Wody toaletowe męskie

Yves Rocher Comme une Evidence Green EDT

Hiyori
    5 października 2016 o 21:06
    Zapach na lato
    Kupiłam ją dla męża w zeszłe lato. Miało być coś świeżego i przyjemnego. Spodziewałam się też, że zapach będzie "chłodny" cytrusowy i taki właśnie jest. Co ciekawe dla mnie to zdecydowany unisex, przez pierwszą godzinę jest nawet damski. Ogólnie bardzo mi się podobał i sama używałam go w zeszłe lato. W to już mi się znudził, mężowi też :) Ale buteleczka stoi i czeka, może jeszcze będziemy mieć na nią ochotę.
  • 4 kwietnia 2014 o 21:29
    "Armani" w innym wydaniu
    Jeśli chodzi o zapach w moim odczuciu nie odbiega od półki Armaniego ( nie mylić z zapachem) . Bardzo udana męska odsłona wody od YR , moja poprzedniczka bardzo trafnie i czytelnie opisała zapach , ciężko nie zgodzić się z nią , więc rozpisywać się nie będę. Jedyne co w przeciewieństwie do Ajiv wyczuwam dośc wyraziście miętę , która nadaje chłodu zapachowi . Oczywiście nuty rozwijają się różnie na skórze . Trwałość dobra , cena jak najbardziej adekwatna do jakości, jednakże promocji nie brakuję w YR O dziwo podszedł również mendżowi , który to od lat wielu jest wierny Giorgio Armani Acqua di Gio Homme i jesli pojawiło się coś nowego w łazience to tylko na chwilę . Wygląda na to iż Yves Rocher Comme une Evidence Green zagości u nas na dłużej... Używam tego produktu od: ponad mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Ajiv
    28 lutego 2014 o 9:33
    Wytrawna i elegancka swiezosc unisex
    Comme une Evidence Homme Green miał swą premierę w 2011 roku i twórczynią zapachu była Ursula Wandel. Zapach otwiera się ostrą limonką niczym Mojito, po czym nabiera goryczy przypominając świeży i soczysty grejpfrut. Początek niezwykle soczysty, musujący. Mięty, choć w sercu, nie wyczuwam, to rejestruję ziołowy chłód, który towarzyszy musującej limonce. Paczula, w swej zielonej i nieco świeższej postaci nadaje kompozycji solidną podstawę, sprawiając jednocześnie, ze zapach nie jest tak banalnie cytrusowy. Comme une Evidence Homme Green ewooluje z musującego cytrusowego świeżaka, w stronę aromatycznych zielonych liści (paczula), wciąż wyczuwalny chłód miety, dzikość i ziołowe akordy szałwi oddaja wrażenie zatopienia się w wilgotnej górskiej dolinie, gdzie rosną zioła, krzewy bez łąkowych kwiatów i ich miodnej słodyczy. Kompozycja Comme une Evidence Homme Green sprawia, ze jest idealna na parne lato i to nie tylko dla mężczyzn. Mimo, iż paczula nadaje zapachowi ewidentnie męskie rysy, to tutaj w swym wyrazie przypomina wetiwer i śmiało może stanowi typ unisex fragrance. Comme une Evidence Homme Green, mimo kompozycji typowo letniej z uwagi na swą uniwersalność i elegancję może być stosowany cały rok zarówno przez nieco odważniejsze kobiety jak i mężczyzn. Zapach raczej klasyczny, zielony o świeżych i wytrawnych nutach. Trwałość jak na EDT kilka godzin, bardzo dobra w porównaniu do damskich EDP tej marki. Flakon i prezencja, klasyczne, proste i wyszukane. Zieleń flakonu koresponduje z pierwszym limonkowym wrażeniem zapachu. Kupiony w zastępstwie Nature pur Homme nie jest jednak ani jego odpowiednikiem ani zamiennikiem, niemniej podobnie jak Nature pur Homme posiada jest jeden z pieknieszych zielonych zapachow dla mężczyzn. ____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1x75ml