Bronzery i pudry brązujące

Earthnicity Bronzer mineralny

Earthnicity Bronzer Mineralny

• 23 listopada 2019 o 17:47
    Bronzer
    Świetne jest to, że nie jest testowany na zwierzętach. Za to daję wielki plus całej marce. Jako alergiczce ciężko mi było znaleźć idealne kosmetyki, które nie podrażniają ale jednak długo się utrzymują. Ten produkt ma wszystkie zalety!
  • 2 marca 2018 o 17:50
    Jest świetny
    Opisuję odcień - "SUNKISSED ". Bronzer - zamknięty w małym, okrągłym opakowaniu o pojemności 4,5g. Produkt jest niezwykle trwały, dobrze i mocno napigmentowany. Kosmetyk nadaje skórze rozświetlenia, oraz efektu lekko opalonej, ale wciąż pozostającej naturalnej skóry. Co mi sie w nim podoba - przede wszystkim to, że doskonale rozciera się go na twarzy. Nie pozostawia brzydkich, bardzo karykaturalnie wyglądających plam. Nadaje efektu- jak muśnięcie słońca. Można nim perfekcyjnie wykonturować twarz. Produkt mimo małej pojemności- jest bardzo wydajny - wystarcza użycie odrobinki bronzera do wykonania idealnego makijażu. Można używać go też jako cienia do powiek. Jego cena może wydawać się za wysoka, bo około 69zł - jednak jak napisałam wyżej - same plusy.
    Zalety:
    • Opakowanie - małe - zmieści się w każdej, damskiej torebce
    • Kolor - który dopasowuje się doc ery
    • Rozświetlające drobinki - ładnie rozświetlają twarz
    • Delikatna konsystencja w proszku, która dobrze się rozciera
    • Brak smug i plam
    Wady:
    • Zbyt wysoka cena - jednak za jakość sie płaci
  • 23 marca 2017 o 19:56
    Całkiem niezły
    Wybrałam odcień Silk Glow Light, ponieważ nadaje się on do karnacji jasnej i bardzo jasnej. Nakładałam go na samym końcu, jako rozświetlacz. Należy niewielką ilość produktu nanieść na środek brody, środek nosa, pod łukiem brwiowym, na środek czoła i na kości policzkowe zaraz pod oczami. Sprawił on ,że moja skóra odbijała światło w odpowiednim miejscu i dał efekt lekko rozświetlonej skóry. Całą recenzję możecie przeczytać tutaj : http://natalie-forever.blogspot.com/2017/03/kosmetyki-mineralne-wybor-swiadomych.html
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 26 stycznia 2015 o 19:25
    Pieknie rozświetla
    Bronzer fajnie nakłada się na twarz, nie tworzy żadnych plam, Daje efekt bardzo naturalnego rozświetlenia, twarz jest ożywiona i promienna. Utrzymuje się na buźce caly dzien, bez konieczności poprawek. Ma bardzo dobrą pigmentację. Kosmetyk calkowicie naturalny- naturalne skladniki, nie testowany na zwierzaczkach! Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 6 października 2014 o 21:09
    Wspaniały
    To mój pierwszy bronzer w sypkiej postaci a podbił moje serce. Bronzer jest świetnie napigmentowany więc wystarczy nabrać odrobinke na pedzel i gotowe! Posiada delikatne drobinki nadające twarzy blasku.Produkt będzie mi służyl przez długi czas bo jest naprawde bardzo ale to bardz wydajny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze