Kremy pod oczy

Vichy Idealia Creme Yeux [Eyes] Rozświetający krem pod oczy

Vichy Idealia Krem pod oczy 15ml

• 23 października 2022 o 8:30
    Nie jestem jego fanka
    Generalnie nie jest to zły krem pod oczy ale nie ma szału tym bardziej ze jest to mały krem a kosztuje 100 zł . Nie zauważyłam aby mija skóra w okolicach oczu była rozświetlona za to zauważyłam bardzo delikatne nawilżenie. Uważam ze jest to krem raczej dla młodych osób które nie maja dużych problemów ze skóra w okolicach oczu. W zasadzie oprócz tego delikatnego nawilżenia nie zauważyłam żadnych innych właściwości kremu
    Zalety:
    • Lekkie nawilzenie
    Wady:
    • Noe zauważyłam rozświetlenia
    PAUNI
    13 maja 2021 o 19:07
    Różowy krem pod oczy❤
    Uwielbiam całą serię Vichy Idealia❤ Krem pod oczy jest wydajny, mocno rozświetlający, ma dużo pigmentu z drobinek. Dla mnie super efekt. Kryje cienie pod oczami! Nawilża, wygładza. Niweluje oznaki starzenia się skóry❤ Przepięknie pachnie. Odżywia i nawilża.
    Zalety:
    • Działanie
    • Nawilżenie
    • Krycie cieni
    • Rozświetlenie
    • Słoiczek
    Wady:
  • 26 lutego 2021 o 13:17
    Krem pod oczy
    Bardzo szybko zauważyłam pierwsze efekty. Cienie i worki są zdecydowanie mniej widoczne, a nawet zmarszczki pod oczami troszkę się wygładziły. Ogólnie skóra jest rozświetlona i nawilżona, a ja nareszcie nie wyglądam jak po zarwanej nocy. Idealia pod oczy jest moim małym odkryciem i bardzo cieszę się, że trafiłam właśnie na ten produkt, bo dzięki niemu moje spojrzenie nabiera blasku każdego kolejnego dnia. Konsystencja jest bardzo lekka i szybko się wchłania.
    Renees
    15 grudnia 2020 o 20:40
    Uczulił mnie, zostałam wampirkiem.. :(
    Miałam takie wielkie nadzieje na skuteczność tego kremu, że niestety zawiodłam się jeszcze mocniej.. Nie lubię pisać źle o jakimś kosmetyku, wychodzę z założenia, że każda marka jak wypuszcza dany produkt to jest przekonana o jego skuteczności. Cóż.. niestety nie będzie to dobra opinia. Bywa różnie z moją wrażliwością skóry ale od jakiegoś czasu, jeśli chodzi o moje oczy, nic mnie nie podrażniało ani nie uczulało. Tak było aż do tego kremu, i choć samo działanie nie jest najgorsze tak to, co jest niedobre przeważa. Krem spowodował u mnie okropne zaczerwienienie oczu. Górna linia rzęs oraz dolna (na górną powiekę kremu nie nakładałam) były całe czerwone, a po kilku użyciach w ogóle miałam oczy tak czerwone, jakbym nie spała miesiąc i jeszcze tylko siedziała przy laptopie.. Trochę mnie oczy piekły, ale nie jakoś bardzo, natomiast to zaczerwienienie to tragedia.. I wierzcie mi, że próbowałam kremu używać mniej, więcej, zrobiłam sobie przerwę to i tak dalej było to samo.. No z wyglądu przypominałam wampira albo członka rodziny Adamsów... I choć sam krem, po wyciśnięciu na dłoń wydaje się mieć lekki kolorek beżowy z drobinkami, które się mienią i zaraz po aplikacji na powiekę dolną faktycznie daje efekt rozświetlenia to jak wsiąknie krem w skórę to zaczyna się przygoda z czerwonymi oczami. Szkoda mi tego kremu, bo tani nie jest, ale no nie będe ryzykowała.. Owszem, dobrze nawilżał, napinał skórę, miałam mniej widoczne te zmarszczki co robią się mimiczne, przy uśmiechu itp ale niestety wszystko to jest kasowane podrażnieniem i czerwonymi oczami. Także ja nie polecam, natomiast jeśli kogoś nie będzie uczulał to w sam raz krem dla takiej 30stki powiedzmy, jako jeden z 1. Ja kilka już miałam, ale bardziej delikatnych, ten miał być konkretniejszy, i niestety ciach.. Ale rozmawiałam z farmaceutką w aptece to mi powiedziała, że od kilku lat Vichy coś pozmieniało w składach i baaardzo wiele osób uczulają ich kosmetyki, więc nie jestem jedyna..
  • 21 lipca 2020 o 14:10
    Idealnie się sprawdził w roli mojego pierwszego kremu pod oczy
    To był mój pierwszy krem pod oczy jaki zaczęłam używać i mam do niego pewien sentyment. Krem idealnie sprawdzi się dla osób po 25 roku życia. Stosowałam go zarówno na dzień pod makijaż jak i na noc, jednak efekt rozświetlenia jest bardzo subtelny. Krem idealnie spisywał się w towarzystwie drogeryjnych korektorów, nie zmieniał ich konsystencji. bardzo szybko się wchłaniał i pozostawiał okolicę oka nawilżoną i bardziej wygładzoną. Nie wywoływał uczulenia i nie powodował łzawienia oczu. Zaznaczam, że jest to pierwszy krem dla młodej skóry dlatego nie spodziewajmy się, że wyprasuje nam zmarszczki, on lekko nawilża i wygładza skórę. Jest bardzo łagodny w działaniu. Idealny dla kategorii wiekowej 25-30. Jeśli spodziewacie się głębszego nawilżenia lepiej go odpuścić. Jest niezwykle lekki i nie czuć go na skórze, gwarantuje nam komfort noszenia.
    Zalety:
    • lekki, szybko się wchłania
    • nie czuć go na skórze
    • daje komfort noszenia
    • delikatnie pachnie
    • nawilża i wygładza
    • subtelnie rozświetla
    • efekt chłodzenia w miejscu aplikacji
    • nadaje się pod makijaż
    • idealny jako pierwszy krem pod oczy
    • nie podrażnia i nie uczula

Zobacz także inne Kremy pod oczy