Korektory do twarzy

M.A.C. Studio Pro Conceal and Correct Palette Paleta korektorów

• 9 marca 2016 o 21:01
    Świetna paletka!
    Od dawna pzymierzałam się do kupna tej paletki... nie wiem czemu nie skusiłam się wcześniej! Używam ją od ponad miesiąca na sobie i gdy maluję inne osoby i mogę stwierdzić że to jedna z lepszych palet korektorów. Super wybór odcieni, są i "klasyczne" i te mające korygować niebieskie i fioletowe cienie (łososiowy) i zaczerwienienia (żółty). Kryją bardzo dobrze- może nie jest to całkowity kamuflaż, ale jako codzienny korektor będzie wystarczający. Nie podrażnił mojej cery ani nie spowodował wysypu (za co zawsze daję plus). Ładne, praktyczne opakowanie. Obecna cena to ok 165 zł. (Nadal bardzo lubię mój korektor Camouflage Creme z Catrice, i polecam jako tańszy odpowiednik Studio Finish, ale ta paleta to wszystko w jednym i duża różnorodność odcieni). Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 2
    Corii
    25 kwietnia 2014 o 23:52
    Przykryje wszystkie "niespodzianki"
    To jeden z "hitów" MAC-owych. Tzw muszmieć. Każda powinna miec w swojej kosmetyczkę taką paletkę korektorów. Przypomina mi ona nieco tą Kryolanową. Ale moim zdaniem macowa duzo lepsza. Korektory sa w 6 kolorach od zółci, przez roz do beżu. Przykryją zatem wszystko i wszedzie. Nadadza sie również pod oczy. Konsystencję mają kremową. To taka rozszerzona podręczna wersja korektora Studio Finish. Korektory sa trwałe. Dobrze współpracuja z każdymi podkłądami. Najlepiej nakladac je specjalnym pędzelem, delikatnie wklepac. Nie zapychaja, nie podkreslaja zmarszczek. Są dosyc wydajne. Jak dla mnie niezbędnik! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 stycznia 2014 o 23:13
    Jak nie, jak tak
    Nie wiem jak jej wcześniej nie mogło byc na wizażu :) Dużo się rozpisywać nie będę bo tak samo jak mała, pojedyncza, wersja ten korektor jest dla mnie idealny. Drogi niestety bo aż 35£ ale warto kupić. + za opakowanie, trwale może nieco za duże ale to raczej domowa paleta a nie do noszenia przy sobie + za krycie, tego właśnie szukałam + za konsystencje, bardzo odpowiada mi ta kremowa i wcale nie jest aż tak ciężka jak mi się wydawało po czytaniu opinii + za trwałość, przypudrowany trzyma się nawet naście godzin przy mojej tłustej cerze + za zapach, a nawet jego brat, jest bardzo neutralny +/- cena, ale rozkładając ją na miesiące używania nie jest aż taka straszna - niestety za niedostępności (oby jak na razie) w Polsce Ad. Produkt już dostępny na polskiej stronie MAC :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: Początek pierwszego