Wcierki do włosów i skóry głowy

Orientana Ajurwedyjski tonik do włosów

Orientana Ajurwedyjski Tonik do włosów 100 ml
Orientana Ajurwedyjski Tonik-Wcierka do Włosów 100ml
notino.pl
Orientana ajurwedyjski tonik do włosów, 100 ml
topestetic
Orientana Ayurvedic Hair Toner Ajurwedyjski tonik do włosów 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 9:16
    super produkt!!
    Używam tego produktu zgodnie z zaleceniami producenta i po kilku dniach przerwy właśnie zaczęłam drugą, 3 tygodniową kuracje. Zauważyłam, że włosy rzeczywiście mniej mi wypadają, a te nowe są zdecydowanie mocniejsze. Nie zauważyłam żadnych negatywnów skutków, nie są obciążone, nie przetłuszczają się nadmiernie. Tonik ma ziołowy zapach, który mi w żaden sposób nie przeszkadza.
  • 7 marca 2025 o 13:43
    Regularne stosowanie pomaga ograniczyć wypadanie włosów
    Ajurwedyjski tonik do włosów od Orientany to naturalny produkt, który wspiera kondycję skóry głowy i wzmacnia cebulki włosów. Jego skład oparty jest na ekstraktach roślinnych, takich jak neem, amla i bhringraj, które są cenione w ajurwedyjskiej pielęgnacji za właściwości wzmacniające i pobudzające porost włosów. Tonik ma lekką, wodnistą konsystencję i dobrze wchłania się w skórę głowy. Regularne stosowanie pomaga ograniczyć wypadanie włosów, a także pozostawia je bardziej nawilżone i lśniące. Dodatkowym atutem jest naturalny skład bez silikonów i parabenów. Minusem może być intensywny, ziołowy zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu. Efekty również nie są natychmiastowe – trzeba cierpliwości i systematyczności, by zauważyć realne wzmocnienie włosów. Mimo tych drobnych wad, to świetny wybór dla osób szukających naturalnej pielęgnacji, która wspiera zdrowie skóry głowy i włosów.
  • 4 marca 2025 o 15:34
    Zahamowała wypadanie włosów
    Jedyna wcierka która zahamowała moje wypadanie włosów. Bardzo dobra. Zapach ostry niektórym może przeszkadzać. Jedyny minus to aplikator, mógłby być bardziej precyzyjny. Wcierke warto łapać na promocji.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • aplikator
  • 28 lutego 2025 o 20:53
    Działa
    Produkt przy regularnym stosowaniu spowodował u mnie prawdziwy wysyp baby hair. Za co bardzo go polubiłam. Pachnie dość intensywnie, ziołowo. Na pewno lepiej n8z słynna wcierka od Anwen. A porównuję tę 2 produkty nie bez powodu, bowiem oba powodują mrowienie, lekkie pieczenie oraz rozgrzanie się skóry głowy. Jednak wcierka od Orientany działa trochę miej drażniąco. I trzeba na to uważać, aby nie przedobrzyć z ilością kosmetyku. Wcierka trochę obciąża włosy u nasady i może przyspieszyć przetłuszczanie, dlatego stosowałam ją na kilka godzin przed myciem. Kosmetyk nie jest jakoś wybitnie wydajny, pp troszę z powodu atomizera, który Ci nieco przecieka. Produkt nie powoduje u mnie wypadania włosów, tak jak wcierka od Anwen. Co jest kolejną jego przewagą. Podsumowując kosmetyk działa jeśli chodzi o zagęszczenie czupryny, natomiast jest dość wymagający w stosowaniu.
  • 3 listopada 2024 o 20:51
    Lepsza niż inne wcierki
    Ten tonik jest stokrotnie lepszy od tych popularnych wcierek tak często promowanych w social mediach. Włosy po jego użyciu znacząco mniej wypadają i rzeczywiście szybciej rosną. Nakładałam ją średnio dwa razy w tygodniu, po myciu włosów. Kosmetyk nie przetłuszcza skóry głowy i po użyciu czuć przyjemny efekt chłodzący. Niestety tonik bardzo szybko się kończy, a też nie jest to tani produkt, natomiast ma świetny skład i widać po nim po prostu efekty. Po odstawieniu kosmetyku nie zauważyłam nadmiernego wypadania włosów, co miało miejsce przy popularnych wcierkach. Bardzo przyzwoity kosmetyk i kupię go jeszcze nie raz.