecić jak złoto ( puder ma dużo złotych drobbinek, ale jak się delikatnie muśnie pędzelkiem to efekt jest super i bardzo naturalny)