Preparaty punktowe

AA Hydro Sorbet Korea, Żel aloesowy 96% aloesu

M0lli3
    16 marca 2025 o 13:18
    W porządku
    Używałam tego produktu tylko jako podkład do olejowania włosów. Sprawdzał się dobrze. Jednak jakiegoś szału nie robił, bardziej go używałam aby go zużyć niż dla efektu który dawał. Może nawilżał jakoś włosy ale nie był to spektakularny efekt. Opakowanie wygodne, praktyczne. Jednak używałam żelu psikając go sobie na dłoń i dopiero wmasowywując we włosy. Pompka zbyt 'pluje' na aby dozować żel bezpośrednio na włosy. Zapach bardzo ładny. Słodki, sztuczno-aloesowy, apetyczny.
    • Nawilża
  • 19 października 2024 o 14:53
    Jako podkład pod olejowanie włosów idealny
    Używałam tego produktu tylko jako podkład pod olejowanie włosów i do tego sprawdził się idealnie , był bardzo wydajny i współgrał z każdym moim olejem więc polecam z czystym sumieniem .
  • 11 grudnia 2023 o 12:05
    Mega przydatny
    Żel kupilam z zamiarem stosowania na twarz. Nie znalazłam jednak dla niego miejsca w codziennej rutynie, więc postanowiłam wypróbować na włosy. To był strzał w 10. Aplikowany pod olej, daje mega efekt nawilżenia. Aplikacja sprayem pozwala nałożyć odpowiednią ilość, nie przesadzić, kolejny plus. Używając go w ten sposób, starcza na naprawę długo. Plus również za obecność kwasu hialuronowego i betainy. Jestem bardzo zadowolona
    Zalety:
    • Świetnie nawilża
    • Ma poręczny aplikator
    • Starcza na naprawdę długo
    Wady:
    • Mogłoby nie być polysorbate w składzie
  • 8 lipca 2023 o 16:18
    Idealny
    Żel aloesowy.. wielokrotnie pomógł mi ukoić wysuszona skórę.Swietnie nawilża,koi oraz pomaga nawilżyć sucha skórę. Jest to produkt, którego używam również do nawilżenia końcowej włosów, gdy tylko zauwaze że zaczynają się rozdwajac..kilka użyć tego żelu.i włosy zyskują zdrowszy wygląd.
    Zalety:
    • Działanie.. wielozadaniowy kosmetyk.
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 kwietnia 2023 o 11:24
    ALOESOWY ŻEL Z AA
    Żeli aloesowych używam od wielu już lat, dla mnie jest to kosmetyk wielofunkcyjny, który musi być zawsze w domu. Ten od AA kupiłam trochę z ciekawości byłam ciekawa jak sprawdzi się w butelce z atomizerem bo nigdy nie spotkałam się z takim rozwiązaniem. Żele w dużych pudłach czy z "normalnym" dozownikiem są gęste czasem galaretowate i jest taki efekt chłodzący od razu i tutaj tego nie ma, psikamy produktem o zupełnie innej konsystencji. Jeśli chodzi o to opakowanie to jest ok wygodnie się używa, żel jest rzadki ale nie jest wodnisty, nadal jest żelowaty, zapach jest super bardziej wyraźny niż w innych, no i bardziej higienicznie niż grzebać paluchami w pudełkach w jakich zazwyczaj są te kultowe żele koreańskie. Żelu używam do włosów i dekoltu, na krostki wszystko robi co ma robić, łagodzi, pomaga i ten o wiele szybciej się wchłania niż gęste, galaretowate żele, można szybko założyć ubranie czy piżamę. Jestem zadowolona odpowiada mi i produkt i ta forma.