Podkłady

No7 Beautifully Matte Foundation Podkład matujący do twarzy

• 18 maja 2022 o 6:41
    Fluid
    Podkład dopasowuje się do cery, cera wygląda obłędnie, świeżo, młodziej oraz na wypoczętą, podkład trzyma się bardzo długo oraz fajnie się rozprowadza, dla mnie jak do tej pory jest to numer 1 a nie 7 :)
    Zalety:
    • konsystencja, lekkość czucia na twarzy, nie robi efektu maski
  • 14 września 2021 o 14:44
    Super krycie
    Skuszona fajna promocja kupiłam ten podkład i jestem z niego bardzo zadowolona. Świetnie kryje niedoskonałości i matuje. Utrzymuje się na twarzy przez cały dzień. Nie wysusza skóry. Jestem z niego bardzo zadowolona. W toaletce leży już drugi i czeka na swoją kolej.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobre krycie
    • Matuje
    • Nie wysusza
    • Długotrwały efekt
    Poolyn
    20 listopada 2020 o 10:30
    Do tej pory najlepszy jaki małam
    Mam cerę mieszaną, przetłuszczająca sie strefa T i czasem suche skórki na polikach.. Więc zacznę tak, podkład na pewno nie jest najlżejszy, ale też nie nazwała bym go jakimś ciężkim. Po prostu gdzieś po środku, bardziej gęsty co mi odpowiada, bardzo dobrze kryje, na pewno matuje - ja mam problem z matem w ciągu dnia jakikolwiek inny podkład utrzymuje mat moze z 1-2 godziny a ten no na pewno przedłuża ten czas do przynajmniej 4 godzin (mnie to na prawdę cieszy, współgra na pewno z pudrem wibo ryżowym, bananowym, healthy mix, wibomood, wibo photoready, rimmel staymatte, paese ryżowy, catrice all matt plus - to te pierwsze co sobie przypominam )po tych 4godz przypudruje pudrem healthy mix i jest elegancko , piękna gama kolorystyczna, nie ciemnieje na twarzy, a co jest super na pewno wydajność świetnie przemyślane opakowanie nie widziałam takiego wcześniej. U mnie na buzi wygłada gładko nie podkreśla porów i jest trwały. Latem mieszam go z bourjouis healthy mix, ponieważ latem lubię mieć trochę mniej na twarzy. Polecam wypróbować osobom które mają typowo mieszaną cere, może akurat się sprawdzi. Wiem, że za tą cene ciężko ryzykować ale ja myślałam ze już nigdy nie znajde swojego faworyta - a jednak się udało.
    • Krycie
    • Wygładzenie
    • Matuje
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Dostępność
  • 2 marca 2019 o 21:21
    Nie matuje i nie nadaje sie do cery tlustej
    W chlodne dni mam cere mieszana, w upal tlusta. Zakupilam ten podklad latem kiedy wszystko splywalo mi twarzy po dwoch godzinach. Ten podklad nie okazal sie lepszy. Zaplacilam za niego okolo 15 funtow a jakosc okazala sie gorsza niz podkladow za 8. Po za tym kolor po 5-10 min ciemnieje i okazal sie dla mnie za bardzo ciemny chociaz zanim go zakupilam to zrobilam probe i bylo ok. Dodadkowy minus to to ze zaczynal mi sie rolowac po okolu godzinie na twarzy. Sam nie zapewnia zmatowienia wiec trzeba go uzywac z pudrem matujacym a i tutaj sprawdzal sie tylko ten z no 7. Nie wspolgral z pudrem maybelline i rimmel bo od razu sie rolowal i trzeba bylo wykonac makijaz od nowa. Po za tym zuzylam tylko polowe butelki i zawiesila sie pompka. Nie da sie odkrecic butelki zeby wydobyc podklad ktory w niej zostal. Tak wiec kompletna strata kasy.
    Zalety:
    • 1. Ladnie wygladajaca butelka.
    • 2. Dobre krycie niedoskonalosci.
    Wady:
    • 1. Nie mozna odkrecic butelki wiec kiedy zawiesi sie pompka to produkt jest do wyrzucenia.
    • 2. Nie zapewnia zmatowienia.
    • 3. Nie wspolgra z pudrami innych marek.
    • 4. Cena zbyt wysoka w porownaniu do jakosci.
    • 5. Nie nadaje sie dla cery tlustej.
    • 6. Kolor zmienia sie na twarzy po 5-10min na ciemniejszy.
    • 7. Za bardzo gesta konsystencja co sprawia ze zuzywa sie wiecej produktu niz przy podkladach bardziej wodnistych.
    amathia
    11 września 2014 o 22:02
    świetny
    Świetny kryjący i matujący podkład. Wszystko, czego szukałam. Plusy: -kryje, -jest lekki, -wydajność (!!!), -opakowanie (pompka, która od dołu podsuwa podkład ku górze). Wady: -dostępność (nie wiem czy jest w ogóle dostępny w Polsce).