Odżywki do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Fibralogy, Odżywka do włosów `Ekspansja gęstości`

L’Oreal Paris Elseve Fibralogy Odżywka Zwiększająca Objętość Do Włosów Cienkich Pozbawionych Gęstości 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 14:01
    Całkiem ok.
    Odżywka ma bardzo ładny zapach i fajną konsystencję. Co do działania to podobnie jak szampon nadaje objętość ale efekt jest bardzo słaby, ale za to bardzo pomaga w rozczesaniu włosów po umyciu. Niestety odżywka ta nie jest wydajna, przy długich włosach bardzo szybko się kończy. Opakowanie ładne ale nie praktyczne. Nie jesteśmy w stanie wydobyć całkiem dużej ilości resztek z opakowania bez przecinania go. Produkt jest łatwo dostępny. Cena mogłaby być troszkę niższa. Mimo wszystko bardzo lubię tą odżywkę i pewnie jeszcze do niej wrócę.
  • 31 sierpnia 2024 o 10:22
    Cudowne uzupełnienie szamponu
    Jestem delikatnie mówiąc zaskoczona tak niską oceną tej świetnej linii ;) Muszę jednak przyznać, że może to wynikać z tego, że według mnie Fibralogy lepiej sprawdzi się na grubych, gęstych włosach, podkreślając ich piękno, niż na cienkich i rzadkich, które może obciążyć. Odżywkę stosowałam w duecie z szamponem i jestem zachwycona, jak z każdego Elseve z resztą.
    Zalety:
    • Opakowanie. Odżywkę otrzymujemy w typowej dla marki butelce - szczelna, zamykana na klik, można postawić ją na głowie, aby wszystko ładnie spłynęło. Lubię także kolorystykę - morski turkus z fuksjowymi akcentami, mi się podoba.
    • Zapach. Uwielbiam zapach tej linii, jak każdej z Elseve z resztą. To bardzo mocny, intensywny zapach kosmetyków fryzjerskich. Przywodzi mi na myśl pielęgnację u profesjonalisty ;) Moje włosy niestety nie "trzymają" długo zapachu kosmetyków, a tutaj jestem ogromnie zaskoczona - moje włosy pięknie pachną zarówno szamponem, jak i odżywką.
    • Działanie. Odżywka ma kremową konsystencję i mleczny kolor. Idealnie rozprowadza się na włosach, dociera do wszystkich kosmyków, nawet przy gęstych i grubych włosach. Bez problemu się spłukuje, w trakcie zmywania czuć pod palcami jak jest śliska, a włosy już czuję, że są rozplątane. Nie mam absolutnie żadnych problemów z rozczesaniem, szczotka sunie po nich gładko, nawet nie potrzebuję dodatkowego wsparcia w postaci sprayu.
    • Jakie są efekty? Po zastosowaniu tego duetu moje włosy faktycznie są zachwycająco bujne, gęste, pełne życia. Zwłaszcza odżywka genialnie dyscyplinuje puszące się włosy, sprawia, że są gładkie, przyjemne w dotyku, po prostu piękne! Po dodatkowym podrasowaniu prostownicą jest po prostu bomba ;)
    • Kosmetyk absolutnie bez wad - pielęgnuje, upiększa, jest wydajny, pięknie pachnie. Ubolewam tylko nad dostępnością linii Fibralogy - niegdyś można było ją dostać nawet w Biedronce, teraz było mi ciężko ją znaleźć. Szampon dorwałam w supermarkecie, ale ze znalezieniem odżywki do kompletu było gorzej - udało się dopiero w sklepie Dealz, nawet przez internet ciężko ją dostać. Przyzwyczaiłam się już do tego, że moi ulubieńcy często są wycofywani ;)
    • Daję zasłużone 5 gwiazdek, innej opcji nie ma!
  • 15 marca 2022 o 13:14
    Polecam !
    Produkt zagęszcza włosy nie tylko "pod palcami", ale widać też na włosach. Nie polecam dla włosów puszących się, bo może sprawić jeszcze większą objętość włosów. Produkt niestety nie ułatwia rozczesywania, ani nie daje efektu wygładzenia, czego zawsze oczekuje od odżywek, ale producent tego nie obiecuje. Ja mam długie włosy (do pośladków). Produkt starczył mi na ok miesiąc.
    Zalety:
    • Zagęszczenie
  • 27 września 2020 o 21:15
    Jest okej
    Sama mam dość cienkie włosy i nie mam ich za dużo.Odżywka nie zdziałała cudów, ale jest warta uwagi. Włosy były grubsze. Nie nakładałam jej jednak na skórę głowy, ponieważ dość szybko się przetłuszcza , więc nie wiem jak z ich objętością.
    Zalety:
    • Efekt pogrubienia
    tiruru
    23 września 2020 o 1:34
    Z szamponem działa
    Odżywkę używam z szamponem z tej samej serii. Całkiem fajnie się komponują te dwa produkty. Odżywka jest mniejsza niż szampon i przez to trzeba dokupić kolejne opakowanie odżywki podczas gdy opakowanie szamponu się jeszcze nie skończyło. Co jest dla mnie minusem. Opakowanie ładnie graficzne, pasuje do szamponu - taki był zamysł producenta. Fajnie też to ułatwia szukanie szamponu i odzywki na półkach sklepowych. Odżywka ładnie pachnie, niestety się szybciej zużywa niż szampon. Jak pisałam przy szamponie - stosowanie jej powinno być od czasu do czasu, ponieważ (moje) włosy szybko się przyzwyczajają. W moim przypadku zaczęły się szybciej przetłuszczać. Generalnie 4/5