Róże do policzków

Tarte Cosmetics Amazonian Clay 12-hour Blush Róż do policzków

Sephora
Tarte - Amazonian Clay 12-hour Blush - Róż - Az Clay 12 Hour Blush - Captivating - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 marca 2023 o 23:38
    tak i nie
    Tarte Amazonian Clay Róż to produkt wysoko oceniany w branży kosmetycznej, który zdobył uznanie wielu użytkowników. Róż ten został stworzony z naturalnej gliny amazońskiej, która słynie z właściwości odżywczych, które pomagają poprawić wygląd i teksturę skóry. Jedną z najlepszych cech tego różu jest jego długotrwała formuła. Został on zaprojektowany tak, aby utrzymywać się na skórze przez nawet 12 godzin, co czyni go idealnym wyborem dla osób potrzebujących różu, który utrzyma się na policzkach przez cały dzień. Kolejną zaletą tego produktu jest jego bogata pigmentacja, która pozwala na łatwe osiągnięcie pożądanego efektu. Róż ten jest dostępny w różnych odcieniach, co pozwala na dobranie koloru odpowiedniego dla każdego typu skóry. Warto także wspomnieć o tym, że produkt ten jest wolny od szkodliwych składników, takich jak parabeny, sulfaty i ftalany, co sprawia, że jest to dobry wybór dla osób z wrażliwą skórą. Z minusów zauważyłam, że po jakimś czasie (6 Msc) staje się "twardy" i ciężko go wydobyć na pędzel. Po prostu kamienieje ;/ No i dość wysoka cena
    Zalety:
    • piękne naturalne odcienie ( seduce i exposed)
    • naturalne formuła
    • dbanie o kondycje skóry
    Wady:
    • wysoka cena (165 zł w Polsce) mi się udało zdobyć taniej w USA
    • po paru miesiącach "kamienieje" może przez sebum? ale za tą cenę liczyłam na dłuższą wydajność
    werka89
    6 października 2022 o 7:58
    Piękny róż w idealnym odcieniu
    Róż ten kupiłam w Sephorze w Szczecinie. Mam odcień paarty. Róż ten jest idealny dla mojej chłodnej zimno żółtej cery - nadaje jej efekt zdrowych rumieńców, bo to taki ciekawy odcień schłodzonego wpadającego minimalnie w fiolet różu. Róż ma bardzo ładne opakowanie. Idealnie się nakłada skośnym pędzelkiem i jego pigmentacja jest bardzo dobra. Jest trwały. I jak dla mnie jest porównywalny do różu Bourjois, z tym, że w przeciwieństwie do tamtego nie ma zapachu aż tak intensywnego co może wielu osobom się spodobać. Cena w porządku, dostępność ok. Polecam.
    Zalety:
    • kolor - idealnie dopasowany do mojej cery
    • brak nachalnego zapachu
    • ładne opakowanie
    Wady:
  • 19 kwietnia 2022 o 0:38
    Znam lepsze
    Oceniam róż w odcieniu Exposed. Mam cerę tłustą i bardzo jasną karnację. Do tego na twarzy codziennie wędruje krem z wysokim filtrem. Róż nakładam zawsze na przypudrowaną twarz. Odcień Exposed jest faktycznie bardzo ładny, coś pomiędzy różem a brązem, spokojne można nałożyć go tak, żeby wymodelować nim twarz. Co mu trzeba oddać to to, że faktycznie jest bardzo trwały. Niestety róż bardzo często zostawia na mojej twarzy plamy, nawet po szczególnie starannym przypudrowaniu. Plamy te ciężko rozetrzeć a dodatkowo podczas takiej próby zdarza mi się zebrać pędzlem podkład i korektor. Ciężko też stopniować efekt. W dodatku róż wydaje się być mocno zbity i mam wrażenie, że na pędzel też nabiera się nierównomiernie. Jeśli ktoś chce podobny kolor, ale produkt o wiele lepszej jakości to polecam róż Mac blushbaby.
  • 16 marca 2022 o 13:09
    Lubię!
    Moje pierwsze spotkanie z Tarte zaczęłam właśnie od tego różu, który wchodził w skład zestawu z olejkiem i tuszem. Pokochałam go od pierwszego użycia. Kolor w odcieniu Exposed okazał się idealny dla mojej śniadej cery. Bardzo dobrze współgra z każdym podkładem. Idealnie się rozprowadza. Długo się utrzymuje, nie muszę go poprawiać w ciągu dnia. Kolor można budować, mi jednak jedno machnięcie pędzla wystarcza na co dzień. Fajne ekonomiczne i poręczne opakowanie. Ciekawe tłoczenie pudru. Nie powoduje smug i nie rozwarstwia się.
    Zalety:
    • kolor
    • intensywność
    • pigment mineralny
    • Witamina E: działa nawilżająco i antyoksydacyjnie
  • 5 stycznia 2022 o 19:39
    Nic specjalnego
    Kiedy płacę sporo za kosmetyk, oczekuję różnicy; porządnego opakowania, przyjemnego użytkowania, różnicy. Tu tego nie ma. Nie zrozumcie mnie źle, róż jest ok, ale nic ponad to. Opakowanie z taniego plastiku, pigmentacja średnia, trzeba dokładać produkt kilka razy, kolory standardowe. Zużyję, ale zachwytów nie rozumiem.