WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Preparaty punktowe

Oxygenetic Energyze Vitamin C, Normalizing Repair Serum Normalizujące serum naprawcze

Oxygenetic Energyze Vitamin C

• 13 marca 2024 o 16:11
    Przyjemniaczek
    Ten krem dostałam za jeden grosz w Hebe do innych zakupów w ramach promocji. Byłam pozytywnie nastawiona, bo pojemność wcale nie mała i wedle opisu producenta jest on wielofunkcyjny. Używam go w mało słoneczne, chłodne dni (ma niski SPF) Jak nie wychodzę z domu albo jestem leniwa to kładę na niego tylko róż. Jak wychodzę z domu to jeszcze na to krem BB z jakimś wyższym spfem, korektor, ogólnie make up. Nie każdy krem BB lub korektor się z nim lubią, to zależy od produktu. Może być zbyt tłusty pod niektóre podkłady i kosmetyki kolorowe. Skóra po tym kremie ma ładny blask i miękkość. Myślę, że obietnica producenta o tym, że produkt wspomaga barierę hydrolipodową raczej została spełniona - ale to oczywiście idzie w parze z lekką tłustością. Ja mam cerę, która szybko się przetłuszcza, ale ten krem nie pogorszył jej kondycji, raczej dobrze się komponuje z naturalnym sebum, ale właśnie...gorzej z makijażem. Raczej nie nałożyłabym na to jeszcze wysokiego SPFa w upalny dzień, bo to by mogło być za dużo. W każdym razie cieszę się, że zupełnym przypadkiem trafił w moje ręce.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • zabezpieczenie skóry przed wysuszeniem i zimnym miejskim powietrzem
    • obecność SPF zawsze na plus
    • skład
    Wady:
    • trochę tłusty, nie zawsze dobry pod makijaż
    • niski SPF, jak dla mnie jak już dawać filtr to niech to chociaż będzie 30
    xBunny
    15 lutego 2024 o 12:32
    Produkt wart uwagi
    Po pierwsze opakowanie: lubię produkty w tubce,ponieważ produkt można wykorzystać do końca, opakowanie można przeciąć i zużyć produkt do ostatniej kropelki. Co do działania: produkt ma bardzo fajna, nie tłustą konsystencję, szybko się wchłania i fajnie rozsmarowuje. Serum naprawcze stosuje rano. Jednak moim zdaniem nie nadaje się ono pod makijaż bo skraca jego żywotność. Niemniej jednak lubię ten produkt bo moja skóra odżyła po jego stosowaniu. Pory są zwężone, przebarwienia są mniej widoczne a skóra jest rozświetlona. Niespodzianki przestały się pojawiać a jeśli już się jakaś pojawi to bardzo szybko znika i nie ma po niej śladu. Produkt jest bardzo wydajny, stosuje go codziennie. Zostało mi dosłownie na kilka użyć. Jestem pozytywnie zaskoczona i będę polecać ten produkt dalej.
    Zalety:
    • Tubka- dzięki niej możemy wydobyć produkt do końca
    • Szybko wchłaniająca się konsystencja
    • Fajna lekka formuła
    • Skóra po serum dosłownie odżyła
    Wady:
    • Cena dla niektórych może być wadą
    krivi
    22 grudnia 2023 o 11:29
    Kolejna opinia na plus
    Serum zakupione po licznych dobrych opiniach wokół niego i sama teraz jestem w trakcie pisania kolejnej pozytywnej opinii do kompletu. Pięknie rozświetla skórę, jest raczej kremowej konsystencji, wchłąnia się dobrze i szybko. Pojemnosć dobra bo aż 50 ml. Po kilku dniach stosowania widać było jak skóra stała się promienna, świetlista, nawilżona, przebarwienia stały się mniej widoczne. Chętnie do niego wrócę. Szczególnie, ze zmniejsza widoczność porów na twarzy.
    Ampert
    20 grudnia 2023 o 9:27
    Pozytywne zaskoczenie
    To serum świetnie nawilża i jednocześnie poprawia koloryt skóry. Stosuję od dwóch miesięcy, aktualnie kończy mi się pierwsze opakowanie ale wiem już ze zamawiam kolejne i będe kontynuowała kurację. Efekt jaki widzę to: lepsze napięcie skóry lepsze nawilżenie skóry poprawa kolorytu rozjaśnienie zmniejszenie przebarwień wygłądzenie skóry Tak więc jestem zaskoczona zdecydowanie na plus
    Zalety:
    • dobry skład
    • niska cena
    • działanie
  • 15 grudnia 2023 o 10:14
    Pielęgnacja stała się przyjemniejsza
    Dzięki temu serum pielęgnacja mojej skóry stała się o wiele przyjemniejsza. Lekki, delikatny kosmetyk, który świetnie nawilża jak również poprawia koloryt skóry. Ma lekki, roślinny zapach, bardzo przyjemny. Skóra nabrała blasku, stała się baredziej matowa, mniej widoczne są przebarwienia. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam, szczególnie, że możńa kupić za bardzo przyjemną cenę w Hebe.