Kremy do twarzy dla dzieci

Bayer Bepanthen Sensiderm, Krem łagodzący

Bepanthen Sensiderm Krem, 20 g 20 g
Bepanthen Sensiderm

• 22 lutego 2025 o 0:40
    Wspaniały i jedyny w swoim rodzaju
    O tym kremie dowiedziałam się, gdy zostałam mamą. Pamiętam, że cena była dość wysoka, a ja zastanawiałam się czy aby na pewno warto. I tak kochani, warto! Ten krem jest po prostu wspaniały. Można tutaj wymienić wiele jego zalet. Przede wszystkim natychmiastowo regeneruje skórę. Zmiękcza ją i sprawia, że wygląda sto razy lepiej. Krem łagodzi wszelkie podrażnienia na skórze, regeneruje i sprawia, że jest ona w lepszej kondycji. Wszelkie zaczerwienia po zastosowaniu tego kremu, znikają bardzo szybko. To jest wręcz takie magiczne działanie, że coś jest a rano już tego nie ma. Naprawdę, przekonałam się o tym nie raz. Produkt ten jest świetny. Krem na gestą i dość tłustą formułę a zapach ciężko mi akurat określić. Jest taki delikatny i nienarzucający się, na pewno w pozytywnym sensie. Wydajność tego kremu oceniam na bardzo dobrą, ponieważ wystarcza na długi czas. Polecam gorąco, warto.
    Zalety:
    • Leczy
    • Regeneruje
    • Usuwa podrażnienia
    • Usuwa zaczerwienienia
    • Konsystencja
    • Wysoka jakość
  • 30 listopada 2024 o 19:00
    Świetny dla skóry z AZS
    Do kremu wracam regularnie - zarówno w wersji klasycznej jak i sensiderm. Osobiście nie przepadam za tłustymi formułami kremu, ale moja skóra wręcz się tego domaga. Kremem smaruję głównie wszelkie zgięcia - przy kolanach, przy łokciach, dłonie. Krem stosuję głównie na noc. Ma na tyle tłustą, bogatą formułę, że ciężko by mi było nałożyć na niego jakieś ubranie. Wchłania się dość długo, ale to normalne przy tak okluzyjnym i gęstym kremie. Jest biały, pozostawia smugi, ale najważniejsze - działa! Moje plamy atopowego zapalenia skóry realnie szybciej się goją. Stosuję go też na popękane od mrozu i zimnego powietrza dłonie. Regeneracja jest zauważalna już po jednej nocy. Stosuję od lat i na pewno będę jeszcze do niego wracała.
    xBunny
    20 listopada 2024 o 12:01
    Dobry produkt
    Produkt zakupiłam dzięki pozytywnym opiniom przeczytanym w internecie. Krem był zakupiony do pielęgnacji moich dzieci. Produkt spisał się idealnie tak jak obiecywał producent. Nie uczula,nie zapycha, pielęgnuje, nawilża i łagodzi stany zapalne. Polecam do pieluszkowej pielęgnacji maluszka.
  • 9 kwietnia 2024 o 22:54
    Sensiderm
    Maść dziala szybko, wręcz natychmiastowo. Wchłania się dłuższa chwilę ale w porównaniu do zwykłego bepanthenu nie pozostawia lepkiego filmu. Ukaja skórę podrażnioną, sucha I atopowa w mgnieniu oka. Niweluje stany zapalne (alergicznego pochodzenia. Moja córka ma skłonności do alergii skórnych). Super sobie radzi z potówkami oraz drobnymi zaczerwienieniami. Przynosi szybko ulgę. Jest dość wydajna. Na pewno zawsze powinna być w apteczce gdy jest małe dziecko w domu. Ponadto świetnie radzi sobie z obrzekiem i stanami zapalnymi po ugryzieniu komara.
    Zalety:
    • Szybkie działanie, skuteczność
    Wady:
    • Bardzo piecze gdy nałoży się na uszkodzoną skórę
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 stycznia 2024 o 22:36
    Świetny
    Krem spełnia swoje zadanie w 100% . Świetnie nadaje się na podrażnienia czy wysuszona skórę. Doskonale natłuszcza i regeneruje popękana skórę . Konsystencja jest lekka i kremowa . Doskonale się wyciska nie wyskakuje i nie wystrzela tak jak inne kremy w tubkach. Opakowanie jest zgrabne co powoduje ładna prezentacje na półkach z lekami czy tak jak u mnie w szafce. Polecam.