Wody toaletowe damskie

Adidas Get Ready EDT

Adidas Get Ready Woda Toaletowa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 98 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 sierpnia 2024 o 7:32
    Ulubiony za czasów nastolatki
    Ostatnio w jednej z drogerii zwrócił na mnie uwagę flakonik perfum Adidasa i przypomniały mi się nastoletnie chwile. Kiedy był to mój ulubiony zapach. Produkt jest dobrze, Solidnie wykonany. Design produktu średni w mojej ocenie. Zapach perfum jest bardzo dziewczęcy, kwiatowy, słodki. To świetne połączenie nut zapachowych. Problemem jest trwałość - nie za długo nacieszymy się tym zapachem. To fajny produkt, w dobrej cenie.
  • 7 listopada 2022 o 20:48
    Get ready
    Produkt otrzymałam w prezencie. Zapach testowany na zakrętce był oryginalny – na ciele jednak już mnie tak nie zachwycał. Jest oryginalny (występuje m.in. arbuz i piżmo), ale krótkotrwały. Przez ten krótki czas jednak wyraźnie odczuwałam i nie miałam chęci na poprawki.
    • wygląd – kojarzy się z innymi produktami z Get Ready
    • efekt – nietrwały zapach
    • zapach – dla mnie uciążliwe połączenie arbuza i piżma
    eva94
    23 października 2019 o 12:45
    Gdyby były tak trwałe jak piękne...
    ...to byłyby ideałem. Zapach jest śliczny słodko-owocowy. Na pierwszy plan wchodzi arbuz i czaruje letnią świeżością. Potem wyczuwalne są nuty słodkich pomarańczy, podobno nawet cukier trzcinowy. Lekko wyczuwalny jest także cedr. Perfumy idealne na letnią, wieczorną imprezę z przyjaciółmi. U mnie wyczuwalne są przez ok. 1-2h. Więc szału nie ma, trzeba się "dopsikiwać". Ze względu na słabą trwałość prawdopodobnie więcej nie kupię.
    Zalety:
    • Przepiękny zapach
    • Flakonik
    • Cena, upolowałam za 9zł :D
    cheekyy
    19 sierpnia 2018 o 13:11
    Będę do niego wracać
    Zapach jest radosny, dziewczęcy, owocowo-orzeźwiający, czyli trafia w mój gust idealnie. Mocno wyczuwalna jest woń soczystej pomarańczy i arbuza, która wybija się na pierwszy plan. Czuć słodycz, ale przyjemną, rześką, a nie męczącą. Perfumy zdecydowanie kojarzą się z wakacjami, słońcem i ciepłem, wprawiają w przyjemny nastrój. Niestety minusem jest trwałość i intensywność zapachu - mogłaby być lepsza. Mimo to i tak kupię go ponownie :)
    Zalety:
    • orzeźwiający owocowy zapach
    • niska cena
    • estetyczny, prosty flakon
    Wady:
    • dość słaba trwałość
  • 18 kwietnia 2018 o 9:34
    Ładniutki
    Bardzo świeży zapach ale nie trwały faktycznie można go używać jako mgiełkę do ciała wydajny to on też nie jest ale ładny miły zapach do stosowania na codzień i po kąpieli.
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Niska cena
    Wady:
    • Nie trwaly
    • Nie wydajny