WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Róże do policzków

Kobo Professional Matte Blusher Matowy róż do policzków

• 23 października 2018 o 18:36
    Oszukany kolor
    plusy: + trwały + czysto matowe wykończenie minusy: - brzoskwiniowy kolor po starciu górnej warstwy okazał się być różowy - ciężko się nakłada inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - słaba dostępność - trochę za wysoka cena + ładne opakowanie
  • 13 września 2018 o 12:39
    Idealny
    Przepiękny stonowany kolor. Mam kolor 203 Marsala i jestem zachwycona, ten odcień pięknie podkreśla urodę. Róż jest porządnie napigmentowany dlatego trzeba uważać, ale jeśli ja jako osoba, której zdolności do makijażu są minimalne poradziłam sobie z tym to każdy sobie z tym poradzi :) Wydajność jest genialna, nie wiem od kiedy z niego korzystam a dopiero niedawno zrobił się płaski. ładnie się rozciera. Jedyne do czego mogę się przyczepić to opakowanie- podobnie jak w bronzerze z Kobo odpadło mi wieczko :(
    • kolor
    • pigmentacja
    Wady:
    • opakowanie, chyba zbyt delikatne
  • 24 sierpnia 2018 o 16:27
    Ideał ♥
    Jest to mój pierwszy róż, długo szukałam tego idealnego dla siebie koloru(posiadam 203) i w końcu w naturze w promocji trafiłam na to cudeńko. Pigment jest 10x lepszy w porównaniu z innymi dobrze ocenianymi na wizażu różami. Jest wydajny mimo małego opakowania. Cena wcale nie jest za wysoka jak za tą jakość a w promocji to już bezcen, serdecznie polecam ten produkt.
    Zalety:
    • kolor
    • mat
    • pigment
    • trwałość
    Wady:
    • Jedyne do czego można się przyczepić to niewygodne otwieranie różu, szczególnie gdy człowiek się spieszy.
    qbella
    11 lipca 2018 o 18:41
    Cudo
    Mam kolorek 201 i 202. Są piękne na skórze dają jej pięknego ożywienia, jestem nimi zauroczona ponieważ: -dobrze wyglądają -jakość jest na 5 -cena +++++ super fajna -skład - nie zawiera parabenów (co rzadko się zdarza przy tańszych markach)
    Wady:
    • kiepskiej jakości opakowanie
  • 6 maja 2018 o 20:50
    lubimy się :)
    U mnie jeżeli róż to tylko matowy :) Nie używam różu codziennie jednak ten ma ładne kolory do wyboru, każda z nas coś znajdzie. Jest trwały i przede wszystkim ma całkiem konkretną pigmentacje :) Nie trzeba się namachać pędzlem żeby osiągnąć ciekawy efekt :) Polecam :)
    Zalety:
    • Mat
    • kolory