Maski do włosów

Kallos Placenta Mask Maska z łożysk roślinnych

Kallos Placenta kremowa maska roślinna 275ml

Finka2L
    14 stycznia 2020 o 17:02
    niby miało być super, a wyszło jak zwykle
    Maski używałam zarówno w domowych warunkach jak i w salonie fryzjerskim i szczerze się dziwię jak słyszę, że komuś maski Kallos pomagają. One maja bardzo słabe składy, więc co tam ma niby pomagać, może ewentualnie zmiękczać włosy i pomagać rozczesać, ale nic więcej. Łożyskowa to moja druga maska po mlecznej, która zrobiła nawet trochę więcej, bo sprawiała, że spalone rozjaśniaczem przez fryzjerkę włosy nie ciągnęły się jak guma po kilku użyciach, ale opisywana już tak dobrze, nie działała. Nakładałam ją raz w tygodniu na 20minut pod czepek. Zaznaczam, że miałam wtedy bardzo zniszczone włosy i nie liczyłam na cud, ale na to, że maska będzie robiła to co mleczna. Ta tak nie działa, a przynajmniej nie działała u mnie. Włosy dawało się tylko jako tako rozczesać, były trochę bardziej miękkie, ale nic poza tym. Ona nie ma super właściwości. Zużyłam mały słoiczek i nigdy już do niej nie wróciłam. Dla mnie wszystkie Kallosy nie zdają egzaminu.
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • skład
    • działanie słabe, coś tam zmiękcza, ale tak naprawdę niewiele robi
  • 20 stycznia 2019 o 20:49
    Nie robi za dużo
    Tania, ale za wiele to nie robi. No, może łatwiej włosy się rozczesywało, ale tak potrafi wiele innych masek. Opakowanie wygodne, choć odkręcane. Można wybrać tyle produktu, ile chcemy.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    95DS95
    19 września 2017 o 22:36
    Jest OK
    Maseczka jest poprawna. Łatwa w aplikacji. Zapach jest średni, chemiczny jak dla mnie z roślinami nie ma nic wspólnego. Poza tym z moimi włosami nie zrobiła nic. Zdecydowanie istnieją lepsze maseczki tej firmy.
  • 19 września 2016 o 15:51
    przeciętna maska
    Jeśli chodzi o markę Kallos ta maseczka jest bardzo przeciętna i raczej nie kupię jej ponownie. Zapach bardzo średni, niezbyt przyjemny. Bardzo gęsta, dość wydajna. Niestety ciężko się spłukuje i trochę obciąża włos. Nie zauważyłam zbytnio wielkiej i obiecywanej regeneracji.
  • 13 lutego 2016 o 17:53
    Nie działa.
    Maska z moimi włosami nie zrobiła nic. Jest to kolejny kallos, który posłużył mi do emulgowania oleju na włosach - i w tym celu spisał się dobrze. Plusy: *Cena, *Dostępność, *Wydajność Minusy: *Nie robi z włosami nic. Raczej już jej nie kupię. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 275ml (małe opakowanie)