Pomadki i szminki

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Pomadka nawilżająca

IsaDora Perfect Moisture

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Keisha
    4 marca 2019 o 15:50
    Ładny kolor, ale...
    Posiadam mniejszą wersję tej pomadki, w kolorze 145 Nude Cream. Kolor ładny, chociaż jest dosyć wyrazisty, jak na nude. Pomadka nawilża, ale jeżeli usta są suche, to ten kolor podkreśli suche skórki. Maluję nią usta sporadycznie, bo nie jest trwała, często trzeba poprawiać makijaż. Aplikacja jest łatwa, ale przy ciemniejszych odcieniach warto i tak stosować dopasowaną kolorystycznie kredkę, zrobić obrys ust i wypełnić pomadką.
  • 27 stycznia 2018 o 20:56
    przyzwoita
    Posiadam kolor 155 Zinfandel. Szminka łatwa w aplikacji, gładko sunie po powierzchni ust. Wyprofilowany kształt umożliwia pomalowanie bez użycia konturówki. W celu uzyskania głębi koloru niezbędna jest kilkukrotna aplikacja. Lekko zabarwia usta. Przy moim egzemplarzu najlepiej po dokładnym pomalowaniu ust, odcisnąć nadmiar na chusteczce i dołożyć jeszcze jedną cienką warstwę. Nie wysusza ust, ale też ich jakoś specjalnie nie nawilża.
    Zalety:
    • nie wysusza
    • solidne opakowanie
    • duży wybór kolorów
    Wady:
    • nietrwała
    • bardzo transferuje
    • babciny" zapach
  • 7 marca 2017 o 14:30
    Uwielbiam!
    Mam kolor-47 summer red Pięknie wygląda na ustach, nie robi suchej skorupy, wygładza, pomimo czerwieni zęby nie mają żółtego koloru, ładny kolor- nie wulgarny, dobrze się aplikuje, nie topi się w wyższych temperaturach długo się utrzymuje na ustach, nie ściera się podczas jedzenia i picia.
    MdM
    29 grudnia 2016 o 13:07
    jest ok
    Posiadam pomadke w intensywnym kolorze fuksji. Jest to odcien zdecydowanie nie na codzien, nie dla kazdego i nie do kazdego makijazu. Nie uzywam jej tez zbyt czesto samodzielnie, ale czesto lacze ja z innymi pomadkami, aby nadac im odrobine zywszy odcien. Szminka posiada kremową konsystencję, faktycznie nie blaknie, nie rozmazuje się. Nie powiedzialabym, ze nawilża, ale zdecydowanie nie wysusza. Podoba mi sie, ze nie smierdzi tak, jak wiekszosc tanich pomadek. Wlasciwie nie mam jej nic do zarzucenia, poza opakowaniem, ktore wizualnie jest wprawdzie ladne, ale szybko mi sie zepsulo, mimo ze nie nosilam jej ze soba w kosmetyczce.
    Odonate
    11 października 2016 o 13:45
    Baaardzo dobra
    Mam egzemplarz w kolorze 157 Juicy Peach. Paleta jest bardzo ładna, obfituje w niezwykle twarzowe i uniwersalne odcienie. Szminka ma świetną, kremową konsystencję, równomiernie rozprowadza się na ustach. Po czasie nie zbiera się w załamaniach ani kącikach i "zjada się" bez plam. Zostawia minimalne ślady na szklankach i kubkach (właściwie wcale nie brudzi!). Od szminki tego typu nie oczekuję niesamowitej trwałości, to nie ta formuła, nie ta koncepcja produktu. Ta jednak w dziedzinie trwałości przebija inne pomadki z tej kategorii. Właściwości nawilżających jednak jej odmówię, to raczej chwyt marketingowy albo sugestia typu kremowej, klasycznej szminki. Opakowanie jest bardzo ładne. Eleganckie, klasyczne, solidne. Pewnie kupię ją ponownie w tym samym lub innym odcieniu.