Balsamy do ciała

Claire Fisher Wasserlilie Erfrischend Leichte Bodylotion Nawilżający i orzeźwiający balsam do ciała z lilią wodną

perylek
    18 czerwca 2015 o 21:05
    Jak lilia w kąpieli
    Co muszę zaznaczyć na początku recenzji to fakt, że sama nie zdjęłam go z pułku sklepowej. Trafił on do mnie jako prezent (w formie zestawu ze sklepu TK Maxx). Nigdy wcześniej nie miałam przyjemności poznać żadnego produktu tej marki dlatego też jestem mile zaskoczona jakością produktu. Plusy wg mojej oceny: + za nawilżenie ze względu na moją suchą skórę i małą ilość produktów, które rzeczywiście działają nie tylko jako dobra reklama + za wydajność, gdyż nie wielka ilość wystarcza mi na pokrycie dużej powierzchni skóry + za konsystencję, która rzeczywiście ułatwia wchłanianie balsamu, a co z tym się wiąże to brak uczucia lepkości po nałożeniu + oczywiście śliczny zapach Minusy wg mojej oceny : - jedyny jaki mogę wymienić wiąże się utrzymaniem pięknego zapachu na skórze : po prostu za krótko! :) Jako że był to prezent ciężko określić mi jego cenę. Zapewne mogłabym iść do TK Maxx\\\'a i szukać produktów ale po co ?! Jak się skończy to zapewne powędruje :) Jeśli cena jest zgodna z podaną to jak najbardziej nie będzie to zły wydatek! Całokształt: 5/5 Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 maja 2014 o 16:27
    Lekki i przyjemny
    Moją uwagę zwrócił estetycznym i poręcznym opakowaniem oraz przepięknym zapachem lilii wodnych. Jakościowo również mnie nie zawiódł. + bardzo ładny zapach + lekka konsystencja, idealna na lato + szybko się wchłania + wygodne opakowanie z pompką - dostępność (kupiłam w TK MAXX, lecz było zaledwie kilka sztuk, a nigdzie indziej go nie widziałam) Balsam jest bardzo przyjemny i wygodny w stosowaniu, dzięki lekkiej konsystencji szybciutko się wchłania. Stosowałam go w zimie i wówczas nie nawilżał wystarczająco, jednak na cieplejsze pory roku z pewnością się sprawdzi. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno