Tusze do rzęs

Gosh Boombastic tusz do rzęs nadający ekstra objętość odcień Black 13 ml
GOSH Tusz do rzęs Boombastic XXL

• 11 lutego 2023 o 9:12
    Nieprecyzyjna szczoteczka
    O ile uwielbiam Gosha to ten tusz kupiłam raz i już nie chce go kupować. Głupia nabrałam się na napis XXL żeby mieć rzęsy jak stąd do Warszawy. Szczoteczka jakaś taka dziwna, trzeba ciągle pilnować ilość nakładania na nią tuszu. Nie można machachnąć rzęsami po nałożeniu bo wszystko się poskleja i wygląda tandetnie. Objętość jest, jak nie przegnie się z ilością. Wolę tuszę z bardziej subtelną szczoteczką. A na koniec dostałam uczulenia. Tak po 3-4 godzinach oczy mi łzawią jak szalone. Za każdym razem to samo. Muszę być przygotowana na zmycie tuszu. Ogromny plus i to taki wielki za to że tusz był zapakowany w folie ochronną. Ty go otworzysz pierwsza:)
    Zalety:
    • objętość jak nie przednie się z ilością
    Wady:
    • produkt zafoliowany i zabezpieczony ty otwierasz pierwsza
    • szczoteczka na którą nakłada się zbyt dużo tuszu
    • regularna cena kosmos
    • wystąpiła reakcja alergiczna
  • 22 marca 2020 o 12:02
    ALERT NAJLEPSZEJ MASKARY!!!
    Czytając wcześniejsze opinie odniosłam wrażenie, że ocena, która została wydana przez inne recenzentki ( nie wszystkie) jest nieadekwatna do produktu. Wcale tu nie mówię o zakazaniu wypowiadania swojego zdania, ale jak czyta się "wybrałam opcje promocyjną zieloną" - Gosh Copenhagen BOOMBASTIC SWIRL , a recenzje wystawia się do Gosh BOOMBASTIC Volume XXL to mogłam nazwać niektóre recenzje nieadekwatnymi. Te dwie maskary bardzo się od siebie różnią, nie jestem fanką wersji "zielonej" Copenhagen, ale Volume XXL jak najbardziej. Nic nie rozprowadza tuszu jak ta szczoteczka, rozczesuję rzęsy wydłuża i pogrubia bezbłędnie. Jednak przy pierwszej aplikacji musimy uważać z produktem by nie nabrać go zbyt dużo. Konsystencja samego tuszu jest bardzo lekka więc bardzo ładnie pokrywa rzęsy bez grudek. Oczywiście warto też wspomnieć, że jest bardzo trwały i nie uczula mnie co często mnie spotyka przy zmianie tuszu, bądź czystej chęci spróbowania innego. Dlatego z morza tuszów, które przetestowałam i dalej leżą na dnie szuflady z powodu zemsty za uszczerbek na zdrowiu, ta mascara stoi dumnie na półce i nie znika od dłuższego czasu! Polecam z całego serduszka!! GlitterBoomb
    Zalety:
    • Długa sylikonowa szczoteczka
    • Pogrubia
    • Wydłuża
  • 2 stycznia 2018 o 17:23
    Fatalny
    Mam wersję jasnozieloną. Skusiłam się na ten tusz w ramach promocji. Jako posiadaczka bardzo długich, lecz niezbyt gęstych rzęs szukam głównie pogrubienia. Faktycznie pogrubia i wydłuża, wyraźnie podkreśla; daje efekt sztucznych rzęs - ale tandetny, a la lata 70-te na tzw. prowincji. Mimo starannego nabierania jak najmniejszej ilości - skleja. Rzęsy trudno rozdzielić, a ja nie mam czasu na żmudne wyczesywanie. Może trochę unosi, ale nie podkręca. Opakowanie kanciaste, nie leży dobrze w dłoni, estetyka mało wymagającej nastolatki. Stosunek ceny do jakości - niezrozumiały. Odnoszę wrażenie, że najtańsze maskary z Wibo czy Miss Sporty sprawują się lepiej.
    Zalety:
    • Głęboka czerń? Bo chyba nic więcej.
    Wady:
    • Oblepia rzęsy, skleja je i grudkuje się nieestetycznie. Nie wiem, może został wystawiony w promocji, bo długo leżał... trudno zgadnąć. Nieporęczna, wielka szczota. Cena regularna to nieporozumienie.
    virwa
    14 października 2017 o 22:49
    Po prostu dobry tusz
    Dorwałam w promocji wersję zieloną. Przez pierwsze tygodnie przyzwyczajałam się do naprawdę dużej szczotki. Tusz świetny do wieczorowego makijażu. Nawet rzadkie rzęsy wyglądają zjawiskowo.
    Zalety:
    • pogrubia i wydłuża rzęsy
    • intensywna czerń
    • wytrzymałość
    Wady:
    • z czasem zaczęła się osypywać
    dudkaaa
    13 kwietnia 2016 o 22:41
    Zaskoczenie
    W jakiejś promocji ekspedientka wcisnęła mi Catchy Gosha, drugi tusz był gratis - wybrałam ten. Jest polecany jako tusz uzupełniający - na pierwszą warstwę jakiegoś tuszu powinno się położyć ten w celu pogrubienia i efektu sztucznych rzęs. Catchym byłam zachwycona parę godzin póki nie zobaczyłam w łazience w pracy pandy. Nie mam czasu na bawienie się w poprawki - Catchy zostanie oddany w dobre i cierpliwsze rąsie, a ja użyłam z niechęcią i krzywym ryjkiem Boombastic spodziewając się tego samego rozczarowania co z Catchym - a tu jaki dziab! zaskoczenie! Szczoteczka może dziwna - ale skuteczna, tusz pogrubiający - ale (do czasu) nie sklejający (trzeba uważać z ilością!), no i co najważniejsze - NIE OSYPUJE SIE/ NIE ROZMAZUJE SIE drań ten no niesamowite! Nie jestem pewna czy wrócę do niego... - ideałem byłby tusz boombastic w opakowaniu i ze szczotą Catchiego.... Nie wiem, może to jakiś spisek? Dlaczego oni nam to robią...? Dodam, że mam długie, ale nie jakoś niesamowicie gęste rzęsy - szukam więc pogrubienia, żeby nie mieć dziwacznego wzroku sarenki - długich pojedynczych cienkich rzęsek. Zaznaczę też dla zainteresowanych, że nie używałam (oprócz naprawdę niewielu chwil) tuszy z najdroższych marek i do tych się nie odniosę, średnie półki jednak (L'Oreal/ Max Factor/ etc) i niższe (Maybelline ma naprawdę niezłe...) mogę porównać - z Boombastic jest dobrze!