Podkłady

Joko Skin Joy Foundation Długotrwały podkład nawilżający 01N Ivory
JOKO Skin Joy Podkład nawilżający 4N HONEY 30 ml
Joko Skin Joy

• 16 grudnia 2024 o 22:42
    Fajny podkład za rozsądną cenę
    Jestem fanką lekkiego, naturalnego krycia. ten podkład daje mi to. Poza tym dobrze się rozprowadza i gąbką i palcami. Nie robi smug, nie robi maski. Wszystko czego potrzebuje. Nie jest jakoś wyjątkowo trwały, nie kryje przebarwień. Mnie, akurat na tym nie zależy. Dla fanów naturalności spoko opcja
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • naturalne odcienie
    • delikatne wykończenie
    Wady:
    • nie jest turbo trwały
  • 29 listopada 2024 o 12:49
    Bardzo dobry dla cery mieszanej
    Podkład średnio kryjący, utrzymuje się na mojej cerze mieszanej do 4h. Bardzo dobrze się rozprowadza, konsytyencja raczej z tych rzadkich więc trzeba uważać bo może się go za dużo wylać z tubki, nie ciastkuje, nie zbiera się w załamianiach, ma żółtawe podtony, ale nie oksyduje. Efekt krycia uzyskuje się po 2-3 warstwach i jak pisałam efekt ten utrzymuje się do4h. Następnie podkład równomiernie znika. Moim zdaniem jest niezastygający, więc zimą ściera się pod czapką. Dobry podkład, naprawdę za te cenę możecie brać w ciemno. Na minus to odcienie, są tylko 4, ja mam jasną karnację i o3 jest dla mnie w sam raz wiec podlecam dla bladziochów 03. I inny minus to jego słaba trwałość. Natomiast dla ciemnych karnacji to chyba się nie nada. Nie kupię go ponownie, przy czym nie żałuję, że ten akurat kupiłam.
  • 30 sierpnia 2024 o 20:27
    Dobry podkład
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kupiłam podkład z polecenia Maxineczki. Wybrałam kolor 03 Y sand. Podkład ten ma żółte tony, idealnie dopasowuje się do skóry nie dając efektu maski. Krycie ma lekkie w kierunku do średniego, które można budować. Podkład ten utrzymuje się nawet i przez cały dzień, nie wchodząc w załamania, ani nadmiernie nie ścierając się. Jedyną wadą, którą zauważyłam jest ilość produktu jaką należy użyć, aby uzyskać zadowalające mnie krycie. Produkt polecam jest to jeden z nielicznych podkładów mających w swojej kolorystyce odcień wpadający w żółte tony. Dodatkowo długo się utrzymuje i nie daje efektu maski.
    • Dopasowanie do skóry
    • Kolorystyka
    Drogeria Natura
    Ang_89
    7 lipca 2024 o 11:51
    Dobry na lato, bez efektu krycia, nawilżenie na +
    Produkt zakupiłam w jednym z dyskontów za ok.15 zł. Jako posiadaczka cery suchej pokusiłam się o podkład nawilżający. Z marką Joko nie miałam do czynienia od wielu lat, więc byłam ciekawa działania. Kosmetyk posiada bardzo subtelną szatę graficzną w kolorze sprawnego różu, produkt znajduje się w niewielkiej tubce. Działanie ; muszę przyznać, że efekt nawilżenia jest wyczuwalny, aplikacja bardzo łatwa, nie roluje się. Kosmetyk lekki dobry na lato. Niestety moim zdaniem krycie jest minimalne , bez korektora nie da się zamaskować drobnych niedoskonałości cery. Taki krem bb raczej niż podkład. Jednak mimo tego jest to dobry produkt .
    Zalety:
    • cena w promocji
    • szata graficzna
    • wyczuwalny efekt nawilżenia
    • łatwy w aplikacji
    Wady:
    • krycie jest minimalne
  • 28 maja 2024 o 14:22
    Jeden z lepszych drogeryjnych podkładów
    Pewnie jak większość osób,zakupiłam podkład po recenzji Maxineczki.Dorwałam go w Lidlu za 22 zł,wybrałam odcień 5 W rose,sugerując się tym że rose będzie miał więcej różowego pigmentu. Mam cerę dojrzałą,normalną i w niewielkiej części mieszaną,strefa T delikanie się przetłuszcza w cieplejsze dni. Testowałam podkład około 2 tyg,aplikując codziennie w okresie wiosennym ale ciepłym,co myślę jest ważne dla trwałości tego podkładu. Sam produkt jest w wygodnej tubce i wyciągniętym cienkim aplikatorem co ułatwia dozowanie. Ma delikatny zapach,lekką konsystencję która u mnie podczas aplikacji zmienia się w jakby delikatny mus.Aplikacja jest bezproblemowa,przy dobrze utrzymanej cerze spokojnie można go nakładać samymi palcami. Podkład przystyga tak na moje oko w ok 70% procentach.Super wtapia się w skórę.Ma krycie średnie+ ,ale daje się dobudować. Kolor ktory wybralam wydaje się byc zbyt ciepły do mojej chlodnej karnacji,ale da się to ograć resztą kosmetyków. Nie ciemnieje,nie ciastkuje się ,delikatnie przetarł mi się na brodzie i w skrzydełkach nosa,ale nie znalazłam jeszcze podkładu który u mnie by tego nie robił. Aplikowałam go na krem nawilżający +spf 50+z firmy babyderm (rossman)i dobrze wspólgrał z pielęgnacją. Jeśli chodzi o wygląd cery po 10godz zamieszczam zdjęcie do obejrzenia. Ja jestem zachwycona i szczerze polecam cerom dojrzałym,bo przy takiej cenie ta jakość jest nie do podważenia.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Dobra wytrzymałość
    • Bezproblemowa aplikacja
    • Pięknie wspólgra ze skórą,wtapia się idealnie
    • Jest niewyczuwalny na skorze
    • Ma naturalne wykończenie semi matt
    • Dobra dostępność
    • Niska cena
    • Dość trwały(10h bez poprawek)
    • Idealny na codzień