Preparaty punktowe

Paese Serum `Potrójny kwas hialuronowy`

PAESE Serum do Twarzy Potrójny Kwas Hialuronowy 30ml
Paese serum 1,5% Potrójny Kwas Hialuronowy 30 ml
notino.pl
PAESE Serum Triple Hyaluronic Acid 1.5% serum nawilżające z potrójnym kwasem hialuronowym 30ml

• 4 lutego 2022 o 23:16
    Must have dla cer suchych
    Używałam tego produktu jakieś 2 lata temu, ale bardzo miło go wspominam. Cudownie podkręcał nawilżenie nakładanych na wierzch kremów. Dzięki temu serum makijaż lepiej wyglądał na cerze. Warto wyróżnić także opakowanie z pipetką, które umożliwiało dozowanie dokładniej takiej ilości produktu, jaka była oczekiwana.
  • 7 stycznia 2021 o 14:48
    Sprawdził się
    Ostatnio u mnie dość kosmetycznie, ale mam tyle ciekawych kosmetyków, które moim zdaniem wymagają kilku słów że chyba inaczej się nie da. Dziś przychodzę do Was z produktem marki Paese. To mój pierwszy kosmetyk tej marki, ale gdy kupiłam drugie opakowanie to stwierdziłam że już czas na recenzję. Mowa będzie o serum z potrójnym kwasem hialuronowym. Pojemność 30 ml to koszt około 39 zł bez promocji. Opakowanie solidne, szklane i bardzo eleganckie. Pipeta działa bez zarzutu i nabiera akurat tyle serum aby starczyło na jedno pełne użycie. Nic się nie marnuje. Serum stosuję już około roku. I zdarza mi się je nakładać jako bazę pod makijaż, jak i również przy wieczornej pielęgnacji pod krem. Świetnie gra z kremem Cicapair Dr Jarta, który Wam już opisywałam. Stanowią razem duet doskonały. Jeden nawilża, a drugi idealnie wyrównuje koloryt. Serum stosowane pod makijaż ładniej utrzymuje podkład, i hamuje nadmierne wyświecanie się buzi. Sebum nie wydziela się w takiej dużej ilości jak to miało miejsce dotychczas. Stosowane wieczorem podwójnie nawilża moją cerę. Przyjemnie ją wygładza i optycznie wyrównuje załamania. Żelowa konsystencja bardzo ładnie się wchłania i nie zostawia nieprzyjemnego filmu. Czy sprawdzi się na cerach suchych? Nie wiem, ale moim zdaniem niekoniecznie. Dla cer normalnych i mieszanych za to jest to świetny kosmetyk. Drugie opakowanie na pewno nie będzie ostatnim. Polecam ! https://www.instagram.com/p/CJvvMPuM8FR/
    Drogeria Natura
    peema
    12 listopada 2020 o 20:21
    dodatek nawilżający
    uwielbiam mieszać ten produkt z kremami, serum, bazami nawilżającymi pod makijaż. Wzmacnia efekt nawilżenia i mam wrażenia ,że wspomaga ujędrnianie cery. Niestety przez jakiś czas stosowałam go solo, i zrobiłam sobie przesuszenia :( na szczęście dobre koleżanki kosmetolożki doradziły mi jak go stosować aby nie zrobić sobie krzywdy. bezzapachowy.
  • 9 września 2020 o 19:05
    Paese serum kwas hialuronowy 1,5%
    Kosmetyk trafił do mnie zupełnie przypadkiem i zostanie ze mną już na zawsze. Szukałam czegoś co nawilży moją skórę i będzie idealne jako baza pod makijaż. Serum ma żelowa konsystencję i jest mega wydajne. Wystarczy nie wielka ilość aby pokryć nim cała twarz. Ma wygodny aplikator w formie pepitki. Jestem posiadaczką cery mieszanej i po zastosowaniu tego serum zauważyłam że moja skóra w ciągu dnia znacznie wolniej staje się błyszcząca od sebum. Zauważyłam również że dzięki serum moje zmarszki nabrały spłycenia a skóra nabrała zdrowego wyglądu.
    Zalety:
    • Wygodna aplikacja, efekty, mega nawilżenie , idealne jako baza pod makijaż
  • 18 marca 2020 o 14:27
    Zawiodłam się na nim
    Produkt zamówiłam na promocji (na szczęście) za niecałe 20 zł. Dużo o nim czytałam. Opinie posiada na prawdę super i zachęciły mnie do jego zakupu. Jak się później okazało to był błąd i strata pieniążków. Posiadam go od 2 miesięcy i stosuję dziennie wieczorem, a na to nakładam krem. I cóż zauważyłam? No właśnie nic... totalnie brak jakiegokolwiek efektu... stan mojej skóry ani się nie poprawił, ani nie pogorszył. Jak sucha była, tak nadal jest. Nie polecam.
    Zalety:
    • jego konsystencja, która łatwo się rozprowadza
    • szklane opakowanie
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie widać efektów
    • bezzapachowy
    • twarz się po nim lepi
    • nie działa
    • dość drogi, na szczęście kupiłam na promocji