Wody perfumowane damskie

JLO Jennifer Lopez Still, EDP

E-Glamour.pl
Jennifer Lopez Still woda perfumowana 50ml
Jennifer Lopez Still Woman Woda perfumowana 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2022 o 11:37
    Na ciepłe dni świetny
    Zapach kupiłam za bardzo dobrą cenę w drogerii. Zupełnie odbiega od typowych celebryckich wypustów, nie wyczuwam tu słodyczy, a lekko dystansujący chłód. Zapach jest jakby krystaliczny, dość rześki, elegancki. Dosyć trwały, na pewno nietuzinkowy. Świetny na ciepłą wiosnę i lato - właśnie wtedy go używam. Flakon piękny - delikatnie opalizujący, dobrze leży w dłoni. Jak dla mnie świetny zapach za stosunkowo niewielkie pieniądze.
    Zalety:
    • zapach, flakon, promocyjna cena
    Wady:
  • 11 marca 2021 o 20:01
    Na początku ładniej pachniał
    Przy pierwszym miesiącu stosowania zapach bardziej przypadł mi do gustu. Może to kwestia pory roku, że w ciepłe dni lepiej rozwijał się na mojej skórze, nie wiem... W każdym razie po 2 miesiącach przerwy wróciłam do niego w okresie jesienno-zimowym no i nie przemawia do mnie. Mam wrażenie że zapach się nie rozwija, jest nudny, kwaskowaty, pachnie kurzem. Ma w sobie nutę która mnie drażni i kojarzy mi się z podróbami i tanimi zapachami. Nie jest to brzydki zapach ale wiadomo że perfumy na każdym pachną inaczej - na mnie bez rewelacji. W każdym razie trwałości im nie mogę odmówić :)
  • 22 marca 2020 o 13:19
    JLO
    Jennifer Lopez Still - delikatny, świeży zapach. Nuty troszkę zaskakują. Całkiem ciekawa kompozycja. Chyba jeszcze nie spotkałam połączenia sake z angielską herbatą. ????głowa: herbata Earl Grey, mandarynka, sake❤serce: kwiat pomarańczy, frezja różowa, wiciokrzew ????baza: bursztyn, korzeń irysa,
    Zalety:
    • ładny zapach
    • połączenie kompozycji zapachowej
    • niska cena
    Wady:
    • buteleczka
  • 20 lutego 2020 o 13:39
    Kobiecy,sexowny ale jednocześnie intymny.
    Perfumy kupiłam z polecenia cioci, która pokochała ten zapach ,zachwalając go z każdej strony, i opowiadając jak to jej wszystkie koleżanki pytały czym tak pięknie pachnie . Po takiej reklamie byłam bardzo ciekawa tego zapachu. Flakon ma okrągły kształt, i lekko brązowy, przezroczysty kolor który kojarzy mi się z J.LO. Ja posiadam wersję bez pierścionka.A wiem że niektóre dziewczyny posiadały takowy. Zapach jest kwiatowo owocowo orientalny. Zapach jest trwały, ubrania pachną nim nawet do kilku dni . Lubię kiedy mnie otula,bo tak się właśnie czuję, kiedy go użyje, nie żaden mocny zapach który się za nami ciągnie. Otulają nas nuty piżma, które rozwijają się w raz z zapachem . Zapach na początku jest lżejszy,świerzszy.czuć mandarynkę i frezję. Jednak po chwili budzą się w nim sexowne nuty właśnie piżma. Jest to zapach w którym czuję się dobrze o każdej porze roku i dnia.. Mogę użyć go użyć tylko na zakupy a także na randkę . Jest to bardzo kobiecy i sexowny zapach. Nie jest jednak ciężki a lekki . Pasuje mi do kobiet ,nie nastolatek. Jest to piękny zapach, który zużyje z przyjemnością do końca. Jednak wielkiej miłości między mi nie ma ,więc pewnie będę próbować innych zapachów.
    canbria
    12 listopada 2019 o 22:12
    Kobieca, kwiatowa herbatka
    Zapach Jennifer Lopez otrzymujemy w ładnym, okrągłym flakoniku, który kojarzy mi się z delikatnością i wrażliwością. I taki właśnie jest ten zapach - subtelny, kobiecy, kwiatowo-herbaciany. Siedzi blisko naszego ciała, można nawet powiedzieć, że intymny. Zacznę ni z gruchy, ni z pietruchy i napiszę, że jestem fanką herbat - uwielbiam zarówno te czarne aromatyzowane, earl grey'e jak i zielone. Herbata kojarzy mi się z sezonem jesienno-zimowym. Jeśli więc jakieś perfumy nawiązują do herbaty to całkiem prawdopodobne, że przypadną mi do gustu. Sentyment sentymentem, no nic nie zrobię :) Herbata w Still jest otulona kwiatowymi akordami róży i jaśminu. Biały pieprz, który wyczuwam na początku, ładnie komponuje się z całością. Jest to zapach bardzo kobiecy, kwiatowy, świeży, ale na koniec lekko otulający za sprawą piżma. Nie jest wulgarny. Delikatny, subtelny, zmysłowy i uwodzicielski będzie dobry dla kobiet z klasą i tych znających swoją wartość. Nie jest duszący czy przytłaczający. Moim zdaniem świetnie pasuje na jesienny wieczór, na randkę, jest taki intymny. Ja jestem na tak, bardzo mi się on podoba! Mam słabość do kwiatowych zapachów, dla mnie nie ma on nic z mydlin czy wypłuczyn po kwiatach. Jego trwałość oceniam na plus, to woda perfumowana i zapach faktycznie utrzymuje się długo na skórze, u mnie ok 6-7 h. Wydajny.
    Zalety:
    • ładny flakonik
    • kobiecy, kwiatowo-herbaciany zapach
    • trwały
    • łatwo dostępny
    • często na promocjach
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie