Serum do twarzy

Korres Wild Rose Brightening & Line - Smoothing Face & Eyes Serum Serum do twarzy i pod oczy z wyciągiem z dzikiej róży

matyna
    17 lipca 2019 o 11:04
    Pamiętam..
    Pamiętam, że kiedyś uratowało moją skórę. Od szarości, zmęczenia, zanieczyszczeń i przebarwień. Pamiętam to wyraźnie, mimo, że to było lata temu. Pamiętam, jak moja skóra dzień po dniu stawała się ładniejsza, jaśniejsza, bardziej zdrowa. Pamiętam i dlatego kupiłam teraz, z tej samej serii, krem na noc i na dzień i znowu dzieją się cuda :)
    Zalety:
    • Efekt, zapach, konsystencja, wchłanianie (serum używane było na noc)
    Wady:
    • cena, ale trzeba być szalonym, żeby kupować kosmetyki Korresa wiadomo w jakim sklepie..
  • 27 czerwca 2018 o 23:47
    OK
    Zużyłam już cały produkt, także jestem teraz w stanie wypowiedzieć się na jego temat. Zacznę od tego, że serum ma dość specyficzny zapach- na początku wydawał mi się niezbyt przyjemny, ale z czasem, kiedy tylko zaczynałam nakładać go na twarz odczuwałam ogromne odprężenie. Serum szybko się wchłania, ładnie przygotowuję skórę do nałożenia na nią kremu. Nie zrobiło mi żadnej krzywdy (nie zapchało)itp. Skóra po jego użyciu była bardzo przyjemnie nawilżona, ale nie tłusta tzn. nieobciążona. Podsumowując: produkt bardzo dobry warty przetestowania. Jest tylko jedno "ale"...wiem, że cena może odstraszyć i nie do końca jestem przekonana, że to serum jest warte tych pieniędzy.
    Zalety:
    • przyjemność stosowania
    Wady:
  • 19 marca 2017 o 8:39
    bardzo dobry produkt
    PLUSY - wspaniale nawilża nawilża - wydajność - higieniczne opakowanie MINUSY - cena, jest zbyt drogi w Polsce. Za granicą można kupić dużo taniej.
  • 26 maja 2016 o 15:41
    Poprawa samopoczucia, a nie skóry
    PLUSY - skóra jest gładka i miękka - nawilża - odżywia - dosyć dobra wydajność - opakowanie w porządku - dostępność - wydajność MINUSY - 230zł to za dużo, jak na taki produkt, cena nie jest adekwatna do jakości - raczej nie zapycha - serum jest trochę tłuste - pod oczy raczej się nie sprawdza - nie radzi sobie ze skórkami na boku nosa Raczej to produkt na noc.
  • 24 marca 2016 o 23:46
    Nie, nie i jeszcze raz nie
    Kupiłam zachęcona maseczką mimo negatywnych opinii tutaj- bo opakowanie takie ładne a skoro maseczka działa to i serum musi. Guzik. Maseczka to jedyny dobry produkt z tej lini, ale idźmy do serum. Na plus zaliczam, że można stosować je pod oczy i w ten sposób staram się je zużyć.... Zapach- duszący, długo się utrzymuje Działanie- zdrowe- serum nie zrobiło nic. Efekt po zastosowaniu- jak już przestanie irytować zapach zaczyna drażnić klejąca warstwa na skórze. Cieszę się, że nie kupiłam go w regularnej cenie...