Pomadki i szminki

Bourjois Rouge Edition Velvet Matowa pomadka do ust

E-Glamour.pl
BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick pomadka 2,4 g dla kobiet 13 Nohalicious
Bodyland.pl
Bourjois ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 15 - RED-VOLUTION BJ260-15 - RED-VOLUTION
Bourjois Rouge Edition Velvet 29 - pomadka do ust 7,7ml

• 21 marca 2025 o 14:59
    Najlepsza pomadka!
    Długo szukałam idealnej pomadki, aż trafiłam na tę. Jest najlepsza, kremowa, aksamitna, dobrze kryje, nie wysusza ust, w ogóle jej nie czuć. Nie jest super trwała, ale mi to nie przeszkadza, można dokładać kolejne warstwy bez rolowania. Najczęściej używam odcienia 10. Kupuję je tylko na promocji, bo jednak cena regularna bywa kosmiczna co jest jedynym minusem.
    Zalety:
    • nie wysusza ust
    • nie ma uczucia ściągania
    • nie lepi się
    • nie roluje się przy kolejnych warstwach
    • ładne kolory
    • dobrze kryje
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 19 lutego 2025 o 3:47
    matowa pomadka do ust
    Bourjois Rouge Edition Velvet to świetna matowa pomadka o lekkiej, musowej formule, która przyjemnie rozprowadza się na ustach. Próbowałam kilka odcieni nude i każdy z nich wyglądał bardzo elegancko oraz naturalnie. Formuła jest niezwykle komfortowa w noszeniu – nie jest zbyt ciężka ani lepka, a jednocześnie dobrze się utrzymuje przez kilka godzin bez konieczności poprawek. Pigmentacja pomadki jest na wysokim poziomie – wystarczy jedno pociągnięcie, aby uzyskać pełne krycie. Co ważne, nie pozostawia uczucia skorupy na ustach, choć z czasem lekko zastyga, nadając aksamitne, matowe wykończenie. Zalety: ✔️ Lekka, musowa formuła ✔️ Intensywna pigmentacja ✔️ Eleganckie odcienie nude ✔️ Komfortowa na ustach Wady: ❌ Może lekko wysuszać usta, zwłaszcza jeśli są naturalnie skłonne do przesuszenia ❌ Po kilku godzinach może delikatnie się ścierać na wewnętrznej stronie warg Podsumowując, Bourjois Rouge Edition Velvet to świetna opcja dla osób szukających trwałej, dobrze napigmentowanej matowej pomadki w komfortowej formule. Idealna na co dzień, choć warto zadbać o nawilżenie ust przed aplikacją.
  • 17 lutego 2025 o 21:32
    Bardzo fajna
    Mam odcień 24, bardzo mi się podoba. Pomadka ładnie się rozprowadza, nie robi dziur na ustach mimo, że muszę nałożyć na początku jedną warstwę, a kilka minut później drugą. Trwałość jest ok, ale nie jest idealnie, choć nie będę ukrywać- dokładanie kolejnych warstw nie stanowi problemu, pomadka nie paprze mi się. Samo noszenie jest przyjemne, pomadka ma na ustach gładką konsystencję. Zapach na początku mnie wkurzał, teraz jest mi obojętny.
    • gama barw w serii
    • gładkość na ustach po nałożeniu
    • dokładanie kolejnych warstw produktu nie stanowi problemu
    Wady:
    • trochę capi lakierem do włosów ale idzie przeżyć
  • 7 lutego 2025 o 16:11
    Waży się na ustach
    Nie wiem czym jest to spowodowane ale ta szminka waży się na moich ustach. Po nałożeniu, szminka wygląda po prostu brzydko. Po chwili muszę zmyć ją z ust, ponieważ dziwnie się czuję z takim efektem na ustach. Z początku wydawało mi się,że szminka ta będzie w porządku. Konsystencja kremowa, gęsta i łatwo rozprowadzająca świetna ustach. Po chwili od nałożenia jednak, szminka zaczyna się ważyć i wygląda okropnie. Kolor jaki wybrałam to ciemniejszy róż. Zapach nie przypadł mi do gustu, gdyż jest bardzo sztuczny i czuć ten zapach przez dłuższy czas na ustach... Nie polecam.
    Zalety:
    • Intensywny kolor
    • Kremowa konsystencja
    Wady:
    • Jakość
    • Efekt "ważenia" na ustach
    • Nieprzyjemny zapach
  • 22 sierpnia 2024 o 0:31
    Bourjois Rouge Edition Velvet to prawdziwa perełka w mojej kolekcji kosmetyków
    Pomadka ma formułę, która tworzy wrażenie lakieru do ust, ale już po chwili zmienia się w jedwabistej, matowej teksturze. To nadzwyczajne, gdy pomadka jest jednocześnie lekka i niemal niewyczuwalna na występowanie, a przy tym zapewnia pełne pokrycie i typowe kolory. Umożliwia ukośnie ścięte aplikatorowi w formie gąbeczki, nakładając pomadki na czyste dobro. Aplikator pozwala na ograniczenie obrysowania ust oraz standardowe rozprowadzenie produktów, co jest dodatkowym plusem, szczególnie przy określonych kolorach. Pomadka Bourjois Rouge Edition Velvet odnosi się do długiego czasu, nie rozmazuje się i nie wymaga częstych poprawek. Formuła wzbogacona w czyste pigmenty i lotne olejki nie tylko powodujące skutki kolor, ale także komfort noszenia – usta pozostają nawilżone. Bourjois Rouge Edition Velvet to idealny wybór dla tych, którzy wykonują matową pomadki o wyjątkowej formule i występujących w kolorze. Jej lekkość, ryzyko i komfort niosący skutki, że jest to kosmetyk, który sięgam na co dzień i na specjalne okazje. Zdecydowanie warto ją mieć!