Podkłady

Miss Sporty So Clear, Anti - Spot Foundation Podkład dla cery trądzikowej (nowa wersja)

Miss Sporty So Clear Anti Spot Foundation Dla Cery Trądzikowej 003 Dark 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 stycznia 2023 o 8:06
    Ciemnieje, szybko zastyga, ale w ciągu dnia ładnie wygląda i łatwo się poprawia
    Podkład używam od kilku miesięcy. Z początku byłam bardzo zniechecona, bo najjasniejszy kolor strasznie ciemnial w kolory pomarańczy i ciężko było mi go było równomiernie nałożyć moja tradycyjna metoda, czyli najpierw palcami po całej twarzy, a następnie wklepujac mokrym Beauty blenderem, bo bardzo szybko zastygal i podczas wklepywania się ciastkowal, rolowal i zostawiał smugi. Zaczęłam mieszać go z najjaśniejszym podkładem od lirene it's so magic i nakładać stopniowo, najpierw czoło palcami, potem gabeczka wklepywanie, następnie jedna połowa twarzy palcami, pozniej gabeczka itd. W ten sposób uzyskiwalam ładny jednolity efekt z mocnym krycie. Po przypudrowaniu w ciągu dnia ładnie wygląda i dzięki swojej plastycznosci łatwo się poprawia, np. gdy przez maseczkę się starl z nosa wystarczyło np. lekko przesunąć palcem z miejsca gdzie jeszcze był podkład w miejsce ubytku. Nie powoduje uczucia ściągnięcia na twarzy, mimo cech zastygania i matowienia. Nie zauważyłam poprawy cery podczas używania tego podkładu, ani też pogorszenia.
    Zalety:
    • Plastyczność po godzinach noszenia
    Wady:
    • Ciemnieje
    • Za szybko zastyga
  • 9 maja 2022 o 13:32
    Jak dla mnie super!
    Ja akurat bardzo się polubiłam z tym podkładem. Nadaje się na co dzień, jest lekki, nie utlenia się, ma przyjemną konsystencję, nie waży się. Naprawdę jest super :)
    • jakość
    • lekkość
    • kolory
  • 11 lutego 2022 o 12:25
    okropny
    podkład nie nadaje się do pokazania się ludziom i wyjścia gdziekolwiek, ciemnieje na twarzy, wygląda po prostu tragicznie. użyłam go kilka razy będąc w domu i nie byłam w stanie tak wyjść, musiałam go zmyć i nałożyć inny. wyrzuciłam go bo naprawdę nie nadawał się do niczego
    Zalety:
    Wady:
    • ciemnieje na twarzy
    • postarza
    • nie trzyma się
    • wygląda prześmiewczo
    • ten cały produkt to jedna wielka wada i nieporozumienie
  • 19 grudnia 2021 o 0:19
    CIEMNA MASKA
    Antybakteryjny podkład i cena w co ja uwierzyłam ....;) Produkt zakupiłam w rossmanie za ok 10 na jakiejś promocji użyłam go tylko raz i więcej nie chcę szybko zasycha beznadziejnie się go rozprowadza prześwituje wszystko myślę że dam drugą warstwę no ale on zaczął ciemniec wybrałam kolor jasny OO2 MEDIUM no ale zrobił się z dwa tony ciemniejszy wpadający trochę w pomarańcz fajna maska na karnawał i do tego szyja biała kto to wymyślił niezła wpadka nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • Nie matuje szybko zasycha ciemnieje na twarzy
  • 5 maja 2021 o 19:15
    Ciemnieje na twarzy
    Używałam podczas problemów z cerą kiedy walczyłam z niedoskonałościami. Cena jest bardzo niska i zachęcająca. Produkt jest bez olejków, w ogóle nie podrażnia i nie zapycha. Na pewno nie pogorszy stanu cery. Niestety mamy tylko trzy odcienie do wyboru, ja wybrałam 2, bo bałam się, że jasny będzie za jasny i to był błąd, bo odcień na twarzy bardzo ciemnieje. Strasznie odcinał mi się od szyji, do tego stopnia, że nosiłam chusty pod szyją. Ostatecznie nie zużyłam go nawet do końca. Może gdybym dopasowała odcień nie miałabym efektu maski. Podklad łatwo się nakłada i jeszcze łatwiej zmywa, pod wodą dosłownie rozpuszcza się i automatycznie spływa. Odrobinę matuje, ale nie jest to efekt długotrwały. Kryje zaczerwienienia, ale wypryski pod nim nie wyglądają już dobrze. Nie jest mocno trwały i potrzeba poprawek w ciągu dnia. Raczej nie polecam...