Podkłady

Sephora Fond de Teint Perfection 10H Podkład korygujący

Sephora Podkład korygujący 10h 23 jasny naturalny beż - 25ml

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2023 o 20:27
    Nie do końca idealny, ale ma swoje plusy
    Sephora, Fond de Teint Perfection 10H to podkład, który przetestowałam w ciągu ostatnich kilku tygodni. Choć nie jest to mój ulubiony kosmetyk do makijażu, ma swoje mocne strony. Zacznijmy od pozytywów: podkład dobrze kryje niedoskonałości skóry i utrzymuje się przez wiele godzin. Jego formuła jest bardzo lekka i nie tworzy efektu maski na twarzy. Odcień, który wybrałam, był także bardzo bliski mojej naturalnej skórze. Niestety, podkład nie zawsze radzi sobie z utrzymaniem matowego wykończenia. Po kilku godzinach moja skóra wydawała się już przetłuszczona, co zmuszało mnie do używania pudru matującego. Ponadto, zauważyłam, że podkład niezbyt dobrze współpracuje z moją skórą, która jest skłonna do wyprysków. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że zaczynał mnie uczulać, co było nieco irytujące. Podsumowując, Sephora, Fond de Teint Perfection 10H to dobry wybór dla kobiet, które poszukują podkładu o średnim kryciu i długotrwałym działaniu. Niestety, nie jest to produkt idealny i wymaga uzupełnienia o dodatkowe kosmetyki do kontroli błyszczenia i niedoskonałości.
  • 26 lutego 2022 o 14:09
    Najgorszy podkład jaki miałam
    Producent zapewnia że podkład koryguje cerę i tuszuje wszystkie jej niedoskonałości, dzięki kryciu dopasowującemu się do skóry, a także płytkie zmarszczki. Testując podkład stwierdzam, że moje zmarszczki uwydatnił bardziej niż przed położeniem. Przede wszystkim to miałam problem tym żeby go dobrze rozprowadzić na twarzy i naprawdę równomierne jego rozłożenie mega dużo czasu mi zajęło, a chyba nie oto w tym wchodzi żeby namęczyć się rozprowadzajac podkład. Odnośnie krycia- kolejne rozczarowanie. Jak dla mnie marne, nie bardzo koryguje niedoskonałości. Napewno więcej już go nie kupię bo w moim odczuciu to strata pieniędzy. Za tą cenę można kupić o wiele tańsze podkłady i lepsze. Jedynym malutkim plusem jest to że wygładza skórę.
    Zalety:
    • Wygładza cerę
    Wady:
    • Źle się rozprowada
    • Marne krycie
    • Uwydatnia zmarszczki
    • Wysusza skórę
  • 18 listopada 2020 o 7:41
    Rozczarowanie
    U mnie się nie sprawdził. Dostałam karnet do Sephory więc postanowiłam że jak nie miałam nigdy do czynienia z podkładami z tej drogerii tak poproszę o pomoc doradce. Pani po zmyciu makijażu, patrząc na cere, wybrała właśnie ten. Dobrała odpowiedni kolor. Niestety nie pamiętam już odcienia ale wiem że zaczełam się zastanawiać czy nie jest za żółty. Finalnie zaufałam profesjonalistce. Podkład ma dość zbitą konsystencje, napewno nie jest ona płynna. Jeszcze jak w drogeri, przy świetle sztucznym prezentował się ładnie na mojej skórze tak po wyjściu na dwór mój entuzjazm spadł. Produkt uwidocznił suche skórki przy skrzydełkach nosa oraz między jedna a drugą brwią. Był ciężki, czułam go na twarzy przez cały dzień. Wymagał przypudrowania po kilku godzinach. Próbowałam go wymieszać z innym a nawet z kremem ale efekt był marny. Stał tak długo aż się rozwarstwił i trafił do kosza.
  • 2 czerwca 2020 o 14:36
    porażka
    U mnie się nie sprawdzil. Słabo kryje, bardzo mocno podkreśla suche skórki. Na plus jest to jak dobrze kolor dopasowuje się do koloru skóry. Bez pudru sie świeci a z pudrem wygląda sztucznie. Dobrze miesza sie z kremami.
    Zalety:
    • naturalny kolor
    Wady:
    • podkreślenie suchych skórek, słabe krycie
  • 9 stycznia 2020 o 16:15
    Ciężko dobrać kolor
    Kupiłam jakiś czas temu, niestety okazał się troszkę za ciemny. Oprócz tego dobrze kryje i długo się otrzymuję, ma poręczną pompkę i ładne opakowanie. Z pewnością przy dobrym dobraniu koloru spisze się na długo jednak jeśli ktoś szuka czegoś na co dzień polecam przejść się do rossmana i poszukać czegoś lepszego i bardziej wartego pieniędzy.
    Zalety:
    • Krycie
    • Pompka
    Wady:
    • Trudność z dobraniem koloru
    • Gęstość