Balsamy do ciała

A-Derma Exomega, Emollient Lotion Mleczko nawilżająco - zmiękczające do twarzy i ciała

A-derma Exomega Mleczko nawilżająco-zmiękczające do ciała do skóry suchej i atopowej 400ml

Tusio
    21 grudnia 2016 o 17:47
    Do zadań specjalnych
    Dostałam w prezencie butelkę o pojemności 400 ml. Atopikiem nie jestem i problemów zdrowotnych ze skórą nie mam, oceniam z perspektywy "normalnej" użytkowniczki. Kosmetyk niezwykle wydajny, o przyjemnej konsystencji, dosyć szybkim wchłanianiu i przedłużonym działaniu. U mnie nie było potrzeby codziennej aplikacji. Po użyciu skóra jest bardzo mocno nawilżona, napięta, pokryta ochronnym filmem. Brak zapychania (niekomedogenny), bezpieczny po depilacji. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo cena trochę odstrasza, a nie mam aż tak dużej potrzeby, by stosować go regularnie. Innym polecam!
    piripam
    14 lutego 2014 o 21:54
    dla mnie niezbędne
    To mleczko znalazłam po wizycie u dermatologa, pani doktor "przepisała" mi balsam z tej serii, ale kiedy wypróbowałam go na dłoni uznałam że po prysznicu przed pracą używanie go i czekanie jak się wchłonie trwało by wieki. Mój wybór padł na mleczko; testerem posmarowałam dłoń i kiedy bardzo szybko się wchłonęło zostawiając jedwabistą, mięciutką, milutka skórę - wzięłam go. Trafiłam na promocje i kosztował mnie 50 zł. Używałam go codziennie, rano po prysznicu. Moja skóra wkrótce stała się jedwabista, miękka i najważniejsze NIC MNIE NIE SWĘDZIAŁO. Na twarz go nie używam. Balsam trochę drogi, kiedy skończyło mi się pierwsze opakowanie zwlekałam z zakupem i szukałam jakieś okazji, kupiłam za 78 zł w super pharmie, ma już tam taką stałą cenę. Kiedy go nie używałam od razu poczułam różnice i w desperacji szukałam go na allegro, ale gnojka tam nie ma... w ogóle tylko w super pharmie go spotkałam. + skutecznie koi skórę + szybko się wchłania Po prostu spełnia swoje zadanie - cena - dostępność Używam tego produktu od: czterech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 i 1/8