Maseczki w płachcie

Purederm Botanical Choice, Tea Tree Nose Pore Strips Oczyszczające plastry na nos

• 19 stycznia 2025 o 19:59
    Plastry oczyszczające
    Plastry oczyszczające na nos o zapachu drzewa herbacianego używam już od kilku lat. Opakowanie zawiera dosyć dużo plastrów - sześć. Zapach dosyć mocny, wyczuwalny. Działa już od pierwszego zastosowania.
  • 26 marca 2024 o 12:34
    Są naprawdę dobre!
    Plastry na nos "Tea Tree" od Purederm znam i kupuję od lat. Są bardzo dobre. Świetnie usuwają zaskórniki otwarte. W pudełeczku mamy 6 plasterków, każdy dobrze zamknięty w swojej srebrnej saszetce. Na oczyszczoną skórę twarzy i na wilgotny od wody nos nakładam sobie jeden plasterek, dbając by dobrze przylegał do nosa. Z tak nałożonym produktem czekam 15 minut (staram się wtedy, by nie robić różnych min w tym czasie, bo to zepsułoby cały proces). Po tym czasie odrywam plasterek od noska i mam pięknie oczyszczoną skórę. Wągry (choć niewielkie) widać nastroszone na produkcie. To jedne z lepszych tego typu plastrów na naszym rynku - wiem co piszę, ponieważ stosowałam już wiele różnych tego rodzaju kosmetyków. Jestem zadowolona i bardzo polecam. Są skuteczne, bezpieczne, niedrogie. Super!
    Zalety:
    • efekty!!!
    aniyam
    9 lipca 2021 o 15:40
    przeciętne
    Każdy plaster zapakowany jest jest oddzielnie pojedynczo a całość w kartonik.Aplikacja tych plastrów przebiega szybko, łatwo i bez problemów, wystarczy odkleić od przezroczystej taśmy i nakleić na nos. Potem odczekać aż plasterek wyschnie i oderwać. Standardowo trzeba uważać jak ktoś ma delikatną skórę i płytko unaczynioną, ponieważ plasterki dość mocno się przyklejają . Co do działania to jest mocno średnio, co prawda ze względu na ekstrakt z drzewa herbacianego pojawia się mniej wągrów ale ze starymi radzi sobie bardzo przeciętnie. Niby coś tam wyciągają, oczyszczają, bo widać te wągry na plasterku, ale jak się patrzy na nos i skrzydełka to nic nie widać. Na pewno nie zdziałają na te większe, starsze wągry.
    mm2991
    7 czerwca 2021 o 23:26
    Super
    Plastry do oczyszczania nosa kupuje w Hebe, każdy plaster zapakowany jest jest oddzielnie pojedynczo a całość w kartonik. Plastry mają jasną i prostą instrukcję obsługi, charakteryzują się lekkim zapachem. Po zastosowaniu widać skuteczność że działają. Łatwo się odklejają. Nie uczula.
  • 20 sierpnia 2020 o 14:31
    działa !
    Chciałam sie pozbyć brzydkich wągrów na nosie, jako na regularne chodzenie do kosmetyczki mnie nie stać stwierdziłam, że to będzie świetne rozwiązanie. Na początku musiałam nauczyć sie z nich korzystać ponieważ nie usuwały wągrów. Dlatego trzeba pamiętać aby oczyścić buzie i zwilżyć bardzo dobrze nos. Następnie nakładamy plaster i czekamy aż zeschnie. ok.10 min później delikatnie zdejmuje i aż czuje jak mi to wszytko wychodzi :) stosuje raz w tygodniu czasem częściej
    Zalety:
    • ładnie oczyszcza nosek
    Wady:
    • cena za 5 plastrów około 14 zzł