Balsamy do ust

stomatologicznysklep.pl
BLISTEX CONDITIONER balsam do ust, słoiczek 7ml

• 29 sierpnia 2023 o 12:09
    Naprawdę fajny kosmetyk
    genialna pomadka, nigdy nie używałam produktów tej firmy, skusiło mnie to,że się rozchorowałam i strasznie wysuszyły mi się usta, praktycznie po jednym użyciu skóra znów była nawilżona, a nieestetyczne skórki zniknęły
    Drogeria Natura
  • 30 stycznia 2022 o 18:14
    Miłe zaskoczenie
    Ten produkt polubiłam przede wszystkim za to, że jest INNY. Używałam już niezliczoną ilość przeróżnych pomadek i balsamów do ust, a temu udało się mnie zaskoczyć! Konsystencja produktu jest zbita, upłynnia się dopiero pod wpływem ciepła palca, a następnie ust. Ma przepiękny słodko-mentolowy zapach. Jednak najlepsze jest to niesamowicie przyjemne odczucie mrowienia i chłodzenia na ustach chwilkę po aplikacji! Przez nie nie mogę mu się oprzeć i mam ochotę co chwilę go nakładać. No i efekt - faktycznie porządnie nawilża i odżywia usta, widocznie poprawiając ich kondycję przy regularnym stosowaniu. Dla mnie bomba!
    Wieczko
    10 grudnia 2021 o 1:10
    Wybawca
    Kupiłam ten produkt, ponieważ zachęciło mnie urocze małe opakowanie i niska cena. Nie wiązałam z nim większych nadziei. Po pierwsze lekko zdzwiło mnie mentolowe uczucie po nałożeniu na usta. Po drugie wazelinowa konsystencja. Po trzecie - działanie! Produkt jest absolutnie cudowny, noszę aparat ortodontyczny, a przez niesprzyjające warunki atmosferyczne po prostu pojawiło mi się pęknięcie na ustach. Jakie było moje zdziwienie, gdy wieczorem nałożyłam cienką warstwę na usta, a rano moje usta były zagojone! Absolutnie piorunujące działanie. Będzie to mój ulubiony produkt, do którego będę wracać.
  • 18 lipca 2021 o 23:11
    Dobry na wszystko
    Blistexowi jestem wierna od wielu lat. To balsam idealny dla moich ust. Kiedyś używałam pomadek różnych firm, miałam problem z przesuszającymi się ustami i podrażnieniami wokół ust. Ten balsam sprawił, że od kilku (chyba 10...) lat moje usta wyglądają idealnie. Nie mam żadnych opryszczek, podrażnień, przesuszeń. Świetnie nadaje się również do pielęgnacji skóry wokół nosa podczas kataru, a nawet na przesuszone zewnętrzne kąciki oczu (u mnie się sprawdza, choć daje uczucie mrowienia, takiego mentolowego, które nie każdy lubi). Czasem smaruję nim skórki wokół paznokci - też daje radę. Dla mnie to ideał, nawet mimo słoiczkowego opakowania, które owszem, jest niehigieniczne, ale dla mnie praktyczne. Używam balsamu przez cały rok, jest wydajny.
    Zalety:
    • doskonale nawilża i spełnia swoją rolę
    Wady:
    • opakowanie (dla mnie to nie wada, ale dla innych może to być znaczące)
  • 1 października 2020 o 20:17
    Super
    Odżywka do ust Blistex zapakowana jest w mały pojemniczek z nakrętką. Konsystencja jest dość gęsta. Świetnie się ją nakłada. Jej zadaniem jest nawilżyć i odżywić usta. W składzie znajdują się same cudowności, m.in. aloes, kolagen, olej z pestek winogron, oliwa z oliwek, witamina E. Wszystkie te składniki sprawiają że usta są wygładzone, nawilżone, mniej podatne na podrażnienia np. wysuszenie czy spierzchnięcie. Po nałożeniu odżywki przez krótką chwilę czuć mówienie i bardzo lubię to uczucie bo wtedy wiem, że produkt działa. Zapach jest bardzo ładny i delikatny. Duży plus za filtr SPF 15. Polecam

Zobacz także inne Balsamy do ust