Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Fibralogy, Szampon `Ekspansja gęstości`

L'Oreal Paris Elseve Fibralogy Szampon Zwiększający Objętość do włosów cienkich pozbawionych gęstości 400 ml

Nasi użytkownicy zostawili 147 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 13:59
    Lubimy się!
    Szampon ma ładny zapach i dobrą konsystencję (taką w sam raz), dobrze się pieni. Jego działanie jest bardzo dobre jeśli chodzi o mycie, włosy się po nim nie przetłuszczają szybciej. Opakowanie ładne i wygodne. Aplikacja bardzo przyjemna, bezproblemowa. Jeśli chodzi o to czy nadaje włosom objętości.. Otóż nadaje ale efekt jest znikomy. Po prostu włosy wydają się lżejsze i są sypkie przez co wyglądają jakby miały trochę większą objętość niż normalnie. Także na spektakularny efekt się nie nastawiajmy. Poza tym szampon jest bardzo wydajny i ogólnodostępny. Co do ceny to jak dla mnie jest ciut za wysoka, wiec polecam kupować podczas promocji.
  • 31 sierpnia 2024 o 10:07
    Gęste, mocne włosy - uwielbiam go!
    Mam długie i gęste włosy, przerobiłam wiele marek od drogeryjnych przez ziołowe i naturalne po fryzjerskie i Elseve to po prostu pewniak dla moich włosów! Każda linia była dla mnie genialna i spełniła moje oczekiwania. Fibralogy teoretycznie nie ma u mnie co robić, bo moje włosy są z natury grube i gęste, więc "ekspansja gęstości" nie jest mi obca, ale uwielbiam jak ta seria dyscyplinuje i pielęgnuje moje włosy.
    Zalety:
    • Opakowanie. Piękna, wyróżniająca się kolorystyka - mam turkusowy kolor i fuksjowe akcenty, całość wygląda ładnie i estetycznie. Szampon jest wygodny w użyciu, ma szczelny zatrzask i można stabilnie postawić ją na głowie, aby wszystko spłynęło.
    • Zapach. Jak dla mnie to wszystkie kosmetyki Elseve pięknie pachną, ale Fibralogy pachnie wyjątkowo intensywnie i mocno, więc albo go pokochacie, albo to będzie dla Was zbyt dużo :D To taka bardzo fryzjerska kompozycja, przywodzi mi się myśl pielęgnację w salonie. Jest również długotrwały, utrzymuje się na moich włosach na prawdę długo, co jest rzadkością.
    • Działanie. Szampon ma bardzo gęstą, kremową konsystencję. Wystarczy niewielka ilość rozrobiona z wodą, by umyć długie włosy jak moje. Uwielbiam to, że ten produkt jest dla mnie czymś więcej, niż tylko pierwszym etapem oczyszczania - on już pielęgnuje na etapie mycia. Przyjemnie myje, już w trakcie masowania mam wrażenie, że włosy się rozplątują, stają się gładsze i bardziej miękkie. Po umyciu czuję ogromny komfort - włosy są nie tylko czyste, świeże i gotowe na odżywkę, ale już wtedy łatwiej się rozczesują.
    • Szampon ten jest treściwy, konkretny - podejrzewam, że paradoksalnie na na prawdę cienkich włosach się nie sprawdzi i może je obciążyć. Dla włosów grubych, puszących się i suchych jest jak profesjonalna pielęgnacja u fryzjera.
    • Genialny szampon, bardzo go lubię, a stosunek ceny do jakości jest po prostu świetny. Ubolewam tylko nad co raz gorszą dostępnością, bo widzę, że w popularnych drogeriach jest już wycofany. Ja sama znalazłam go w hipermarkecie, kiedyś widywałam go częściej.
  • 16 maja 2024 o 12:38
    Super
    Szampon do włosów jest bardzo praktyczne w użyciu, pięknie pachnie, fajnie sie pieni, wlosy mają delikatną objętość lecz gęstość jest znikoma, nie podraznia skóry glowy, jest wydajny dość, cenowo jest ok. Opakowanie tez, super
  • 19 lutego 2024 o 18:39
    Nope/ L'oreal GO VEGAN
    Niestety, jestem mocno zawiedziona. Po pierwsze, nie jest produktem wegańskim, co jest dla mnie mega ważne. Szampon ma mleczną konsystencję, jest gesty, no i tyle. Zero efektu. Na plus jest całkiem wydajny i dobrze się pieni
  • 26 maja 2023 o 16:46
    Uwielbiam
    Mój ulubiony z tej firmy????, może to nie jest najzdrowszy szampon ???? ale daje ładny świeży efekt No i ten zapach… obłędny???? Jedyny jego problem to dostępność, często go nie ma w sklepach.