Kremy pod oczy

Floslek Pharma, Arnica, Krem pod oczy arnikowy

FLOS-LEK ARNICA Krem pod oczy arnikowy 30ml

• 6 kwietnia 2021 o 10:05
    Nawilżanie i niewiele ponad to
    Niestety. Duża tubka kremu pod oczy, obietnice rozjaśnienia cieni, ale po ponad miesiącu stosowania nie widzę żadnej różnicy. Nie oczekuję spektakularnego efektu, bo walka z cieniami nie jest łatwa, ale niech rozjaśni odrobinę, cokolwiek... Nawilża, jest delikatny, baaaardzo wydajny i używam go z przyjemnością, ale niestety na cienie się nie sprawdził. Na pewno dobry wybór dla WRAŻLIWYCH oczu- moje podrażniło wiele produktów, a ten od początku stosowania nie wyzwolił żadnej niepożądanej reakcji. Bezzapachowy.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie podrażnia wrażliwych oczu
    • Wydajny
    • Delikatny
    Wady:
    • Nie rozjaśnia cieni
    Drogeria Natura
  • 6 listopada 2019 o 20:02
    Tragedia
    Lekki żel pod oczy. W Wieczornej pielęgnacji chyba jednak jest za słaby, a rano fajnie się sprawdza. Był wydajny, budził skórę pod oczami idealnie. W recenzjach przeczytałam, że działa na niedoskonałości. Mam kilka, próbowałam tego kremu ale nie sprawdził się u mnie na niedoskonałości. Fajny tani produkt
    Zalety:
    • nawilżenie, żelowa konsystencja
  • 22 września 2019 o 19:24
    Zagadkowy produkt
    Na początku stosowania kremu efekt nawilżenia był wyczuwalny, ale w czasie stosowania musiałam sobie zrobić kilka tygodni przerwy i gdy do niego wróciłam krem "przestał" wpływać na stopień nawilżenia skóry. Krem nie powoduje wygładzenia zmarszczek mimicznych pod oczami ani tym bardziej niwelowania cieni pod oczami. Jednym jego plusem jest to, że nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Dobrze się sprawdza jako krem pod makijaż
    • Początkowo krem nawilżał skórę pod oczami, ale po dłuższej przerwie i ponownym użyciu krem jakby przestał nawilżać skórę
    Wady:
    • Nie wpływa na wygładzenie zmarszczek pod oczami
    • Nie rozjaśnia cieniu pod oczami
    Summer
    21 stycznia 2019 o 15:49
    Przyjemny
    Krem wykańczam po osobie, która mi go oddała, nie mam sińców pod oczami, więc nie wiem, jakby się spisywał w tej kwestii. Potrzebne mi jest jedynie nawilżenie i do tego celu ten kosmetyk jest bardzo dobry. Jest lekki, nie migruje do oczu i nie podrażnia ich. Nadaje się pod makijaż. Zapach jest przyjemny i delikatny.
  • 30 kwietnia 2017 o 14:28
    Pomyłka
    Moim problemem są opuchnięcia powiek i w drogerii polecono mi ten krem pod oczy, który miał zadziałać również na ten problem. Ponieważ markę darzę zaufaniem, kupiłam. Niestety nic nie zdziałał. Być może była to pomyłka sprzedawczyni.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Kremy pod oczy