WIZAŻ logo

Garnier Skin Naturals Płyn Micelarny 3w1 Skóra Wrażliwa 100ml
Garnier
Garnier Skin Naturals Płyn micelarny do skóry wrażliwej 3w1

• 18 stycznia 2026 o 15:41
    Płyn micelarny, który zawsze mam w kosmetyczce
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten płyn micelarny to produkt, który zawsze mam w swojej kosmetyczce, bo świetnie sprawdza się przy codziennym oczyszczaniu skóry wrażliwej. Dobrze zmywa zwykły makijaż i skutecznie oczyszcza skórę, pozostawiając ją świeżą i komfortową. Z wodoodpornym makijażem radzi sobie trochę gorzej, ale przy odrobinie cierpliwości również daje radę. Produkt nie uczula ani nie podrażnia, co jest dużym plusem przy wrażliwej cerze, a jednocześnie dokładnie usuwa resztki kosmetyków i zanieczyszczeń. Jest wydajny i starcza na długo, dzięki czemu stosowanie go jest wygodne i ekonomiczne. Używanie go codziennie daje poczucie dobrze oczyszczonej, komfortowej skóry, a delikatna formuła sprawia, że mogę go stosować bez żadnych obaw o podrażnienia.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze zmywa zwykły makijaż
    • Nie uczula i nie podrażnia
    • Dokładnie usuwa resztki kosmetyków i zanieczyszczeń
    • Wydajny, starcza na długo
    • Delikatna formuła, odpowiednia do codziennego stosowania
  • 5 / 5
    17 stycznia 2026 o 10:01
    Uwielbiam, jedyny i niepowtarzalny!
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Ten płyn micelarny to dla mnie totalny must-have, najbardziej niezawodny produkt, jaki miałam okazję używać — i to przez lata. Mam skórę mieszaną i wrażliwą, a wiele produktów potrafiło ją podrażniać albo zostawiać uczucie filmu. Ten płyn jest jedyny, który naprawdę działa. Moje plusy: • świetnie usuwa makijaż i zanieczyszczenia — nawet kiedy jestem zmęczona i nie chce mi się robić pełnej pielęgnacji, • nie podrażnia mojej skóry, • daje uczucie czystości bez ściągnięcia, • jest lekki i delikatny, idealny dla wrażliwej cery. Nie ukrywam — czasem wstyd się przyznać, ale kiedy nie mam czasu ani ochoty na wieloetapową pielęgnację, sięgam TYLKO po ten micel i nigdy nie wracam do dawnych problemów z podrażnieniami czy zaczerwienieniami po zmywaniu. To jeden z tych produktów, które naprawdę warto mieć w kosmetyczce — szczególnie jeśli mam mało czasu i zależy mi na skutecznym oczyszczaniu i komforcie skóry.
  • 5 / 5
    16 stycznia 2026 o 19:09
    Klasyk
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Różowy płyn micelarny od Garnier to numer jeden wśród płynów do demakijażu. Plastikowa buteleczka o pojemności 400 ml, formuła bezzapachowa. Idealnie nadaje się do skóry wrażliwej. Bardzo dobrze radzi sobie z usuwaniem makijażu, rozpuszcza go bez większego trudu, wystarczy nasączyć wacik przyłożyć do twarzy i przetrzeć bez pocierania. Używam codziennie wieczorem jako pierwszy etap zmywania makijażu, na opakowaniu jest informacja, że produkt jest bez spłukiwania, natomiast ja zawsze myję buzię jeszcze lekką odżywczą pianką- kwestia przyzwyczajenia. Płyn dobrze sobie radzi z moim codziennym makijażem, dodam że nie używam produktów wodoodpornych. Po użyciu skóra jest dobrze oczyszczona, ukojona i nawilżona, a to wszystko dzięki formule wzbogaconej o pantenol.
    Zalety:
    • Idealny dla skóry wrażliwej
    • Koi
    • Nawilża
    • Doskonale rozpuszcza makijaż
    • Duża pojemność
    • Wydajny
    • Delikatny
  • 14 stycznia 2026 o 20:46
    Zawsze do niego wracam
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ile razy testuję coś nowego, to ostatecznie wracam do tego płynu. To jest taki pewniak, że będzie działał, a jednocześnie nie zrobi mi krzywdy. Jak na płyn to naprawdę dobrze domywa, widać, że jest delikatny dla skóry. Wystarczą na długo i na promocji potrafi być w bardzo dobrej cenie.
    Zalety:
    • Działanie, pojemność
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 12 stycznia 2026 o 20:36
    Niezawodny fundament demakijażu.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Używam tego płynu już od dobrych kilku miesięcy i muszę przyznać, że to jeden z tych produktów, do których wracam z zamkniętymi oczami. Opakowanie to klasyczna, duża i przezroczysta butla z różową klapką, nic wymyślnegoale za to bardzo praktyczne bo dokładnie widzę, ile produktu mi jeszcze zostało. Jeśli chodzi o zapach, to jest on praktycznie niewyczuwalny, co dla mnie jest ogromnym plusem przy pielęgnacji okolic oczu. Konsystencja wodnista. Świetnie radzi sobie z codziennym makijażem, uwielbiam go za to, że nie podrażnia moich oczu, nie szczypie w nie. Fakt, że przy wodoodpornym tuszu sobie średnio radzi to dla mnie mały minusik. Po tych kilku miesiącach widzę, że moja skóra jest po nim ukojona a nie ściągnięta.
    Zalety:
    • wydajność, brak zapachu, nie szczypie w oczy, skutecznie zdejmuje makijaż, niska cena
    Wady:
    • przy wodoodpornym tuszu trzeba go chwilę dłużej przytrzymać

szukaj