Kremy na noc

Givenchy Hydra Sparkling Night, Moisturizing Mask / Cream Nawilżająca maska / krem na noc

aniyam
    17 stycznia 2016 o 16:02
    zwykły przeciętniak
    Maskę/krem kupiłam razem w zestawie z kremem do twarzy i kremem pod oczy tej serii. I niestety uważam, że ten produkt jest najsłabszy z tej trójki. Produktu używałam jako maseczkę, nakładając na całą noc i rano zmywając. Nie podrażniło, nie zapchała, ale też kiepsko było z nawilżaniem. W sumie to nie zauważyłam żadnych efektów. Równie dobrze mogłabym nie mieć tej maski i nic by się nie zmieniło. Maska ma konsystencję żelu, który łatwo się nanosi niestety z wchłanianiem jest tragedia. Czasami czekałam prawie godzinę żeby się wchłonęła ale nic z tego, gdy dotykałam buzi była lepka i tłusta. Oczywiście idą spać zdarzało się, że ubrudziłam poduszki. Reasumując, maska krzywdy nie robi, ale efektów też nie zauważyłam, więc po co kupować? Używam tego produktu od: przez 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
  • 6 lipca 2014 o 21:49
    przekonal mnie
    Krem kupilam zachecona przez konsultantke w Sephorze. Generalnie nie przepadam za zelowymi konsystencjami wiec dlugo sie zastanawialam, ale ze jest lato, uznalam ze moze nie ma co zapychac skory ciezkimi kremami. Faktycznie ten krem bardzo sie sprawdzil, jest leciutki, szybko sie wchlania. Maly minus, zostawia nieco lepka skore. Jesli chodzi o dzialanie to jak najbardziej nawillza skore, sprawia ze rano jest swieza i promienna. Wydajnosc kremu rowniez mnie zaskoczyla, po miesiacu uzywania zniknela mozee 1/6 opakowania. Z cena mam maly problem, 260 zlotych to sporo, mysle ze mozna znalezc rownie dobry krem za mniejsze pieniadze. Opakowanie to ogromny atut, jest bardzo estetyczne. Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Kremy na noc